oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους
στο 2103747000 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή επισκεφθείτε μας Δροσίνη 9, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Λίμνες Βόρειας Ιταλίας - Ελβετία - Μιλάνο

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

5

ΗΜΕΡΕΣ

Λίμνες Ματζόρε, Κόμο, Λουγκάνο, Κρουαζιέρα στα Νησιά Ίζολα Μπέλλα και Ίζολα Πεσκατόρι, Μιλάνο

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα - Μιλάνο - Λίμνη Ματζόρε (Στρέζα)

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN AIRLINES για Μιλάνο. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για τη λίμνη Ματζόρε, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για γεύμα και καφέ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRAND BRISTOL 4* sup. (www.zacchera.com). Διανυκτέρευση.

2η ημέρα
Λίμνη Ματζόρε, Ημερήσια εκδρομή στις Λίμνες Κόμο και Λουγκάνο (Ελβετία)

Πρωινή αναχώρηση για το Κόμο και την ομώνυμη λίμνη του. Άφιξη και γνωριμία με την πόλη. Η προκυμαία, το ιδανικότερο μέρος για έναν ρομαντικό περίπατο, δίπλα της η Piazza Cavour - η κεντρική πλατεία με όμορφα καφέ και εστιατόρια - και ο Καθεδρικός ναός, γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει, είναι τα σημαντικότερα αξιοθέατα που θα δούμε κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας. Πριν το μεσημέρι θα συνεχίσουμε για τα Ελβετικά σύνορα, με προορισμό το κοσμοπολίτικο Λουγκάνο με την ομώνυμη λίμνη του - μια πόλη που "κτυπά" με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα
Λίμνη Ματζόρε, Κρουαζιέρα στα Νησιά Ίζολα Μπέλλα και Ίζολα Πεσκατόρι, παλάτι Μπορομεέ

Σήμερα θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στα κοντινά γραφικά νησιά Ίζολα Πεσκατόρι (Νησί των Ψαράδων) και Ίζολα Μπέλλα, όπου θα επισκεφθούμε το πολυτελές παλάτι της οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιώνα με τους καταπληκτικούς κήπους και την εξαιρετική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα
Λίμνη Ματζόρε, Ανάβαση με τον οδοντωτό στο Αλπικό Ζέρματτ (Ελβετία)

Πρωινή αναχώρηση για την εκδρομή μας στις Ελβετικές Άλπεις. Ακολουθώντας μια πανέμορφη διαδρομή, ανεβαίνουμε μέχρι το σημείο από το οποίο θα επιβιβαστούμε στον οδοντωτό για να φθάσουμε στο "διαμάντι των Άλπεων", το παραμυθένιο Ζέρματτ, ένα από τα διασημότερα κέντρα αλπινισμού (σε υψόμετρο 1.620 μέτρων) στη σκιά της μονίμως χιονισμένης κορυφής του πολυφωτογραφημένου βουνού Matterhorn (4.480 μέτρα). Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στους μικρούς γραφικούς δρόμους και τα πέτρινα σοκάκια, μέσα από τα οποία ξεπηδούν κάποια παλιά καλοδιατηρημένα ξύλινα σπίτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις από την κουραστική, αλλά όμορφη εκδρομή μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα
Λίμνη Ματζόρε - Μιλάνο, Ξενάγηση - Αθήνα

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, το Μιλάνο, την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και το παγκόσμιο κέντρο μόδας. Πανοραμική ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τον Καθεδρικό ναό (Ντουόμο), την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε Β΄, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου και το μουσείο του. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές μέχρι την ώρα της μετάβασής μας στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Τιμές

Παιδί έως 12 ετών 595€

Αναχωρήσεις (Τιμές κατ' άτομο με έκπτωση έγκαιρης κράτησης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
17/04/20204*695€795€
30/04/20204*695€795€
04/06/20204*695€795€

Παροχές

Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μιλάνο -Αθήνα με την AEGEAN AIRLINES
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Grand Bristol
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά  &
  • Εισιτήριο για την Κρουαζιέρα στα νησιά Ίζολα Μπέλλα και Ίζολα Πεσκατόρι
  • Επίσκεψη στο παλάτι Μπορομεέ, στο μουσείο και στους κήπους
  • Εισιτήριο για τον οδοντωτό στο Ζερμάττ
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως πρόγραμμα
  • Συνοδός- Αρχηγός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης &ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
    Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points/φόροι πόλεων, parking 200€
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, φόροι αεροδρομίου
  • Εισιτήρια τρένων και οδοντωτού και πλοίων στην Λίμνη
  • Κόστος λεωφορείου στο Πορτοφίνο , Βαπορέτο Βενετίας
  • Αχθοφορικά
  • Φιλοδωρήματα
  • Και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται σα προαιρετικό.

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημείωση:
Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος