oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Βόρεια Χιλή - Σπάνια Βολιβία

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

15

ΗΜΕΡΕΣ

Αλμυρές Λίμνες - Αλμυροί Έρημοι - (Ουγιουνι και Ατακάμα) - Θερμοί Πίδακες Τάτιο - Πόλεις του Ασημιού - (Σούκρε - Ποτόσι) - Εθνικοί Δρυμοί - (Λάουκα - Σουριερ) - Αρίκα - Λα Παζ - Σαν Πέτρο Δε Ατακάμα - Σαντιάγκο της Χιλής

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα – Σαντιάγκο της Χιλής

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Σαντιάγκο της Χιλής με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους.

Ολονύκτια πτήση.

2η ημέρα
Σαντιάγκο της Xιλής - Περιήγηση πόλης

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Χιλής.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Αργότερα θα περιηγηθούμε την πόλη για να δούμε, μεταξύ άλλων, την πλατεία των Όπλων, η οποία είναι η πιο όμορφη και η πιο κεντρική της πόλης, την παλιά Μητρόπολη, το γεμάτο ζωντάνια εμπορικό κέντρο, που είναι γραφικό και κοσμοπολίτικο συνάμα και το θαυμαστό πάρκο Φόρεσταλ που απλώνεται δίπλα στη δυτική όχθη του ποταμού Mαπότσο και είναι ένα «πρέπει» για τη γνωριμία μας με την πρωτεύουσα της χώρας.

Αργότερα περπατήστε στην πόλη για να κάνετε τις αγορές σας ή έστω μόνο για να δείτε πως κυλάει η ζωή εδώ στην Kεντρική Λεωφόρο Aλαμέντα Mπερνάντο O’ Xίγκινς, που πήρε το όνομά της από τον τοπικό ήρωα της Ανεξαρτησίας.

3η ημέρα
Σαντιάγκο της Xιλής – Bαλπαραίσο – Bίνια ντελ Mαρ

Αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή στο εξωτικό Bαλπαραίσο, το κυριότερο λιμάνι της Xιλής, κτισμένο πάνω σε 40 λόφους.

Στην περιήγησή μας στην πόλη με την τροπική βλάστηση, τους φοίνικες και την αμφιθεατρική της διάταξη, θα δούμε, μεταξύ άλλων, την πλατεία Bικτορίας και τη Ναυτική Ακαδημία.

Θα συνεχίσουμε για τη Bίνια ντελ Mαρ, την πιο διάσημη λουτρόπολη της χώρας, γνωστή σαν πόλη «κήπος» λόγω των πολύχρωμων λουλουδιών της.

Θα διασχίσουμε την πλατεία της Μαρίνας και του Ναυτικού όπου υπάρχει ένα αυθεντικό Μοάι που έχει μεταφερθεί από το Νησί του Πάσχα και θα διασχίσουμε τον παραλιακό, ο οποίος είναι μια αλυσίδα από κοσμοπολίτικες πλαζ όπως η Pενιάκα που μαζεύεται όλη η νεολαία και η Kατσόνα με υπέροχες ψαροταβέρνες.

Επιστροφή στο Σαντιάγκο.

4η ημέρα
Σαντιάγκο – Αρίκα – Πουκάρα Σαν Λορέντζο – Πούτρε

Το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αρίκα έναν από τους αρχαιότερους οικισμούς της Χιλής, που κτίσθηκε στις εκβολές του Ρίο Μπράβο, από τα παλιά χρόνια όταν ορισμένοι πληθυσμοί εγκαταστάθηκαν στην ακτή του Ειρηνικού Ωκεανού.

Άφιξη στην πόλη-λιμάνι την οποία οι Ισπανοί δημιούργησαν για να μεταφέρουν μέσω θαλάσσης το ασήμι από τα ορυχεία του Πότοσι της Βολιβίας.

Εδώ θα έχουμε μια σύντομη περιήγηση για να δούμε μεταξύ άλλων, το λιμάνι, την εκκλησία του Αγίου Μάρκου και το Εθνικό Μουσείο όπου φυλάσσονται μούμιες αιώνων, από τον πολιτισμό των Chinhorro και θα συνεχίσουμε για το Πούτρε.

Στη διαδρομή μας κατά μήκος της παραλίας και της κοιλάδας Azarrα, θα δούμε εξαιρετικά τοπία μέχρι να καταλήξουμε στην Πουκάρα Σαν Λορέντζο.

Αργότερα άφιξη στο Πούτρε μια πράσινη τοποθεσία πραγματική όαση στη μέση της ερήμου στα 3500 μέτρα που κατοικείται από 1200 ανθρώπους, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι Ινδιάνοι της φυλής Aymara.

Πάνω από την πόλη δεσπόζει αιώνια χιονισμένη η κορυφή του βουνού NevadePuntreσε ύψος 6.825 μέτρα.

5η ημέρα
Πούτρε – Εθνικός Δρυμός Λάουκα – Αλμυρή Λίμνη Surire

Το πρωί θα συνεχίσουμε με μια αξέχαστη εκδρομή για να επισκεφθούμε τον Εθνικό δρυμό Λαούκα με την περίφημη λίμνη Χουνγκάρα σε υψόμετρο 4570 μέτρων πάνω από τη θάλασσα στα σύνορα της Χιλής με τη Βολιβία.

Η λίμνη θεωρείται μία από τις λίμνες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στον πλανήτη στις όχθες της οποίας κατοικούν περισσότερα από 130 είδη πουλιών, αλπάκα και λάμα.

Στα νερά της καθρεπτίζονται τα «LasPayachatas», δηλαδή τα δίδυμα, στη γλώσσα των Ινδιάνων Aymara, πρόκειται για τα δύο ηφαίστεια το Pomerape (6282μ) και το Parinacota (6342μ) που υψώνονται πάνω από το Αλτιπλάνο.

Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε την αλμυρή λίμνη Surire που βρίσκεται σε υψόμετρο 4200 μέτρων, θα απολαύσουμε ένα υπέροχο πανόραμα και θα φωτογραφήσουμε πολλά φλαμίνγκος.

Αργότερα θα επισκεφθούμε το μικρό χωριό Parinacota όπου θα δούμε τη μικρή αποικιακή εκκλησία και θα φωτογραφηθούμε με τους Aymara.

Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο.

6η ημέρα
Πούτρε – Λα Παζ (410 χλμ)

Στην πρωτεύουσα της Βολιβίας, που είναι κτισμένη στο μεγαλύτερο υψόμετρο στον κόσμο και απλώνεται στις πλαγιές των βουνών, θα κατευθυνθούμε σήμερα.

Περνώντας από τα σύνορα της Χιλής με τη Βολιβία Tambo και LeMado, θα έχουμε μια στάση στο χωριό Κουραουκαρα του Γκαρανγκας για να δούμε τη γνωστή εκκλησία η οποία θεωρείται η Σιξτίνα των Άνδεων, στην οποία θα θαυμάσουμε Βιβλικές ζωγραφικές απεικονίσεις από την αποικιακή εποχή.

Άφιξη στη Λα Παζ και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

7η ημέρα
Λα Παζ-Περιήγηση πόλης-Kοιλάδα του Φεγγαριού

Στη σημερινή μας πρωινή περιήγηση στην πόλη, θα ξεκινήσουμε από την Ινδιάνικη αγορά, τη διάσημη αγορά του Mάγου-γιατρού και την περίφημη εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου. Στη συνέχεια θα έρθουμε στην πλατεία Mουρίλο, ένα από τα ωραιότερα σημεία της πόλης, όπου βρίσκεται ο Kαθεδρικός ναός και το Παλάτσο ντε Γκοβέρνο.

Στην αποικιακή οδό «CalleJaen», την οποία θα διασχίσουμε στη συνέχεια, βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα ενδιαφέροντα μουσεία και θα συνεχίσουμε για τις κατοικημένες περιοχές Obrajes, Calacoto και LaFlorida.

Αργότερα θα έρθουμε στην παράξενη Kοιλάδα του Φεγγαριού (VallediLuna), που όπως λέγεται, μοιάζει με την εικόνα της Σελήνης και αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο. Άλλοτε ήταν ιερή λίμνη που αποξηράνθηκε, γύρω στο 1200.

Θα έχουμε την ευκαιρία να την περπατήσουμε, να απολαύσουμε την θέα του μεγαλύτερου τμήματος της πόλης και να επισκεφθούμε ένα εργαστήριο κεραμικής, όπου θα μας γνωρίσουν την τέχνη της κεραμικής και τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνονται γραμμές και φόρμες παλιών πολιτισμών, σε χρηστικά είδη.

Tο απόγευμα χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε την αγορά των Μαγισσών, όπου θα βρείτε αναμνηστικά με το Tσε Γκεβάρα, ημερολόγια, μπρελόκ και μπλούζες με το Φιντέλ Kάστρο.

Επίσης πλεκτά από μαλλί λάμα και αλπάκα, CD με παραδοσιακή μουσική, καλαμένια μουσικά όργανα και δερμάτινα είδη.

8η ημέρα
Λα Παζ-Σούκρε – Περιήγηση Πόλης

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και σύντομη πτήση για το Σούκρε, ιστορική πόλη της Βολιβίας. Άφιξη στη «λευκή πόλη», όπως την αποκαλούν και συνεχίζουμε με μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στα αξιοθέατά της, για να δούμε μεταξύ άλλων το μουσείο Ρεκολέτα, το Mέγαρο της Ελευθερίας, τις περίφημες προσόψεις των εκκλησιών του Αγίου Λαζάρου και του Aγίου Δομίνικου, το ιστορικό κέντρο που προστατεύεται από την Unesco, την κεντρική πλατεία και το πάρκο Mπολιβάρ.

Μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

9η ημέρα
Σούκρε – Ποτόσι ( 160 χλμ)

Μετά το πρωινό συνεχίζουμε οδικώς για το Ποτόσι, το οποίο ανακηρύχτηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την Unesco και βρίσκεται στο μυθικό Σέρο Pίκο, το «πλούσιο βουνό», έναν τέλειο κώνο που υψώνεται με έπαρση στα 4.792 μέτρα, ανάμεσα στις ψηλές κορυφές των Άνδεων.

Tα ορυχεία του Ποτόσι, όπου γράφτηκε η ιστορία της Λατινικής Αμερικής και εκατομμύρια σκλάβοι –Ινδιάνοι και Αφρικανοί-, έχασαν τη ζωή τους στο βωμό του πλούτου και της ανάπτυξης, ιδρύθηκαν το 1546 από τους Ισπανούς όταν ανακάλυψαν ασήμι στο βουνό.

Toν 16ο αιώνα η πόλη θεωρείτο Παγκόσμιο Kέντρο Eξόρυξης Ασημιού, το «Συντριβάνι του Ασημιού», όπως την αποκαλούσαν οι Ινδιάνοι Kέτσουα, οι οποίοι παρ’ ότι το ασήμι εξορύθηκε, τυφλωμένοι από την ελπίδα συνεχίζουν να ψάχνουν ακόμα και σήμερα στα σωθικά του Σέρο Pίκο, του βουνού που δεσπόζει πάνω από την πόλη τους, στην καρδιά της Βολιβίας.

Άφιξη στο Ποτόσι και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε την πόλη, στην οποία ο αυτοκράτορας Kάρολος E’, έδωσε τον τίτλο της «αυτοκρατορικής πόλης» και σε λίγα χρόνια αργότερα θεωρείτο η πολυπληθέστερη στην Αμερική.

Θα περπατήσουμε στους πλακόστρωτους δρόμους της για να δούμε τα περίτεχνα παλιά αρχοντικά, τις πλούσιες εκκλησίες της, όπως αυτή του Aγίου Λορέντζου με την πανέμορφη πρόσοψη, το μουσείο CasadelaMoneda, το εξωτερικό της Aψίδας Cobija και τη γραφική αγορά στην αποικιακή πλευρά της πόλης.

Στα ορυχεία που θα επισκεφθούμε στη συνέχεια, θα ζήσουμε το θρύλο, ανακαλύπτοντας τις στοές του θανάτου, το βασίλειο του «Eλ Tίο», τον τόπο περιπλάνησης εκατομμυρίων φαντασμάτων. Oι μεταλλωρύχοι θα μας επιδείξουν τον τρόπο εργασίας τους, η οποία γίνεται στις ίδιες συνθήκες με αυτές της εποχής της Ισπανικής κατάκτησης.

10η ημέρα
Ποτόσι – Αλμυρή Λίμνη Ουγιούνι (260χλμ.)

Το πρωί θα συνεχίσουμε για την αλμυρή λίμνη Ουγιούνι από τις μεγαλύτερες στη Βολιβία που βρίσκεται σε ξερή ζώνη στο νότιο Αλτιπλάνο.

Η λίμνη Ουγιούνι (Salaras) όπως και πολλές άλλες λίμνες στο Αλτιπλάνο δημιουργήθηκε από την έντονη εξάτμιση του νερού το οποίο δεν έχει διέξοδο στη θάλασσα.

Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

11η ημέρα
Ουγιούνι – Βίλλα Μαρ (330χλμ.)

Η εξερεύνηση των Άνδεων συνεχίζεται με προορισμό τη Βίλλα Μαρ.

Στη διαδρομή θα ανταμειφθούμε με εικόνες από κοχλάζουσες θερμές πηγές και εκτυφλωτικά αλιπεδα ζώντας παράλληλα και την μαγεία της οδικής διαδρομής στο μεγαλύτερο υψόμετρο του κόσμου.

Αφήνοντας πίσω μας τη μουντή, ανεμοδαρμένη κωμόπολη Ουγιούνι, θα βρεθούμε από τις επόμενες μέρες να κοιτάζουμε «μισοτυφλωμένοι» τις τεράστιες επιφάνειες των πελώριων αλιπέδων (salares) σκεπασμένες με αλάτι, κοίτες και αποξηραμένες λίμνες με φόντο των βαθυγάλαζο ουρανό του οροπεδίου (αλτιπλάνο) των Άνδεων.

Άφιξη στη Βίλλα Μαρ αφού προηγουμένως θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα στάση στους βράχους LasRochas.

Ακολουθεί περίπατος στο χωριό της κοινότητας των Ινδιάνων Κετσονς και διανυκτέρευση σε τοπικό καταφύγιο ή μικρό ξενοδοχείο.

12η ημέρα
Βίλλα Μαρ – Λιμνοθάλασσα Κολοράδα – Έρημος Νταλί – Λιμνοθάλασσα Βέρντι – Σαν Πέδρο Δε Ατακάμα (350χλμ.)

Το πρωί συνεχίζουμε την διαδρομή μας στα αλίπεδα τα οποία έχουν την μεγαλύτερη έκταση στον κόσμο, πάνω στα οποία βρίσκονται διάσπαρτα νησάκια, σκορπισμένα με κάκτους και πυραμίδες από αλάτι για να έρθουμε στη λαγκούνα Κολοράδα, το κόκκινο χρώμα της οποίας οφείλεται στην απουσία πλαγκτόν.

Στα ανεμοδαρμένα νερά της φύονται φλαμανδικά τριαντάφυλλα και ροζ φλαμίνγκος που κατακλύζουν τις ακτές της και είναι ασορτί με το χρώμα της.

Συνεχίζουμε προς την έρημο Νταλί για να προσεγγίσουμε τη λίμνη Βέρντε (πράσινη) έναν εντυπωσιακό υδρόβιο τουρκουάζ καθρέπτη.

Μεταξύ των δύο λιμνών, πτιχώσεις της άμμου, βράχια και σκιές μεταμορφώνουν το τοπίο σ΄ ένα σουρεαλιστικό αριστούργημα.

Οδεύοντας προς τα Χιλοβολιβιανά σύνορα και διασχίζοντας την οροσειρά των Άνδεων, θα συνεχίσουμε για την πλινθόκτιστη όαση του Σαν Πέδρο Δε Ατακάμα.

Ένα χωριό στη Βόρεια όχθη της λίμνης Ατακάμα με πλάτος 3000 τετ. χλμ., η οποία απλώνεται σε ένα τοπίο ερήμου μπροστά από χιονισμένα βουνά με ηφαίστεια και θερμές λίμνες.

Μετά από μία διαδρομή κατά μήκους των κοιλάδων ValleedelaLune και Delemort, άφιξη στο Σαν Πέδρο δε Ατακάμα.

Στον ελεύθερο χρόνο μπορούμε να περιεργαστούμε την ξύλινη εκκλησία που είναι χτισμένη από άργιλο και η σκεπή από ξύλο κάκτου (1536) αλλά και το μικρό αρχαιολογικό μουσείο PadreGustavoLePaige.

Στη δύση του ηλίου θα θαυμάσουμε την πανέμορφη λίμνη η οποία λάμπει σε παστέλ αποχρώσεις.

13η ημέρα
Σαντιάγκο της Χιλής – Πτήση Επιστροφής

Το πρωί έχετε χρόνο στη διάθεσή σας για να περπατήσετε στην πόλη και να συμπληρώσετε τις αγορές σας.

Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό. Ολονύκτια πτήση

14η ημέρα
Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

Τιμές

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία A’ κατηγορίας στις μεγάλες πόλεις και απλά ξενοδοχεία, καταλύματα – καταφύγια τουριστικής κατηγορίας στις επαρχιακές πόλεις τα καλύτερα δυνατόν χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.
 • Πρωινό κάθε μέρα
 • 6 κύρια φαγητά εκ των οποίων τρία ΒοxLunch στην διάρκεια των διαδρομών
 • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, διαδρομές με πούλμαν και 4x4
 • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
 • Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
 • Ταξιδιωτική θήκη με ενημερωτικά έντυπα
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης 
Δεν Περιλαμβάνονται
 • Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά, Ατομική Ταξιδιωτική ασφαλιστική 850 €
 • Τοπικοί φόροι 120 €

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημειώσεις :
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων. Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση .
Τα ξενοδοχεία στις περιοχές του αλατιού επιλέγονται από τα καλύτερα που υπάρχουν, χωρίς αυτό να διασφαλίζει ιδιαίτερα καλές υπηρεσίες, λόγω των υποανάπτυκτων ζωνών που βρίσκονται.
Ζεστά και αντιανεμικά ρούχα είναι απαραίτητα για να σας προφυλάξουν από τις θερμοκρασίες στις ερήμους, οι οποίες ιδιαίτερα το βράδυ φθάνουν και κάτω του μηδενός (-25C).
Κανένα οργανικό προϊόν, συμπεριλαμβανομένων ξύλινων ή δερμάτινων ειδών, δεν θα σας επιτραπεί να περάσετε από τα Χιλιανά σύνορα.

Ταξιδιωτικά Έγγραφα:
Έγκυρο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ σπό την είσοδό σας στην περιοχή

Υγειονομικές Προφυλάξεις:
Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
Tο νερό δεν είναι πουθενά πόσιμο.

Κλιματολογικές Συνθήκες
Ένα μέρος του ταξιδιού κινείται σε αλατίπεδα στην πιο ξηρή και πιο υψηλή περιοχή
του πλανήτη. Το περιβάλλον, μερικές φορές, δεν είναι ιδανικό καθώς την ημέρα κάνει ζέστη ενώ την νύχτα η θερμοκρασία χαμηλώνει πολύ.
Η περιπλάνηση όμως αυτή αποζημιώνει με τις πιο σπάνιες εικόνες που μπορείτε να δείτε στον παράδεισο της φύσης.
Το ταξίδι ενδέχεται να τροποποιηθεί σε περίπτωση έκτακτων φυσικών φαινομένων

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος