oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Αυθεντικό Περού - Άνδεις - Μαγική Βολιβία

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

18

ΗΜΕΡΕΣ

Λίμα - Παράκας - Νάσκα - Αρεκίπα - Κούζκο - Μάτσου Πίτσου - Άνδεις - Σιλουστάνι - Πούνο - Τιτικάκα - Ούρος - Τιουανάκου - Λα Παζ - Σούκρε - Ποτόσι

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Aθήνα-Λίμα

Tο Περού «φιλοξένησε» την αυτοκρατορία των ‘Iνκα και δίδαξε την τέχνη της επεξεργασίας του χρυσού και της υφαντουργίας.

Eίναι η χώρα των Iνδιάνων, της ερήμου Πάμπα και των Iσπανών κονκισταδόρων, που προσφέρει σήμερα μια αφθονία μαγευτικού κάλλους από τη μια πλευρά και φτώχια από την άλλη.

Oι κοινωνικές συνθέσεις στο Περού είναι τεράστιες και λειτουργούν απροκάλυπτα

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους για τη Λίμα, πρωτεύουσα του Περού.

Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

 

2η ημέρα
Λίμα-Περιήγηση πόλης-Μουσείο Χρυσού-Μουσείο Λάρκο Χερέρα

Στη σημερινή μας πρωινή περιήγηση θα έρθουμε στην Πλατεία των ‘Oπλων, στην καρδιά της πόλης όπου βρίσκεται το Προεδρικό Mέγαρο και το αρχοντικό Tόρε Tάλιε, στον Kαθεδρικό ναό όπου βρίσκονται τα λείψανα του Πιζάρο και όλα τα θαυμαστά δείγματα αποικιακής αρχιτεκτονικής.

Θα συνεχίσουμε με το Πανεπιστήμιο Σαν Μάρκο – το παλιότερο στο δυτικό ημισφαίριο-, την εκκλησία του Aγίου Φραγκίσκου με εσωτερικό διάκοσμο από πολύτιμα πετράδια, την αριστοκρατική συνοικία Σαν Ισίδρο.

Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Μουσείο Χρυσού, με μία σπουδαία συλλογή χρυσών αντικειμένων από τους προκολομβιανούς πολιτισμούς, μερικά από τα οποία είναι άνω των 3000 χρόνων.

Αργότερα θα έρθουμε στο Μουσείο Πάρκο Χερέρα με την σκανδαλιστική συλλογή ινδιάνικων κεραμικών.

3η ημέρα
Λίμα-Παράκας (260 χλμ. 4 ώρες περίπου)

Το πρωινό μας προβλέπεται ελεύθερο για μία βόλτα στην πόλη.

Το μεσημέρι αναχώρηση για το Παράκας, υπέροχο εθνικό καταφύγιο για τους λάτρεις της φύσης και των αρχαίων πολιτισμών, αφού η χερσόνησος κατοικείται από το 3000 π.Χ.   Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα
Παράκας-Νησιά Μπαγιέστας-Nάσκα (229 χλμ. 3,5 ώρες περίπου)

Το πρωί επιβιβαζόμαστε σε πλοιάριο για μια επίσκεψη στα νησιά Μπαγιέστας, στα οποία θα παρατηρήσουμε πλέοντας, μεταξύ άλλων, την μυστηριώδη γιγάντια γεωγλυφική φιγούρα του Καντελαβρουμ με άγνωστη προέλευση, χιλιάδες θαλασσοπούλια και την θαλάσσια βύδρα Τσιγκουνο, ένα ζώο που σπάνια συναντάται αλλού.

Θα φωτογραφήσουμε τους σκοπέλους με τις πολλές εξοχές και θα επιστρέψουμε στο λιμάνι από όπου θα αναχωρήσουμε οδικώς για την Νάσκα.

Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

Το απόγευμα θα έχουμε την πτήση μας, πάνω από τις περίφημες και αινιγματικές γραμμές (γεωγλυφικά) της Νάσκα, προστατευόμενο μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την Unesco.

Στην περιοχή όπου πιστεύεται ότι ήταν ένα γιγάντιο αστρονομικό ημερολόγιο από το 500 μ.Χ., θα δούμε τις φιγούρες του πιθήκου, του κολίμπρι, του γκουανάου, της αράχνης κ.α.

5η ημέρα
Νάσκα-Αρεκίπα (587 χλμ. 12 ώρες περίπου)

Το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς, μέσα από τα μεγαλοπρεπή τοπία της ερήμου και τις βραχώδεις ακτές των Άνδεων που βυθίζονται στον Ειρηνικό Ωκεανό, για την γοητευτική Αρεκίπα, πνευματική και πολιτιστική πρωτεύουσα του Περού.

Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

6η ημέρα
Αρεκίπα–Περιήγηση Πόλης-Σάντα Καταλίνα - Φαράγγι Κόλκα

Το πρωί θα συνεχίσουμε με μία περιήγηση στην πόλη που είναι γνωστή με το προσωνύμιο «λευκή πόλη» και αυτό είναι εμφανές παρατηρώντας το ιστορικό κέντρο όπου ο καθεδρικός ναός και τα άλλα αποικιακά κτίρια έχουν λαμπερό λευκό χρώμα κατασκευασμένα με λευκό τόφαλο ηφαιστειογενούς προέλευσης.

Η πόλη που περιηγούμαστε ιδρύθηκε το 1540 και γνώρισε περίοδο μεγάλης ακμής μεταξύ του 17ου και 18ου αιώνα.

Το κέντρο, το οποίο προστατεύεται από την Unesco, ανακαινίστηκε πλήρως και τα θρησκευτικά της κτίρια όπως η εκκλησία των Ιησουϊτών και το μοναστήρι της Σάντα Καταλίνα φανερώνουν την ινδιάνικη επιρροή ενώ σιντριβάνια, πλατείες και αυλές χαρίζουν στην πόλη μία εικόνα ανείπωτης ομορφιάς.

Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να ζήσετε έντονα το εντυπωσιακό σκηνικό της πόλης που δημιουργούν τα δύο ηφαίστεια που δεσπόζουν της Αρεκίπα.Στη συνέχεια αναχώρηση για το περίφημο Φαράγγι Κόλκα, για τα Ινδιάνικα Χωριά.

7η ημέρα
Φαράγγι Κόλκα-Ινδιάνικα Χωριά-Αρεκίπα

Το πρωί συνεχίζουμε για το Κρουζ ντελ Κόντορ που θα μας αποκαλύψει ένα από τα πλέον μεγαλόπρεπα φαράγγια όπου μπορείς σχεδόν να δεις τους κόνδορες στις μεγαλειώδεις πτήσεις τους.

Στην επιστροφή θα επισκεφθούμε τις πόλεις του Πιντσόλο, Μάκα, Γιάνκε και Μιραντορ Ανταχουιλκε, όπου θα δούμε την έκταση της αρχιτεκτονικής των υψιπέδων και το Σόνκετ με τους κρεμαστούς τάφους και τα ταφικά ειδώλια.

Επιστροφή στην Αρεκίπα μετά από σύντομες στάσεις στο Μιραντόρ ντε λος Αντες και το Εθνικό Καταφύγιο της Πάμπα Κανάχουας.

8η ημέρα
Αρεκίπα–Κούζκο-Περιήγηση Πόλης

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Κούζκο, πρωτεύουσα και θρησκευτικό κέντρο των ‘Iνκα. Στα Kετσούα, τη γλώσσα των ‘Iνκα, Kούζκο σημαίνει «Oμφαλός» και αυτό γιατί ο Γαλαξίας που έχει καθοριστική σημασία στην κοσμολογία των ‘Iνκα, μοιάζει λυγισμένος σαν τόξο περνώντας από το ζενίθ του Ουρανού, πάνω από την πόλη,

Το Κούζκο γενέτειρα του αυτοκράτορα της φυλής των ‘Iνκα, που βρίσκεται χτισμένη στα 3.850 μέτρα, είναι η αρχαιότερη πρωτεύουσα της Αμερικής με ιστορία, η οποία μετρά περισσότερο από χίλια χρόνια.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα θα συνεχίσουμε με μια γνωριμία της πόλης όπου μεταξύ άλλων θα δούμε την Κεντρική πλατεία, γνωστή την εποχή των ‘Iνκα ως Huacayapata, την «Πλατεία των Πολεμιστών», στην οποία έλαβαν μέρος πολλά κύρια γεγονότα στην ιστορία του Kούζκο.

Τον Καθεδρικό που κτίσθηκε από το 1560 μέχρι το 1664, με μεγάλες πέτρες κόκκινου γρανίτη και είναι ένα από τα επιβλητικότερα κτίσματα της πόλης και φιλοξενεί μια ενδιαφέρουσα συλλογή από χρυσά και ασημένια αντικείμενα της αποικιακής περιόδου και μια συλλογή από πίνακες ζωγραφικής σε καμβά.

Επίσης το Kένκο, το οποίο έχει υπόγειες γκαλερί και ημικυκλικό αμφιθέατρο, το τείχινο συγκρότημα Tambomachay συνδεδεμένο με σκάλες, με υδάτινες πηγές οι οποίες τροφοδοτούν με νερό μέσω καναλιών ένα πηγάδι, στο οποίο οι ‘Iνκα έκαναν το μπάνιο τους και το Pucapucara, το κόκκινο φρούριο που βρίσκεται πάνω στο λόφο και χρησίμευε για να αμύνονται από τις επιθέσεις, δείγμα της πολεμικής αρχιτεκτονικής των Ίνκα.

9η ημέρα
Κούζκο-Μάτσου Πίτσου

Το μυστηριακό οχυρό του Μάτσου Πίτσου στις Περουβιανές Άνδεις, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μνημεία στον κόσμο.

H πόλη περικλείεται στις τρείς πλευρές της από ένα απότομο φαράγγι, στο βάθος του οποίου κυλά ο Oυρουμπάμπα, ένας παραπόταμος του Aμαζονίου.

Στην τέταρτη πλευρά υψώνεται μια επιβλητική ορεινή ράχη.

H πόλη που ανακαλύφθηκε το 1911 από τον αρχαιολόγο Xίραμ Mπίκαμ, έχει πύργους, μνημεία, ιερά και ναούς, τα οποία προσέφεραν πολύτιμες πληροφορίες για τη θρησκευτική και πολιτιστική ζωή των ‘Iνκα και πιθανολογείται ότι ήταν ένα σημαντικό βασιλικό καταφύγιο.

Το Mάτσου Πίτσου κτίσθηκε από τον πρώτο αυτοκράτορα των ‘Iνκα, τον Πατσακούντι, αλλά ο αριθμός των χαρακτηριστικών του που είναι προσανατολισμένος προς διάφορους ουράνιους σχηματισμούς, υπογραμμίζουν τη σημασία του και ως ένα θρησκευτικό κέντρο.

Μετά από τρεισήμισι ώρες διαδρομή με τρένο και συνεχίζοντας για μια ώρα ακόμα με mini bus, θα έρθουμε στη χαμένη πολιτεία των ‘Iνκα, για να την εξερευνήσουμε και να αποκτήσουμε μια εμπειρία ζωής.

10η ημέρα
Κούζκο-Ιερή Κοιλάδα των Ίνκα

Το πρωί θα αναχωρήσουμε για την ιερή κοιλάδα των Ίνκα και ιδιαίτερα για την ινδιάνικη αγορά του Πισάκ η οποία ελκύει χιλιάδες επισκέπτες και έμπορους από διαφορετικές τοπικές κοινότητες οι οποίοι είναι ντυμένοι με πολύχρωμες και παραδοσιακές φορεσιές. Αργότερα θα έρθουμε στο Ολλανταϊτάμπο, κοινότητα που πήρε το όνομά της από τον αρχηγό της Ολλάντα ο οποίος ήταν διάσημος για το φλέρτ του στην πριγκίπισσα των Ίνκα, την κόρη του Πατσατουλέη.

Το Ολλανταϊτάμπο είναι μια ενδιαφέρουσα αρχαιολογική περιοχή με αξιόλογα οικοδομήματα, όπως το Τέμπλο του Ουρανού και το Βασιλικό κέντρο.

Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Κούζκο.

11η ημέρα
Κούζκο-Σιλουστάνι-Πούνο (389 χλμ 10 ώρες περίπου)

Αναχώρηση οδικώς για το Πούνο, πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού, που είναι κτισμένο στις όχθες της λίμνης Tιτικάκα.

Μετά από μια πολύωρη, όμορφη και εντυπωσιακή διαδρομή με θέα τις χιονισμένες Άνδεις, τα χωριά των Ιθαγενών και τις υπαίθριες αγορές.

Άφιξη στο Πούνο.

Tακτοποίηση στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για να επισκεφθούμε του πύργους-ταφικά μνημεία- στο Σιλουστάνι, που κτίσθηκαν από τους Kόλλας και μερικοί από αυτούς έχουν ύψος πάνω από 12 μέτρα.

Εδώ συνήθιζαν να θάβουν τις σπουδαιότερες προσωπικότητες αυτού του Έθνους, από τους οποίους ο Legarto και ο Intiwantana, είναι οι πιο αξιόλογοι.

12η ημέρα
Πούνο-Λίμνη Τιτικάκα-Φυλή Ούρος-Τιοανάκου-Λα Παζ

Αναχώρηση οδικώς για την πρωτεύουσα της Βολιβίας, τη Λα Παζ, κτισμένη στα 3.820 μέτρα. Στα σύνορα με το πέρασμα στη Βολιβία, στα ύψη των Άνδεων, βρίσκεται η πλωτή λίμνη Tιτικάκα σε υψόμετρο που ξεπερνά τα 4.000 μέτρα.

Με έκταση 8.288 τετ. χιλιόμετρα και βάθος 213 μέτρα, αποτελεί τη μεγαλύτερη λίμνη στη Λατινική Αμερική και έναν ιδιαίτερα πλούσιο βιότοπο.

Στα περίφημα χειροποίητα νησιά της λίμνης, κατοικούν οι Ούρος, πολυμήχανοι αυτόχθονες της φυλής Γιούρος.

Μιλούν τη δική τους διάλεκτο και επέλεξαν εβδομήντα νησάκια από καλάμια Tότορα, που φυτρώνουν στα ρηχά της λίμνης Tιτικάκα και εκεί επάνω έστησαν τις καλαμένιες πολιτείες τους, που κολυμπάνε στα νερά της.

Εδώ θα έρθουμε σήμερα το πρωί πριν αναχωρήσουμε για το Τιουανάκου, σημαντικό αρχαιολογικά χώρο της Βολιβίας.

Συνεχίσουμε για τη Λα Παζ.

Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

13η ημέρα
Λα Παζ –Σούκρε -Ποτόσι

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σούκρε, ιστορική πόλη της Βολιβίας.

Άφιξη και συνεχίζουμε οδικώς για το Ποτόσι (166 χλμ. – 3 1/2 ώρες περίπου), το οποίο βρίσκεται στο μυθικό Σέρο Pίκο, το «πλούσιο βουνό», έναν τέλειο κώνο που υψώνεται με έπαρση στα 4.792 μέτρα, ανάμεσα στις ψηλές κορυφές των Άνδεων.

Τα ορυχεία του Ποτόσι, όπου γράφτηκε η ιστορία της Λατινικής Αμερικής και όπου εκατομμύρια σκλάβοι – Ινδιάνοι και Αφρικανοί -, έχασαν τη ζωή τους στο βωμό του πλούτου και της ανάπτυξης, ιδρύθηκαν το 1546 από τους Ισπανούς όταν ανακάλυψαν ασήμι στο βουνό. Τον 16ο αιώνα η πόλη θεωρείτο Παγκόσμιο Κέντρο Εξόρυξης Ασημιού, το «Σιντριβάνι του Ασημιού», όπως την αποκαλούσαν οι Ινδιάνοι Kέτσουα, οι οποίοι παρ’ ότι το ασήμι εξορύχτηκε, τυφλωμένοι από την ελπίδα συνεχίζουν να ψάχνουν ακόμα και σήμερα στα σωθικά του Σίρο Pίκο, του βουνού που δεσπόζει πάνω από την πόλη τους, στην καρδιά της Βολιβίας.

Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

14η ημέρα
Ποτοσί-Περιήγηση πόλης-Σούκρε

Σήμερα το πρωί θα περιηγηθούμε την πόλη, στην οποία ο αυτοκράτορας Κάρολος E’, έδωσε τον τίτλο της «αυτοκρατορικής πόλης» και λίγα χρόνια αργότερα θεωρείτο η πολυπληθέστερη στην Αμερική.

Θα περπατήσουμε στους πλακόστρωτους δρόμους της για να δούμε τα περίτεχνα παλιά αρχοντικά, τις πλούσιες εκκλησίες της, όπως αυτή του Αγίου Λορέντζου με την πανέμορφη πρόσοψη, το μουσείο Casa de la Moneda, το εξωτερικό της Αψίδας Cobija και τη γραφική αγορά στην αποικιακή πλευρά της πόλης.

Στα αποικιακά ορυχεία που θα επισκεφθούμε στη συνέχεια, θα ζήσουμε το θρύλο, ανακαλύπτοντας τις στοές του θανάτου, το βασίλειο του «Eλ Tίο», τον τόπο περιπλάνησης εκατομμυρίων φαντασμάτων.

Οι μεταλλωρύχοι θα μας επιδείξουν τον τρόπο εργασίας τους, η οποία γίνεται στις ίδιες συνθήκες με αυτές της εποχής της Ισπανικής κατάκτησης και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο Σούκρε.

15η ημέρα
Σούκρε-Περιήγηση πόλης

Το πρωί θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στα αξιοθέατά του Σούκρε, για να δούμε μεταξύ άλλων το μουσείο Ρεκολέτα, το Μέγαρο της Ελευθερίας, τις περίφημες προσόψεις των εκκλησιών του Αγίου Λαζάρου και του Αγίου Δομίνικου, τα κύρια ιστορικά της μνημεία, την κεντρική πλατεία και το πάρκο Mπολιβάρ.  

Απόγευμα χρόνος ελεύθερος.

16η ημέρα
Σούκρε-Λα Παζ-Περιήγηση πόλης-Κοιλάδα του Φεγγαριού

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Λα Παζ.

Άφιξη και συνεχίζουμε με την περιήγηση της πόλης.

Θα ξεκινήσουμε από την Ινδιάνικη αγορά, τη διάσημη αγορά του Μάγου-γιατρού και την περίφημη εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου.

Στη συνέχεια θα έρθουμε στην πλατεία Mουρίλο, ένα από τα ωραιότερα σημεία της πόλης, όπου βρίσκεται ο Καθεδρικός ναός και το Παλάτσο ντε Γκοβέρνο. Στην αποικιακή οδό «Calle Jaen», την οποία θα διασχίσουμε, βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα ενδιαφέροντα μουσεία και θα συνεχίσουμε για τις κατοικημένες περιοχές Obrajes, Calacoto και La Florida.

Αργότερα θα έρθουμε στην παράξενη Κοιλάδα του Φεγγαριού (Valle di Luna), που όπως λέγεται, μοιάζει με την εικόνα της Σελήνης και αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο. Άλλοτε ιερή λίμνη που αποξηράνθηκε από συνεχή ξηρασία, γύρω στο 1200.

Θα έχουμε την ευκαιρία να την περπατήσουμε, να απολαύσουμε την θέα του μεγαλύτερου τμήματος της πόλης και να επισκεφθούμε ένα εργαστήριο κεραμικής, όπου θα μας επιδείξουν την τέχνη της κεραμικής και τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνονται γραμμές και φόρμες παλιών πολιτισμών, σε χρηστικά είδη.

Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε την αγορά των Μαγισσών, όπου θα βρείτε αναμνηστικά με το Tσε Γκεβάρα, ημερολόγια, μπρελόκ και μπλούζες με το Φιντέλ Κάστρο.

Επίσης πλεκτά από μαλλί λάμα και αλπάκα, CD με παραδοσιακή μουσική, καλαμένια μουσικά όργανα και δερμάτινα είδη.

17η ημέρα
Λα Παζ-Λίμα

Το πρωί αναχώρηση οδικώς για το Πούνο, από όπου με πτήση μέσω Λίμα και ενδιάμεσου σταθμού. θα έρθουμε στην Αθήνα.

Ολονύκτια πτήση.

18η ημέρα
Αθήνα

Άφιξη την 18η μέρα στην Αθήνα.

Τιμές

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με  ενδιάμεσο σταθμό
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4*, 3* στην Νάσκα και Lodge στο Colca
 • Πρωινό κάθε μέρα
 • Ημιδιατροφή στο Περού
 • Πέντε κύρια φαγητά
 • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και γιαόλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
 • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
 • Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
 • Ταξιδιωτική θήκη με ενημερωτικά έντυπα
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται
 • Φόροι αεροδρομίων,Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά, Ατομική ταξιδιωτική 
 • Τοπικοί Φόροι 100 €

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημείωση :
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων. Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση .

Ταξιδιωτικά έγγραφα:
•             Έγκυρο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου στην χώρα .

Υγειονομικές Προφυλάξεις:
•             Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
•             Το νερό δεν είναι πόσιμο.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος