oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Βενεζουέλα - Ορινόκος - Νησί της Μαργαρίτας

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

8

ΗΜΕΡΕΣ

Εθνικό πάρκο Κανάιμα – Καταρράκτης Αγγέλου - Δέλτα Ορινόκο – Φυλές Warao - Καράκας-(Νησί της Μαργαρίτας)

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα – Καράκας

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την εξωτική Βενεζουέλα.

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα
Καράκας – Εθνικό πάρκο Κανάιμα

Το πρωί πτήση για την κεντρική Βενεζουέλα.

Άφιξη στην Κανάιμα, γνωστή για τα μυστηριώδη Τεπουι (λόφοι με επίπεδες κορυφές), τις αδιαπέραστες ζούγκλες και τους αμέτρητους καταρράκτες – κυρίως για τον ψηλότερο στην γή τον ονειρικό καταρράκτη Salto Angel (980 μ) στην περιοχή Auyantepuy.

Μεταφορά σε lodge.

Αργότερα θα αναχωρήσουμε από την Μεγάλη Σαβάνα για την λιμνοθάλασσα της Κανάιμα που τροφοδοτείται από τους εννέα καταρράκτες του ποταμού Καράο, εκ των οποίων τους επτά θα δούμε πλέοντας με πιρόγα και τους δύο, τον Σαπο και τον Σαπιτ θα απολαύσουμε από κοντά.

Θα έχουμε χρόνο για να κολυμπήσουμε κάτω από τους καταρράκτες και στην συνέχεια γοητευμένοι θα επιστρέψουμε στο lodge.

3η ημέρα
Κανάιμα – Καταρράκτης Angel

Μετά το πρωινό, με ελαφρύ αεροσκάφος θα πετάξουμε πάνω από την περιοχή Auyantepuy, για να απολαύσουμε μια υπέροχη θέα της ζούγκλας και του καταρράκτη Angel, που λίγοι, μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί.

4η ημέρα
Κανάιμα – Δέλτα Ορινόκο

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω Puerto Ordaz για το γιγάντιο Δέλτα του ποταμού Ορινόκο, την ‘’καρδιά της Βενεζουέλας’’.

Άφιξη και με ταχύπλοο συνεχίζουμε μέσω ενός λαβύρινθου απο κανάλια πυκνής βλάστησης και γραφικών Ινδιάνικων χωριών, για να έρθουμε στο λότζ, σε μια από τις νησίδες που δημιουργούνται από τα νερά του ποταμού Ορινόκο.

Το απόγευμα θα περπατήσουμε στο εσωτερικό της ζούγκλας όπου θα ενημερωθούμε για την χλωρίδα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την διάσημη Φυλή Warao.

5η ημέρα
Δέλτα Ορινόκο – Φυλές Warao

Στα 2100 χιλιόμετρα της πορείας του, ο Ορινόκο, απο την Νοτιοανατολική γωνιά της χώρας εως τον Ατλαντικό που εκβάλει, διχοτομεί την Βενεζουέλα σε δύο βασίλεια:τον τακτοποιημένο βορρά και τον άγριο νότο.

Δεινοί εξερευνητές εμείς σήμερα νωρίς το πρωί θα έχουμε μια αξέχαστη εξόρμηση με ταχύπλοο σκάφος στους διάυλους του για να παρατηρήσουμε και να φωτογραφήσουμε πολλά είδη πεταλούδων,τροπικών πουλιών, πιθήκων, παπαγάλων και αλιγάτορες.

6η ημέρα
Δέλτα Ορινόκο – Καράκας – Περιήγηση Πόλης

Το πρωί θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τα πιράνχας του ποταμού και αργότερα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο όπου και η πτήση μας για το Καράκας.

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Αργότερα ακολουθεί περιήγηση στην πόλη για να δούμε μεταξύ άλλων, το πάρκο Σεντραλ, τα αποικιακά κτίσματα, την πλατεία Μπολιβάρ, τον Καθεδρικό, το Δημαρχείο, το προεδρικό Μέγαρο και το Πάνθεον.

Χρόνος ελεύθερος.

7η ημέρα
Καράκας

Χρόνος στη διάθεσή σας μέχρι την ώρα της πτήσης επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό για την Αθήνα.

Ολονύκτια πτήση.

8η ημέρα
Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα

Τιμές

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται:  
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 5* στο Καράκας
 • Φιλοξενία σε Lodge στον Ορινόκο και στην Κανάιμα (χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις)
 • Πρωινό κάθε μέρα
 • Ημιδιατροφή την 4η μέρα (Ορινόκος).
 • Πλήρης διατροφή την 2η και 3η μέρα (Κανάιμα) και 5η μέρα (Ορινόκος)
 • Ασφαλή λεωφορεία για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικοί έμπειροι Ξεναγοί
 • Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά
 • Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη
 • Τοπικοί Φόροι 60 €

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημείωση:
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων. Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 160 € το άτομο

Ταξιδιωτικά έγγραφα:
Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου στην περιοχή

Υγειονομικές Προφυλάξεις:
Συνίσταται εμβόλιο κατά του κίτρινου πυρετού
Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος