oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους
στο 2103747000 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή επισκεφθείτε μας Δροσίνη 9, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Ρώμη

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

5

ΗΜΕΡΕΣ

Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανό

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα – Ρώμη, ξενάγηση & Κατακόμβες (Rome by night)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Ρώμη. Άφιξη, συνάντηση με τον Ελληνόφωνο ξεναγό και γνωριμία με την «Αιώνια Πόλη». Ξεκινάμε τη ξενάγηση της πόλης με πρώτη επίσκεψη στις κατακόμβες της Αγ. Καλλίστου, όπου θα δούμε τις κρύπτες των Πάππων και τους τάφους των πρώτων χριστιανών ή εναλλακτικά (ανάλογα ποιες είναι ανοικτές) στις εντυπωσιακές αρχιτεκτονικά κατακόμβες της Δομιτίλλης, όπου η βασιλική τους εκκλησία είναι αφιερωμένη στους Αγ. μάρτυρες Νηρίο και Αχίλλειο. Διασχίζοντας την Αππία οδός θα δούμε τα πιο διάσημα Λουτρά (Θέρμες) του αυτοκράτορα Καρακάλλα που λειτουργούσαν πάνω από 300 χρόνια, πριν καταλήξουμε στο πιο αντιπροσωπευτικό κτίριο της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, το επιβλητικό Κολοσσαίο & την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Εν συνέχεια, θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο για το πανοραμικό μέρος της ξενάγησης όπου θα δούμε τον ιππόδρομο, το νησάκι Τιβερίνα, το Κάστρο των Αγγέλων, την βίλα Μποργκέσε, την διάσημη Βία Βένετο και θα καταλήξουμε στα ξενοδοχεία σας όπου θα έχετε χρόνο για ξεκούραση. Για το βράδυ προαιρετικά μπορείτε να ακολουθήσετε το Rome by Night, μια ξεχωριστή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης ανάμεσα στα φωταγωγημένα κτίρια της, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει η διαφορετική της όψη υπό το φως των αστεριών.

2η ημέρα
Μουσεία Βατικανού & Βασιλική Αγ. Πέτρου

Πρόγευμα και σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη σε ένα από τα κορυφαία μουσεία στο κόσμο. Mια μεγάλη μπρούτζινη πύλη θα σας οδηγήσει «ως δια μαγείας» από την Ρώμη στο μικρότερο κρατίδιο του κόσμου, το Βατικανό. Θα θαυμάσετε τεράστιες συλλογές ανεκτίμητων έργων τέχνης & γλυπτικής με αποκορύφωμα τη περίφημη Καπέλα Σιξτίνα. Πρόκειται για το παρεκκλήσι του Αποστολικού Παλατιού, όπου η διακόσμηση του αποτελεί αναφορά στον Ναό της Παλαιάς Διαθήκης και είναι ένα πελώριο έκθεμα με αριστουργήματα, καθώς οι τοιχογραφίες του, η αρχιτεκτονική του, οι νωπογραφίες, οι οροφές του είναι φιλοτεχνημένες από τους μεγαλύτερους «μάστορες» της Αναγέννησης. (Μόνο & εφόσον είναι ανοιχτή για το κοινό ακολουθεί επίσκεψη στη Βασιλική του Αγ. Πέτρου & ξενάγηση στην ομώνυμη πλατεία. Η Βασιλική του Αγ. Πέτρου είναι η μεγαλύτερη παπική εκκλησία, όπου στο εσωτερικό της βρίσκονται εκατοντάδες αγάλματα με αποκορύφωμα τη Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου. Το βράδυ του Μ. Σαββάτου (18/04) σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε την Αναστάσιμη ακολουθία στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Θεόδωρου.

3η ημέρα
Ρώμη - Εκδρομή στην Φλωρεντία




Ημέρα ελεύθερη. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να επιλέξετε ολοήμερη εκδρομή στη πόλη που είναι συνώνυμη με την τέχνη της Αναγέννησης, τη Φλωρεντία. Θα γνωρίσουμε περιπατητικά την ιστορική πόλη που δίκαια βρίσκεται υπό την προστασία της ΟΥΝΕΣΚΟ. θα δούμε το μεγαλοπρεπές Ντουόμο με το περίφημο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο - ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής με μπρούντζινες πόρτες και μωσαϊκά - την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πιάτσα Ντε Λα Σινιορία και το Πόντε Βέκιο, που είναι μερικά από τα έργα τέχνης της Φλωρεντίας.

4η ημέρα
Ρώμη

Χρόνος ελεύθερος στην αιώνια πόλη. Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους της, οι οποίοι είναι γεμάτοι από σικ καταστήματα και μπουτίκ μόδας κορυφαίων σχεδιαστών, με κυριότερες τη Via Sistina και τις οδούς Via Condotti (την Πέμπτη λεωφόρο της Ρώμης) και την Via del Babuino στην οποία η ανάμειξη προϊόντων υψηλής μόδας και αντικών την καθιστά από τις πιο κομψές οδούς της Ρώμης.

5η ημέρα
Ρώμη - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.
 

Τιμές

Παιδί έως 11 ετών Buenos Aires Hotel 429€ Villa Grazioli 469€ Empire Palace 599€ Berg Luxury Hotel 669€

Αναχωρήσεις (Τιμές κατ' άτομο με έκπτωση έγκαιρης κράτησης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
16/04/2020BUENOS AIRES 3*459€579€
16/04/2020VILLA GRAZIOLI 4*499€619€
16/04/2020EMPIRE PALACE 4*629€879€
16/04/2020BERG LUXURY HTL 4*SUP699€999€

Παροχές

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με Αlitalia
  • Φιλοξενία σε ξενοδοχείo της επιλογής σας
  • Πρωινό κάθε μέρα
  • Ασφαλή λεωφορεία για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
  • Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης
  • Ελληνόφωνη ξενάγηση στις κατακόμβες
  • Μεταφορά από/προς τα μουσεία του Βατικανού
  • Κόστος αποσκευής
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται
  •  Φόροι αεροδρομίων 160€
  • Check points 35€ (πληρωτέα από Αθήνα)
  •  Είσοδοι μουσείων/ κόστος συμμετοχής για τη ξενάγηση στα μουσεία Βατικανού & Αγ. Πέτρο (πληρωμή απευθείας στον ξεναγό)
  •  Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά
  •  Δημοτικοί φόροι/φόρος της πόλης της Ρώμης €6 (για τα 4* ξενοδοχεία) / €4 (για τα 3* ξενοδοχεία) την ημέρα ανά άτομο
  •  Ό, τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Είσοδοι μουσείων, μνημείων, αρχαιολογικών χώρων με την εγγραφή σας απαιτείται η δήλωση συμμετοχής στα μουσεία του Βατικανού (τουλάχιστον 15 μέρες πριν την αναχώρηση βάση διαθεσιμότητας) με κόστος εισόδου €35 ο ενήλικας, €25 παιδί 6-18 ετών/φοιτητής έως 25 ετών(πληρωτέα απευθείας στο ξεναγό) Rome by night: 25€ το άτομο, Φλωρεντία: 85€ το άτομο (για ελάχιστη συμμετοχή 7-8 άτομα)

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος