oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Από Τους Ίνκας Στο Τέλος Του Κόσμου

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

16

ΗΜΕΡΕΣ

Περού – Βραζιλία – Ιγκουασού – Αργεντινή – Παταγονία

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Aθήνα-Λίμα

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Λίμα, πρωτεύουσα του Περού. 

Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα
Λίμα-Περιήγηση πόλης

H Λίμα μοιάζει με σύγχρονη όαση, τριγυρισμένη από τις ξερές ακτές και την επιβλητική προστασία των Άνδεων. Απέχει μόνο λίγα χιλιόμετρα από το λιμάνι της, το Kαλλέο.
Θα τη διατρέξουμε από τη μια άκρη ως την άλλη στη σημερινή μας πρωινή περιήγηση.
Θα έρθουμε στην Πλατεία των Όπλων, στην καρδιά της πόλης όπου βρίσκεται το Προεδρικό Μέγαρο και το αρχοντικό Tόρε Tάλιε, στον Καθεδρικό ναό όπου βρίσκονται τα λείψανα του Πιζάρο και όλα τα θαυμαστά δείγματα αποικιακής αρχιτεκτονικής.
Θα συνεχίσουμε με το Πανεπιστήμιο Σαν Μάρκο -το παλιότερο στο δυτικό ημισφαίριο, την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου με εσωτερικό διάκοσμο από πολύτιμα πετράδια, την αριστοκρατική συνοικία Σαν Iσίδρο και το πολύ ενδιαφέρον μουσείο Λάρκο Xερρέρα.
Στο ελεύθερο σας απόγευμα μπορείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο Χρυσού ή να παρακολουθήσετε ταυρομαχίες, που εδώ είναι ονομαστές.
Το βράδυ βγείτε για να περπατήσετε στο παλιό κομμάτι της πόλης, το οποίο διατηρεί την όμορφη ατμόσφαιρα της παλιάς Ισπανικής κτήσης, όπως την εποχή που έφθασε εδώ και την ίδρυσε ο Ισπανός Πιζάρο.
Ωραιότατες και κάτασπρες οι προσόψεις των σπιτιών, οι οποίες είναι στολισμένες με σκαλιστό μαύρο ξύλο κέδρου, θα σας εντυπωσιάσουν.

3η ημέρα
Λίμα-Πούνο-Τιτικάκα-Ούρος

Πτήση για το Πούνο, πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού. 
Άφιξη και συνεχίζουμε με επίσκεψη στα περίφημα «χειροποίητα» νησιά των Ούρος, που κατοικούν στην εντυπωσιακή λίμνη Τιτικάκα, έναν πλούσιο βιότοπο, σε υψόμετρο που ξεπερνά τα 4000 μέτρα. 
Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. 

4η ημέρα
Πούνο-Σιλουστάνι-Κούσκο

Το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Κούσκο, με ενδιάμεση επίσκεψη στο Σιλουστάνι, όπου θα επισκεφθούμε του Πύργους-Ταφικά μνημεία- των Κόλλας, μερικά από τα οποία έχουν ύψος πάνω από 12 μέτρα.
Συνεχίζουμε με θέα τις χιονισμένες Άνδεις, τα χωριά των Ιθαγενών Πουκάρα, Λα Ράνα, Ράκτσι και Ανταχουάγιλλιας για το Κούσκο.
Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα
Κούσκο-Περιήγηση Πόλης

Το πρωί θα περιηγηθούμε την αρχαιότερη πρωτεύουσα της Αμερικής, με ιστορία περισσότερη από χίλια χρόνια.
Θα δούμε, μεταξύ άλλων, την Κεντρική Πλατεία, τον Καθεδρικό, το Κένκο, το τείχινο συγκρότημα TambomaChayκαι το Pucapucana, το Κόκκινο Φρούριο. 
Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος.

6η ημέρα
Κούσκο-Μάτσου Πίτσου

Το μυστηριακό οχυρό του Μάτσου Πίτσου στις Περουβιανές Άνδεις, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μνημεία στον κόσμο. H πόλη περικλείεται στις τρείς πλευρές της από ένα απότομο φαράγγι, στο βάθος του οποίου κυλά ο Oυρουμπάμπα, ένας παραπόταμος του Aμαζονίου.
Στην τέταρτη πλευρά υψώνεται μια επιβλητική ορεινή ράχη.
H πόλη που ανακαλύφθηκε το 1911 από τον αρχαιολόγο Xίραμ Mπίκαμ, έχει πύργους, μνημεία, ιερά και ναούς, τα οποία προσέφεραν πολύτιμες πληροφορίες για τη θρησκευτική και πολιτιστική ζωή των Ίνκα και  πιθανολογείται ότι ήταν ένα σημαντικό βασιλικό καταφύγιο. 
Το Μάτσου Πίτσου κτίσθηκε από τον πρώτο αυτοκράτορα των Ίνκα, τον Πατσακούντι, αλλά ο αριθμός των χαρακτηριστικών του που είναι προσανατολισμένος προς διάφορους ουράνιους σχηματισμούς, υπογραμμίζουν τη σημασία του και ως ένα θρησκευτικό κέντρο. Μετά από τρεισήμισι ώρες διαδρομή με τρένο και συνεχίζοντας για μια ώρα ακόμα με mini bus, θα έρθουμε στη χαμένη πολιτεία των Ίνκα, για να την εξερευνήσουμε και να αποκτήσουμε μια εμπειρία ζωής.

7η ημέρα
Κούσκο-Καταρράκτες Ιγκουασού

Νωρίς το πρωί, με ενδιάμεσο σταθμό, θα «πετάξουμε» για τους καταρράκτες του Ιγκουασού, που βρίσκονται ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή και θεωρούνται οι πιο εντυπωσιακοί στον κόσμο. 
Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. 
Χρόνος στη διάθεσή σας.

8η ημέρα
Καταρράκτες Ιγκουασού-Επίσκεψη των Καταρρακτών

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τους Καταρράκτες, τους οποίους δημιουργεί ο ομώνυμος ποταμός, καθώς κατεβαίνει την χαμηλή πεδιάδα του Παρανά. 
Θα τους περιηγηθούμε και από τις δύο πλευρές, την αργεντίνικη και την βραζιλιάνικη και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

9η ημέρα
Καταρράκτες Ιγκουασού-Ελ Καλαφάτε

Λίγο πριν το μεσημέρι πτήση για την Παταγονία και με ενδιάμεσο σταθμό προσγειωνόμαστε στο Ελ Καλαφάτε, στις όχθες του Λάγκο Αρχεντίνο.  

10η ημέρα
Ελ Καλαφάτε-Εθνικό Πάρκο Παγετώνων

Μετά από το πρωινό ταξιδεύουμε στις νότιες ακτές της λίμνης Αρχεντίνο, για να προσεγγίσουμε τον Παγετώνα Περίτο Μορένο.
Συνεπαρμένοι, θα μείνουμε άναυδοι φωτογραφίζοντας τις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

11η ημέρα
Ελ Καλαφάτε-Ουσουάια

Η σημερινή μας πτήση θα μας φέρει πάνω από το «Στενό του Μαγγελάνου», στην Ουσουάια, στον ακραίο νότο.
Το απόγευμα με πλοιάριο θα έρθουμε στα νησιά των «Στενών του Μπιγκλ» και το νησί των πουλιών και της φώκιας. 

12η ημέρα
Ουσουάια-Γη του Πυρός

Το πρωί θα συνεχίσουμε με μία εκδρομή στο γειτονικό Εθνικό Πάρκο της Γης του Πυρός, με την ενδιαφέρουσα ενδημική πανίδα.
Θα διασχίσουμε την Κοιλάδα του ποταμού Πίπο, με τους καταρράκτες του, θα φωτογραφίσουμε τον παχουλό παπαγάλο Αουστράλ, τα σπάνια θαλασσοπούλια Ταπακουλα των Άνδεων και τους κάστορες και θα κατευθυνθούμε στον Κόλπο της Λαπατάια, μέσα από τις λαγκούνες Βέρντ και Νέγκρα.

13η ημέρα
Ουσουάια-Μπουένος Άιρες

Σήμερα ένας άλλος κόσμος θα αποκαλυφθεί μπροστά μας, καθώς με πτήση ερχόμαστε στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες. 

Πηγαίνοντας προς το ξενοδοχείο μας, η κοσμοπολίτικη εικόνα του «Παρισιού του Νότου», ξετυλίγεται μπροστά μας.

14η ημέρα
Μπουένος Άιρες-Περιήγηση Πόλης

Η πρωινή περιήγησή μας στην πρωτεύουσα, θα μας αποκαλύψει τις ομορφιές της.
Η φτωχογειτονιά του Σαν Τέλμο, η Πλάθα ντελ Μάγκο, ο Καθεδρικός, το Προεδρικό Μέγαρο, το Ιστορικό Καμπίλντο, το διάσημο Θέατρο Κολόν και το Κοιμητήριο, όπου και ο τάφος της Εβίτα Περόν, είναι  από τα σπουδαιότερα από αυτά που θα δούμε.

15η ημέρα
Μπουένος Άιρες

Φημισμένα για τα δερμάτινά τους, αλλά και για άλλα εξαιρετικά είδη είναι τα μαγαζιά της πόλης και αξίζει να τα επισκεφθείτε.
Αργότερα πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για την Αθήνα.  

Ολονύκτια πτήση.

16η ημέρα
Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

Τιμές

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με  ενδιάμεσο σταθμό
 • Φιλοξενία σε  ξενοδοχεία 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Ημιδιατροφή στο Περού
 • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
 • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
 • Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
 • Ταξιδιωτική θήκη με ενημερωτικά έντυπα
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται
 • Φόροι αεροδρομίων,Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά,Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική 900 €
 • Τοπικοί Φόροι 110€ περίπου

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημείωση :
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων. Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση.

Ταξιδιωτικά έγγραφα:
Έγκυρο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου στην χώρα .

Υγειονομικές Προφυλάξεις:
Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
Το νερό δεν είναι πόσιμο.           

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος