oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους
στο 2103747000 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή επισκεφθείτε μας Δροσίνη 9, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Νησιά Της Χαβάης – Λος Άντζελες (Καλιφόρνια – Καναδάς)

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

16

ΗΜΕΡΕΣ

Χονολουλου – Μάουι – Λος Άντζελες –(Σαν Φρανσίσκο – Βανκούβερ)

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα – Χονολουλού

Αναχώρηση για την Χαβάη μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στην Χονολούλου, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα
Χονολουλού – περιήγηση

Η πρωινή μας περιήγηση στο νησί Οάχου οπου βρίσκεται η Χονολουλού, θα μας χαρίσει την υπέροχη ομορφιά του μέσα από τα αρώματα των λουλουδιών του και την ασίγαστη Χαβανέζικη μελωδία. Θα δούμε το πανέμορφο Οάχου και προσπερνώντας τον παλιό κρατήρα Diamondsθα έλθουμε στον κόλπο Χανάουμα. Στην συνέχεια θα ανηφορήσουμε στο ύψωμα Νάπολι. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην διάθεση σας.

3η ημέρα
Χονολουλού

Στην ελεύθερη μέρα σας στην πρωτεύουσα της Χαβάης μπορείτε να κολυμπήσετε, να τριγυρίσετε στην πόλη ή να επισκεφτείτε το πολυνησιακό κέντρο με τα εντυπωσιακά κτίσματα των νησιών του Ειρηνικού. Εαν θέλετε μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ολοήμερη εκδρομή με αεροπλάνο στο μεγάλο νησί γνωστό σαν Χαβάη που έδωσε παράλληλα το όνομα του σε ολόκληρη την πολιτεία. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την καλντέρα κιλαουές, την καλοκαιρινή καρδιά του εθνικού πάρκου των ηφαιστείων της Χαβάης

4η ημέρα
Χονολουλού – Μάουι 

Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μάουι το δεύτερο ομορφότερο και μεγαλύτερο νησί της Χαβάης. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα
Μάουι 

Δύο ημέρες ελεύθερες θα έχετε στο υπέροχο νησί που ψηφίζεται για είκοσι χρόνια από αναγνώστες γνωστού ταξιδιωτικού περιοδικού ως το καλύτερο στον κόσμο και αναφέρεται κάθε χρόνο στον κατάλογο του με τα 25 ομορφότερα νησιά στον κόσμο. Το νησί έχει δύο ενεργά ηφαίστεια με ύψος που υπερβαίνει τα τρία χιλιόμετρα και χωρίζονται από έναν ισθμό χαμηλότερου ύψους. Στο γοητευτικό νησί του συμπλέγματος της Χαβάης έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε 193χλμ υπέροχης ακτογραμμής, να φωτογραφίσουμε τις απερίγραπτες ομορφιές του νησιού, ή να χαλαρώσουμε στις παραλίες του, να περπατήσουμε στην χαριτωμένη πόλη Λαχαίνα,αρχαία πρωτεύουσα των νησιών και να επισκεφθούμε το ηφαίστειο Χαλεακάλα που προσφέρει μια πανοραμική θέα του νησιού.

Μάουι 

Δύο ημέρες ελεύθερες θα έχετε στο υπέροχο νησί που ψηφίζεται για είκοσι χρόνια από αναγνώστες γνωστού ταξιδιωτικού περιοδικού ως το καλύτερο στον κόσμο και αναφέρεται κάθε χρόνο στον κατάλογο του με τα 25 ομορφότερα νησιά στον κόσμο. Το νησί έχει δύο ενεργά ηφαίστεια με ύψος που υπερβαίνει τα τρία χιλιόμετρα και χωρίζονται από έναν ισθμό χαμηλότερου ύψους. Στο γοητευτικό νησί του συμπλέγματος της Χαβάης έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε 193χλμ υπέροχης ακτογραμμής, να φωτογραφίσουμε τις απερίγραπτες ομορφιές του νησιού, ή να χαλαρώσουμε στις παραλίες του, να περπατήσουμε στην χαριτωμένη πόλη Λαχαίνα,αρχαία πρωτεύουσα των νησιών και να επισκεφθούμε το ηφαίστειο Χαλεακάλα που προσφέρει μια πανοραμική θέα του νησιού.

6η ημέρα
Μάουι  – Λος Άντζελες  

Μετά το πρωινό πτήση για το Λος Άντζελες, την κοσμοπολίτικη πόλη που βρίσκεται «ξαπλωμένη» ανάμεσα στα όρη Σαν Γκαμπριέλ και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

7η ημέρα
Λος Άντζελες – περιήγηση πόλης  

Το πρωί θα συνεχίσουμε με την περιήγηση μας στην όμορφη πόλη για να δούμε το Χόλιγουντ που ανήκει στον μύθο και το Μπέβερλυ Χίλς το οποίο κατοικείται από μια Ελίτ πλουσίων και από τους διασημότερους αστέρες του Κινηματογραφικού χώρου.  Θα συνεχίσουμε αργότερα με το Ροντέο Ντράιβ και την αγορά των αγροτών και θα καταλήξουμε στην παλιά Μεξικανική συνοικία που κρατάει ακόμα το αποικιακό της στοιχείο.

8η ημέρα
Λος Άντζελες – (προαιρετική επίσκεψη στην Disneyworld)   

Μέρα ελεύθερη . Αν δεν θέλετε να περιτριγυρίσετε στην πόλη μπορείτε να λάβετε μέρος στην οργανωμένη επίσκεψη που έχουμε σχεδιάσει στην πασίγνωστη Disneyworld, το μαγικό πάρκο το οποίο θα μας κάνει να αισθανθούμε και πάλι παιδιά.

9η ημέρα
Λος Άντζελες – Σαν Φρανσίσκο

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σαν Φρανσίσκο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στην διάθεση σας

10η ημέρα
Σαν Φρανσίσκο – περιήγηση πόλης

Στην πρωινή μας περιήγηση μεταξύ άλλων, θα σας γνωρίσουμε την συναρπαστική  πόλη η οποία χωρίζεται στην κεντρική εμπορική περιοχή, την NorthBeach, την Chinatown, την Πρεσίντο, το πάρκο της Χρυσής πύλης και των παλιών γειτονιών, την UnionSquare, την όπερα, το δημαρχείο και τις δίδυμες κορυφές  απο όπου θα έχουμε μια πανοραμική θέα της πόλης.

11η ημέρα
Σαν Φρανσίσκο – Βανκούβερ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βανκούβερ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Χρόνος στην διάθεσή σας.

12η ημέρα
Βανκούβερ – περιήγηση πόλης

Μετά το πρωινό θα περιηγηθούμε στην τρίτη σε πληθυσμό πόλη και σπουδαιότερο  λιμάνι του Καναδά στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το Canada Place είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσουμε της εξερεύνηση του κέντρου της πόλης, με τα συγκροτήματα των ουρανοξυστών να υψώνονται λίγο μακρύτερα αλλά και να θαυμάσουμε την υπέροχη θέα του λιμανιού. Στην συνέχεια θα δούμε μεταξύ άλλων το Πάρκο Κουήν Έλίζαμπεθ, το Εγκλις Μπέϊ, την ξεχωριστή παλαιά ιστορική Γκάστάουν με το βικτωριανό στυλ του 1887, το Europe Hotel και την Τσάινα Τάουν. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στα καταστήματα, στις οδούς Robson, Georgia, ή στα υπόγεια εμπορικά κέντρα της πόλης. 

13η ημέρα
Βανκούβερ – Νησί Βικτόρια

Το πρωί θα συνεχίσουμε με μια ολοήμερη εκδρομή στην Βικτόρια, πρωτεύουσα της Βρετανικής Κολομβίας, απλωμένη στον κόλπο του Βανκούβερ. Εδώ μεταξύ άλλων θα δούμε τους υπέροχους κήπους της, τα αποικιακά της κτίρια, τις πλατείες Μπάστιαν και ForestSheetκαι το μουσείο της Βρετανικής Κολομβίας.

14η ημέρα
Βανκούβερ  

Πρωινό ελεύθερο. Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο και ολονύκτια πτήση για την Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό.

15η ημέρα
Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

Τιμές

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με  ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους ,
  • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4*
  • Πρωινό Καθημερινά
  • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
  • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
  • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
  • Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
  • Ταξιδιωτική θήκη με ενημερωτικά έντυπα
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης  
Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων ,Φιλοδωρήματα/ Αχθοφορικά
  •  Aτομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη
  •  Esta
  • Τοπικοί φόροι

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημειώσεις:
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων.  Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση ......

Ταξιδιωτικά έγγραφα:
Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην περιοχή.
Esta η οποία χορηγείται από τα γραφεία της εταιρίας μας.


Υγειονομικές προφυλάξεις:
Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή. Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος