oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

Πράγα - Κάρλοβυ Βάρυ

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

4,5

ΗΜΕΡΕΣ

Πράγα – (Τσέσκυ Κρουμλόβ) –Κάστρο – Κάρλοβυ Βάρυ

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα – Πράγα – Περιήγηση Παλιάς Πόλης

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Πράγα.  Άφιξη στην «Χρυσή Πόλη» και ακολουθεί περιήγηση στο «Μικρό μέρος» (Μάλα Στράνα) μία από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες στην Πράγα.  Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την επιβλητική μπαρόκ εκκλησία του Αγ. Νικολάου, θα περπατήσουμε από την γραφική Γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής Οδού» ως την πλατεία της παλιάς πόλης, με το  Δημαρχείο και το φημισμένο αστρονομικό ρολόι και την «παρέλαση των αποστόλων», καθώς και στην πλατεία του ιστορικού κέντρου της Πράγας.

Στη συνέχεια θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο για να απολαύσουμε την παραδοσιακή τοπική κουζίνα.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Το βράδυ διασκεδάστε σε τυπικές Τσέχικες μπυραρίες με τοπικές σπεσιαλιτέ και μπύρα παραγωγής τους ή στα φημισμένα τζαζ κλαμπ της πόλης. 

2η ημέρα
Πράγα – (Τσέσκυ Κρούμλοβ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος, όπου μπορείτε να ακολουθήσετε μία ολοήμερη εκδρομή στη δεύτερη πιο όμορφη πόλη μετά την Πράγα, το «Τσέσκυ Κρούμλοβ». Χείμαρροι του ποταμού Βολτάβα τρέχουν σε πολλά σημεία αυτής της μεσαιωνικής πόλης η οποία όπως και η Πράγα είναι στην λίστα των διατηρητέων πόλεων της Ουνέσκο. Αποτελεί πολιτισμικό στολίδι με τα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένα γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού κτίρια της, τις εκκλησίες της και τα στενά δρομάκια της. Τα τείχη του Κρούμλοβ εσωκλείουν θησαυρούς ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και πολιτισμικής αξίας, όπως η «κρυφή γέφυρα».  Επισκεφθείτε το κάστρο της πόλης και θαυμάστε από ψηλά την πανοραμική θέα.  Επιστροφή στην Πράγα το απόγευμα. 

3η ημέρα
Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για το Κάρλοβυ Βάρυ στη Δυτική Βοημία. Γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών της. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής.

Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα καταλαβαίνουμε  γιατί  ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν και ο Μπαχ ο Τσάρος της Ρωσίας, περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Μετά την περιήγησή μας στην πόλη θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στην Πράγα.  

4η ημέρα
Πράγα – Περιήγηση Καστρούπολης

Η πρωινή μας περιήγηση ξεκινάει  με το μοναστήρι του Στράχοβ  και το Λορέττο, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Πράγας.  Στη  συνέχεια κατευθυνόμαστε στη μαγευτική Καστρούπολη, την Ακρόπολη της Πράγας που απλώνεται πάνω στο λόφο της Μάλα Στράνα και καταλήγουμε στον εντυπωσιακό Γοτθικό ναό του Αγ. Βίτου και στην «Βασιλική του Αγ. Γεωργίου».

Μετά την περιήγησή μας θα έχουμε δίωρη κρουαζιέρα στο ποταμό Βολτάβα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Πράγα από μια άλλη πλευρά. Η κρουαζιέρα θα συνοδεύεται από γεύμα σε μπουφέ. Μετά το γεύμα είμαστε ελεύθεροι για μια βόλτα στην πόλη.  Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση  «Μαύρου Θεάτρου», όπερα κ.α.

5η ημέρα
Πράγα – Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο, και αναχώρηση για το αεροδρόμιο, όπου και η πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

Παροχές

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα -Πράγα – Αθήνα.
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχείο επιλογής σας.
 • Πρωινό κάθε μέρα
 • 2 γεύματα σε τοπικό εστιατόριο.
 • 1 γεύμα στην κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα
 • Περιήγηση του Κάστρου και της παλιάς πόλης  της Πράγας με Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ.
 • Ελληνόφωνος τοπικός συνοδός / ξεναγός
 • Ασφάλεια Αστικής και Επαγγελματικής Ευθύνης
 • Ατομική Ταξιδιωτική Ασφάλεια
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (150 €)
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό στο πρόγραμμα

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημειώσεις :
 • Το 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις υπηρεσίες της 2ης μέρας (την ελεύθερη μέρα).
 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από το πρόγραμμα
 • Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 • Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12 ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες , σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
 • Παιδιά που ταξιδεύουν συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 • Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη.
  Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας .
 • Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. 
 • Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ. 

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος