oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Παναμάς - Αρχιπέλαγος του Σαν Μπλας

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

10

ΗΜΕΡΕΣ

Πόλη του Παναμά - Διώρυγα του Παναμά - Νησιά Σαν Μπλας - Ιθαγενείς Κούνα - Καλόν - Σαν Λορέντζο - Εθνικό Πάρκο Soberania - Γκαμπόα - Ινδιάνοι Embera

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα – Πόλη του Παναμά

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για ένα διηπειρωτικό ταξίδι, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, με προορισμό την πανέμορφη πόλη του Παναμά, που απλώνεται περίπου σε δέκα χιλιόμετρα κατά μήκος του Ειρηνικού, το «σταυροδρόμι του κόσμου», όπως τον αποκαλούν, γιατί ενώνει την Νότιο, με την Βόρειο Αμερική.

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα
Πόλη του Παναμά –Περιήγηση Πόλης – Διώρυγα του Παναμά

Το πρωί θα περιηγηθούμε την συναρπαστική πόλη που χτίστηκε το 1519,για να εντυπωσιαστούμε από την πανέμορφη θέα των ουρανοξυστών, τα αρχοντικά και τους καταπράσινους λόφους. Θα δούμε τον αρχαιολογικό χώρο Panama Viejo από τον 16ο αιώνα και συνεχίζοντας κατά μήκος της ακτής θα γνωρίσουμε το παλιό τμήμα της πόλης Casco Αντίγκουα με κτίρια του 17ου και του 18ου αιώνα, τον δημοφιλή καθεδρικό ναό και την εκκλησία του Σαν Χοσέ με τον μεγαλοπρεπή βωμό, που περιστοιχίζονται από αποικιακά κτίρια.

Η διαδρομή μας οδηγεί στη συνέχεια στο Causeway, από το οποίο θα έχουμε μια υπέροχη θέα του ορίζοντα της πόλης του Παναμά.

Αργότερα θα δούμε τα «Miraflores Locks», υδατφράκτης της διώρυγας του Παναμά, από τις σημαντικότερες στον κόσμο, η οποία συντομεύει την διαδρομή από την Ευρώπη προς την Δυτική ακτή της Αμερικανικής Ηπείρου κατά 15.000 χλμ.

Εδώ θα έχουμε μια καλή άποψη για την λειτουργία αυτού του μεγάλου έργου και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα
Πόλη του Παναμά – Αρχιπέλαγος Σαν Μπλάς-Ινδιάνοι Κούνα

Νωρίς το πρωί θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση για το αρχιπέλαγος του Σαν Μπλας που αποτελείται από μια αλυσίδα 365 νήσων και νησίδων στην Καραιβική.

Τα νησάκια Σαν Μπλάς ένας τόπος μαγευτικός είναι οι κατοικίες των φιλικών Ιθαγενών Κούνα και του προκολομβιανού Πολιτισμού τους.

Άφιξη στα νησιά που αποτελούν το ομορφότερο κομμάτι της Χώρας και μεταφορά σε απλά Logde.

Το απόγευμα θα επισκεφτούμε ένα παραδοσιακό Ινδιάνικο χωριό για να γνωρίσουμε τον τρόπο ζωής των ντόπιων και να ψωνίσουμε πολύχρωμα υφάσματα μόλα.

4η ημέρα
Αρχιπέλαγος του Σαν Μπλάς

Ελεύθερη ημέρα. Χαρείτε τα κοραλλιογενή νησάκια με τα κρυστάλλινα νερά και την κατάλευκη άμμο ή ακολουθείστε κάποια από τις προαιρετικές εκδρομές που θα σας προτείνει ο αρχηγός σας σε διάφορα νησάκια που είναι σκεπασμένα από τροπικούς φοίνικες.

5η ημέρα
Νησιά Σαν Μπλάς - Πόλη του Παναμά

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιστροφή στην Πόλη του Παναμά, η οποία είναι ένα συνονθύλευμα των πλέον ετερόκλητων πολιτισμικών επιρροών.

Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

Βγείτε στην αγορά για να βρείτε τα κλασικά ψάθινα καπέλα, τους «παναμάδες» σε διάφορους τύπους, όπως «Κουένκας», «Μπρίσα», «Τοραϊδος» και «Μοντεκρίστο», με το υπέροχο χρυσαφί χρώμα και καλοδουλεμένα διακοσμητικά και χειροτεχνήματα των Ινδιάνων Γκουάκ, που ζουν στον Κεντρικό Παναμά.

6η ημέρα
Πόλη του Παναμά – Ατλαντική πλευρά - Κολόν – Σαν Λορέντζο

Μετά το πρωινό μεταφορά στον σιδηροδρομικό σταθμό απ’ όπου θα πάρουμε το τρένο για να ακολουθήσουμε την ιστορική γραμμή προς την «Ατλαντική πλευρά» του Παναμά με προορισμό, το Κολόν, δεύτερη σε μέγεθος πόλη της χώρας.

Σε αυτή την αλησμόνητη διαδρομή θα περάσουμε μέσα από την ζούγκλα και δίπλα από την διώρυγα του Παναμά.

Θα επισκεφτούμε την όμορφη αποικιακή πόλη και θα συνεχίσουμε για το Λιμάνι του Σαν Λορέντζο, το οποίο ήταν η πύλη των «θησαυρών» που εισάγονταν από το Περού τον 15ο αιώνα.

Θα δούμε το ομώνυμο Φρούριο και το απόγευμα επιστροφή στην Πόλη του Παναμά.

7η ημέρα
Πόλη του Παναμά – Soberania National Park – Γκαμπόα - Πόλη του Παναμά

Αναχώρηση το πρωί για να γνωρίσουμε , σε μια ενδιαφέρουσα εκδρομή, το εθνικό Πάρκο Soberania όπου θα παρατηρήσουμε την εκπληκτική του χλωρίδα και πανίδα. Αργότερα θα συνεχίσουμε για την Gamboa όπου θα χαρούμε μια βόλτα με πλοιάριο στην λίμνη Gatun, που τροφοδοτεί με νερό τις δεξαμενές της Διώρυγας.

Με λίγη τύχη θα φωτογραφίσουμε μια πλειάδα από ζώα που ζουν στην λίμνη και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην Πόλη του Παναμά.

8η ημέρα
Πόλη του Παναμά –Ινδιάνοι Embera - Πόλη του Παναμά

Μετά το πρωινό θα πάμε με μικρά βαρκάκια στον ποταμό Rio Chagres όπου θα μας συναρπάσει η πυκνή ζούγκλα που τον περιβάλλει.

Θα επισκεφτούμε τους Ινδιάνους Embera και θα γνωρίσουμε τον παραδοσιακό τρόπο ζωής τους.

Το απόγευμα ελεύθερο στην Πόλη του Παναμά.

9η ημέρα
Πόλη του Παναμά

Χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της πτήσης επιστροφής.

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και ολονύκτια πτήση.

10η ημέρα
Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

Τιμές

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό. 
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4* και Lodge την 3η & 4η μέρα
 • Πρωινό κάθε μέρα
 • Picnic Lunch την 7η μέρα
 • Ημιδιατροφή την 8η μέρα
 • Πλήρης διατροφή στα νησιά Σαν Μπλας την 3η και 4η μέρα
 • Ασφαλή  λεωφορεία για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος 
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα 
 • Τοπικοί έμπειροι Ξεναγοί
 • Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα 
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης 
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά, Ατομική  Ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 850 €
 • Τοπικοί Φόροι 60 € περίπου.

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημείωση :
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων. Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 160 € κατ’ άτομο.

Ταξιδιωτικά έγγραφα:
Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνη ισχύ από την είσοδο σας στην περιοχή.

Υγειονομικές Προφυλάξεις:
Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος