oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους
στο 2103747000 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή επισκεφθείτε μας Δροσίνη 9, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Πανόραμα Ελβετίας - Σεν Μόριτζ - Αλπικό Τρένο

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

5

ΗΜΕΡΕΣ

Ζυρίχη - Λουκέρνη - Βέρνη - Λωζάννη – Γενεύη - Γκριγιέρ - Μοντρέ - Κάστρο Σιγιόν - Αλπικό τρένο - Σεντ Μόριτζ - Καταρράκτες Ρήνου - Στάιν αμ Ράιν - Ζυρίχη

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα - Ζυρίχη - Λουκέρνη - Βέρνη - Λωζάννη

Πτήση για τη Ζυρίχη, σημείο εκκίνησης το οδοιπορικού μας στην πανέμορφη Ελβετία, τη χώρα που έχει ως εθνικό της ήρωα τον Ιωάννη Καποδίστρια! Συναρπαστική η σημερινή μας διαδρομή, καθώς το κάθε μέρος που επισκεπτόμαστε διαδέχεται και συναγωνίζεται σε ομορφιά το άλλο. Πρώτη μας στάση η κουκλίστικη Λουκέρνη με την περίφημη σκεπαστή ξύλινη γέφυρα του 14ου αι., που η οροφή της απεικονίζει όλη την ιστορία της Ελβετίας. Οι ζωγραφιστές προσόψεις των σπιτιών και το απίστευτα όμορφο Αλπικό τοπίο που την περιβάλλει συνθέτουν αναμφισβήτητα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αμέσως μετά μας περιμένει η διοικητική πρωτεύουσα Βέρνη, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Aare και περιτριγυρισμένη από τις Άλπεις. Ένα σκηνικό που μας μεταφέρει πίσω στον Μεσαίωνα, με τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βικεντίου και τον πύργο του ρολογιού, που αποτελεί και σήμα κατατεθέν της πόλης. Άφιξη αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη Λωζάννη.

2η ημέρα
Γενεύη – ξενάγηση πόλης

Πρωινό και αναχωρούμε για ξενάγηση στη Γενεύη, που έχει χαρακτηριστεί ως το κέντρο της διεθνούς διπλωματίας. Ξεκινάμε από το θεαματικό σιντριβάνι Jet d' Eau που πετά νερό σε ύψος 140 μέτρων. Το Δημαρχείο, η παλαιά πόλη με τον Καθεδρικό ναό, τα κτίρια της Ευρωπαϊκής έδρας των Ηνωμένων Εθνών, το σημείο στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η Αυστριακή αυτοκράτειρα Σίσσυ και τα υπέροχα πάρκα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας νωρίς.

3η ημέρα
Λωζάννη - Γκριγιέρ - Μοντρέ - Κάστρο Σιγιόν - Βεβέ - Ζυρίχη

Πρωινή περιήγηση στη Λωζάννη, που αποτελεί την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Ξεκινάμε με το ιστορικό κέντρο, όπου κυριαρχούν η κεντρική πλατεία Ντε λα Παλί και ο Καθεδρικός Ναός Νοτρ Νταμ, καθώς και τα γραφικά στενά σοκάκια του 18ου και 19ου αι. Στη συνέχεια διασχίζοντας τα περίφημα Ελβετικά αγροκτήματα θα επισκεφθούμε το γραφικό χωριουδάκι Γκριγιέρ, διάσημο για τα τυριά του. Κινούμενοι κατά μήκος της λίμνης θα φτάσουμε στην κωμόπολη Μοντρέ, διάσημη ως θέρετρο πλουσίων και αριστοκρατών των αρχών του 20ού αιώνα και γνωστή για το ομώνυμο μουσικό φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι. Συνεχίζουμε με το κάστρο του Σιγιόν, που βρίσκεται στις όχθες της Λίμνης Λεμάν, στο Βεϊτό της Ελβετίας. Μακρόστενου σχήματος, το κάστρο έχει 110 μέτρα μήκος και 50 μέτρα πλάτος, με τον πύργο του να βρίσκεται σε ύψος 25 μέτρων πάνω από το έδαφος. Τελευταίος σταθμός μας το γραφικό Βεβέ, έδρα της διάσημης πολυεθνικής «Nestle». Πορεία για τη Ζυρίχη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα στην πόλη με το συνοδό μας.

4η ημέρα
Ζυρίχη - Αλπικό τρένο - Σεντ Μόριτζ

Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε οδικώς μέχρι την πόλη Κουρ, όπου θα επιβιβαστούμε στο περίφημο Αλπικό τρένο της «Rhaetian Railways», που θα μας μεταφέρει στο υπέροχο Σεντ Μόριτζ. Η διαδρομή είναι μοναδική και το χιονισμένο τοπίο των Άλπεων παροιμιώδες. Το ίδιο δε το Σεντ Μόριτζ είναι η επιτομή του χειμερινού τόπου αναψυχής με τον αυθεντικό κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του και φυσικά αποτελεί την ιδιαίτερα αγαπητή τοποθεσία της οικονομικής ελίτ. Χρόνος ελεύθερος να περιπλανηθείτε στην περιοχή με τα θαυμάσια σαλέ, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα πολυτελή καταστήματα και φυσικά τα σικ καφέ και εστιατόρια. Το απόγευμα μεταφορά οδικώς στη γνώριμη Ζυρίχη.

5η ημέρα
Ζυρίχη – περιήγηση πόλης - Καταρράκτες Ρήνου - Στάιν αμ Ράιν

Το πρωί αναχωρούμε για την περιοχή Σαφχάουζεν, όπου βρίσκονται οι εντυπωσιακοί καταρράκτες που δημιουργεί ο ποταμός Ρήνος λίγο μετά την έξοδό του από τη Λίμνη Μπόγκεν. Στη συνέχεια, αφού διασχίσουμε τα νοητά σύνορα με τη Γερμανία, θα επισκεφθούμε το λιλιπούτειο μα συνάμα κουκλίστικο παραποτάμιο χωριό Στάιν αμ Ράιν. Επιστρέφουμε στη Ζυρίχη και κάνουμε περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της φημισμένης πόλης των τραπεζών. Ξεκινάμε με τη Γοτθική εκκλησία Φραουενμίνστερ, που είναι διακοσμημένη με θαυμάσια βιτρό του Μαρκ Σανγκάλ. Αμέσως μετά η παλιά ιστορική πόλη με τα στενά δρομάκια, η κεντρική οδός Μπανχοφστράσε με τα κτίρια που στεγάζουν τις μεγάλες τράπεζες, καθώς και τα πολυτελή μαγαζιά και κομψά καφέ και τέλος η πανέμορφη παραλίμνια περιοχή της πόλης θα συμπληρώσουν την περιήγησή μας. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.
Παιδί (έως 12 ετών) 525 €

Αναχωρήσεις : 25/07, 01/08, 08/08, 15/08/18

Φόροι Αεροδρομίων 165 €
 * Οι τιμές αφορούν έγκαιρη κράτηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων – μετά επιβάρυνση 50 € το άτομο

Αναχωρήσεις (Τιμές κατ' άτομο με έκπτωση έγκαιρης κράτησης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
25/07/20184*595€760€
01/08/20184*595€760€
08/08/20184*595€760€
15/08/20184*595€760€

Παροχές

Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ζυρίχη - Αθήνα με Swiss Airlines
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
  • Πρωινό από μπουφέ καθημερινά
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων
  • Μεταφορές, Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ασφαλιστική κάλυψη
  • Αρχηγός συνοδός
  • Φ.Π.Α.


Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 165 €
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Εισιτήριο τραίνου με την Rhaetian Railways από το Κουρ προς το Σεν Μόριτζ, 80€ το άτομο
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο ή δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημειώσεις :
  • Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.
  • Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12 ετών) στο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη . Παιδιά που ταξιδεύουν συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ και ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  • Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας . Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν.
  • Σαν αποσκευές δικαιούστε 1 αποσκευή έως 23 κιλά και 1 χειραποσκευή έως 8 κιλά ανά άτομο, βάσει διεθνών προδιαγραφών.
  • Στα ξενοδοχεία μπορεί να ζητηθεί πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.ην Αθήνα και πληρωμή στη Ζυρίχη).

Ξενοδοχεία

Lausanne : Hotel Continental 4* or similar
Zurich : Hotel Sheraton Zurich 4* or similar

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος