oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Χρυσό Τρίγωνο Ινδοκίνας – Φυλές Σάπα Λάος – Καμπότζη - Βιετνάμ –Μεκόνγκ –Φυλές Σάπα

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

22

ΗΜΕΡΕΣ

Λουάνγκ Πραπάνγκ – Σπήλαια Πακού – Βιεντιάν – Φυλές Σάπα-Λάο Κάι-Ανόι - ΧόαΛου - Κρουαζιέρα στα Σπήλαια - Ταμ Κοκ -Κρουαζιέρα στον κόλπο του Χαλόνγκ – Φυλές Σάπα - Χούε - Κρουαζιέρα στον «Ποταμό των Αρωμάτων» - Ντανανγκ - Χοί Αν -Χό Τσι Μινχ - Κρουαζιέρα στον Ποταμό Saigon με μουσική – Κουτσί - Δέλτα Μεκόνγκ - Βαρκάδα στα κανάλια – ΣιεμΡιπ - Άνγκορ Βατ - Τα Προμ – Banteay Srey – Banteay Samre - Βαρκάδα στην λίμνη Τον Λε Σαπ -Πνομ Πενχ

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα – πτήση

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για ένα υπέροχο ταξίδι στις ομορφιές της ακαταμάχητης Χρυσής Ινδοκίνας.

Ολονύκτια πτήση με ενδιάμεσους σταθμούς για το Λάος, που εδώ και τόσα χρόνια ήταν μία βαθιά νο-σταλγία για τους Ευρωπαίους που ήθελαν να αγγίξουν το χρώμα και τον ρυθμό του.

2η ημέρα
Λουάνγκ Πραπάνγκ

Άφιξη στο Λουάνγκ Πραπάνγκ, την ομορφότερη ίσως πόλη της Νοτιοανατολικής Ασίας, η οποία έχει κα-ταγραφεί στις λίστες της Unesco. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος.

3η ημέρα
Λουάνγκ Πραπάνγκ – Περιήγηση πόλης – Σπήλαια Πακού

Παρ’ ότι ο κόσμος αλλάζει μ’ ένα τρόπο δύσκολο και επώδυνο, εν τούτοις όλα τα πράγματα εδώ, όπως θα διαπιστώσετε στην πρωινή περιήγησή μας, παραμένουν όπως χιλιάδες χρόνια πριν.

Περίφημο είναι, μεταξύ άλλων, το Χρυσό άγαλμα του Βούδα «PhraBang», το «WatChiangThong» που χρο-νολογείται από τον 16ο αιώνα και το Τέμπλο Sene.

Η «κρουαζιέρα» που θα έχουμε στη συνέχεια στον «πατέρα των ποταμών», θα μας φέρει στις μυστηριώδεις συνδεδεμένες Σπηλιές Πακού, που είναι γεμάτες με χιλιάδες από χρυσό λακαρισμένα αγάλματα του Βού-δα, σε διάφορες μορφές και σχήματα.

Επιστρέφοντας στην πόλη θα σταθούμε σε δύο μικρά χωριουδάκια για να αγοράσουμε σουβενίρ και το-πικά στολίδια και φθάνοντας στην Λουάνγκ Πραπάνγκ θα συνεχίσουμε την μεστή μας μέρα με επίσκεψη στη ΣτούπαΒισσούν και τα Ιεροφυλάκια των Τέμπλο Ahan και Μάι.

4η ημέρα
Λουάνγκ Πραπάνγκ – Καταρράκτες Κουανγκτσί

Το πρωί θα παρακολουθήσουμε την «λειτουργία» των Μοναχών Βουδιστών σε μοναστήρι και θα φωτο-γραφίσουμε τους πιστούς που προσφέρουν ρύζι.

Αργότερα θα επισκεφθούμε την αγορά της πόλης και θα συνεχίσουμε για τους καταρράκτες Κουανγκτσί με τα τουρκουάζ νερά και παρακείμενο δάσος

Το απόγευμα επιστροφή στην πόλη όπου θα φωτογραφήσουμε το χρυσαφένιο ηλιοβασίλεμα από τον Ναό Shiphouthabath.

5η ημέρα
Λουάνγκ Πραπάνγκ – Βιεντιάν

Με σύντομη πτήση θα έρθουμε στην πρωτεύουσα της χώρας, το Βιεντιάν, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μεκόνγκ και το όνομά του σημαίνει «Πόλης της Σελήνης». Μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια ακολουθεί περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης, όπου ξεχωρίζουν το Προεδρικό Ανάκτορο, οι Ναοί Σισακέτ, Πριακό και Ονγκτέου, καθώς και η μεγάλη Ιερή στούπα, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο πολιτιστικό μνημείο της χώρας. Χρόνος ελεύθερος.

6η ημέρα
Βιεντιάν - Aνόι – Περιήγηση πόλης - Σάπα

Απίστευτη πόλη είναι το Ανόϊ, που ερχόμαστε σήμερα.

Άφιξη και συνεχίζουμε με μία σύντομη περιήγηση στην πόλη, για να γοητευθούμε από τις ομορφιές της. Γεύμα.

Μεταφορά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ανόι όπου θα πάρουμε το «τρένο του Βορρά» για να έρ-θουμε στη εκπληκτική Σάπα όπου θα ζήσουμε συναρπαστικές εμπειρίες.

Διανυκτέρευση στο τρένο σε τετράκλινες κλιματιζόμενες κλινάμαξες.

7η ημέρα
Λάο Κάι – Σάπα – Πεζοπορία στους ορυζώνες

Άφιξη νωρίς το πρωί στο Λάο Κάι, στα σύνορα με την Κίνα.

Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση μέσα από εικόνες ανείπωτης μαγείας για το χωριό CatCat στη Σάπα, όπου σε τοπικό εστιατόριο θα έχουμε το πρωινό μας.

Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον πανέμορφο καταρράκτη και θα επισκεφθούμε τον

υδροηλεκτρικό σταθμό.

Θα συνεχίσουμε την πεζοπορία μας μέσα από πανέμορφους ορυζώνες και δάση της βροχής σε μία πε-ριοχή η οποία βρίσκεται υπό την προστασία του Εθνικού πάρκου HoangLien.

Θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στην Σάπα αφού προηγουμένως θα έχουμε υπέροχες εικόνες από τους Χμονγκ στο χωριό Y LingHo.

8η ημέρα
Σάπα – Πεζοπορία στα χωριά – Λάο Κάι – Ανόι

Το πρωί θα συνεχίσουμε με τα πόδια για να γνωρίσουμε την φυλή των Χμονγκ, περνώντας ανάμεσα από τοπία με ορυζώνες και απομονωμένα χωριά. Θα επισκεφθούμε την ορεσίβια φυλή, η οποία χρησιμοποιεί για κατοικίες αχυρένια σπίτια.

Θα φωτογραφίσουμε τις γυναίκες που είναι στολισμένες με τις παραδοσιακές φορεσιές με μαντήλια και περίπλοκα χτενίσματα και θα συνεχίσουμε την πεζοπορία μας για το χωριό TaVan, ένα από τα ελάχιστα χωριά στο Βιετνάμ, το οποίο κατοικείται από την φυλή Zay. Το απόγευμα θα συνεχίσουμε με δίωρη πεζο-πορία μέσα από κοιλάδες και ορυζώνες για το χωριό LaoChai και το BlackH’Mong και καιρού επιτρέπο-ντος θα έχουμε μια υπέροχη θέα από το ψηλότερο βουνό του Βιετνάμ το HoangLienSon.

Συνεχίζουμε για το Λάο Κάι όπου θα πάρουμε το τρένο για το Ανόι. Διανυκτέρευση στο τρένο.

9η ημέρα
Aνόι – Μαριονέτες στο νερό

Άφιξη στο Ανόι και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Απίστευτη πόλη είναι το Ανόϊ, που ερχόμαστε το πρωί, για να γοητευθούμε.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και έχετε χρόνο να βυθιστείτε ευχάριστα σ’ ένα κόσμο διαφορετικό, παραμυ-θένιο.

Η γοητεία των παζαριών, των μικρών και μεγάλων λιμνών, τα σμήνη των ποδηλάτων, τα φανταχτερά χρώματα, θα σας βάλλουν αμέσως στο πνεύμα τούτης της πόλης.

Θα σας αφήσουν κατάπληκτους.

Μία από τις εξαιρετικές παραδόσεις του Βιετναμέζικου πολιτισμού, είναι και ο χορός των μαριονετών στο νερό. Ένα ιδιαίτερο είδος χορού, είναι ο χορός των μαριονετών στο νερό, η παράδοση των οποίων α-νάγεται στον 11ο αιώνα. Για να τους «γευθούμε» θα έρθουμε στο θέατρο της πόλης για να παρακολου-θήσουμε μία ενδιαφέρουσα παράσταση.

Το βράδυ η πόλη έχει πολλούς πειρασμούς. Διαλέξτε τον δικό σας.

10η ημέρα
Aνόι – ΧόαΛου - Ταμ Κοκ – Ανόι

Κατά τη σημερινή μας ημέρα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικά από τα μαγευτικά τοπία της Ινδοκίνας.

Αναχώρηση το πρωί για το ΝινΜπιν νότια του Ανόι.

Θα επισκεφθούμε την τοποθεσία της πρώτης πρωτεύουσας του Βιετνάμ, την ΧόαΛου (10ος-11ος αι.), που βρίσκεται στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου ποταμού, μια μικρή κοιλάδα περικυκλωμένη από ψηλά ασβεστολιθικά βουνά και συνεχίζουμε για το Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βαρκάδα στο ποτάμι με τις παραδοσιακές βάρκες (σαμπάνς).

Η γαλήνη του τοπίου με τους ορυζώνες, τα ψηλά επιβλητικά βράχια και τα ιερά σπήλαια θα μας σαγηνεύσει.

Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Ανόι.

11η ημέρα
Ανόι - Περιήγηση πόλης – στο «παραμύθι» του Χαλόνγκ

Tο Mαυσωλείο και η κατοικία του Xο Tσι Mινχ, αλέες, πάρκα με κουρεμένο γρασίδι, η παγόδα της Λογοτεχνίας, λίμνες και λιμνούλες, είναι τα αξιοθέατα που θα επισκεφθούμε στην πρωινή μας περιήγηση στο Aνόι, που κατοικείται από τους προϊστορικούς χρόνους, καθώς και η πλατεία Μπα Ντινμπ και το Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια θα έρθουμε στη γαλήνια λίμνη Xοάν Kιέμ, τη μεγαλύτερη λίμνη στην παλιά πόλη του Aνόι, στη μέση της οποίας βρίσκεται μια νησίδα που στο κέντρο της καμαρώνει η διάσημη παγόδα Nγκοκ Σον. Στη συνέχεια αναχωρούμε, μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή και ορυζώνες με προορισμό το Δέλτα του Κόκκινου Ποταμού. Άφιξη στον γραφικό όρμο του Ha Long και επιβιβαζόμαστε στο κρουαζιερόπλοιο, όπου θα έχουμε μία αξέχαστη εμπειρία. Επιβίβαση και συνεχίζουμε με θέα τις βραχονησίδες του Χαλόνγκ. Μία διαδρομή σαν «παραμύθι». Ένα ιδιαίτερο τοπίο από θεόρατα βράχια, μέσα στη θάλασσα, δημιούργησαν τον όρμο του Xαλόνγκ, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco, ένα τοπίο μοναδικής ομορφιάς, για να το απολαύσουμε. Επίσκεψη σε ένα από τα περίφημα σπήλαια στη μέση του κόλπου και αργότερα θα έχουμε το δείπνο μας από θαλασσινά, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα πάνω στο πλοίο. Διανυκτέρευση στο παραδοσιακό πλοίο στον κόλπο του Χαλόνγκ.

12η ημέρα
Κρουαζιέρα στις σκόρπιες νησίδες στο κόλπο του Tonechino - Ανόι -Χούε

Το πρωί συνεχίζουμε την ρομαντική μας κρουαζιέρα στον κόλπο του Halong. Χρόνος στη διάθεσή σας για να κολυμπήσετε ή να επιλέξετε μία πεζοπορία μέχρι την κορυφή του νησιού, για να δείτε από ψηλά την πανοραμική θέα στον Κόλπο του Halong, εάν ο καιρός το επιτρέπει. Για τη συνέχεια, μετά από ένα σύντομο γεύμα, φθάνουμε στο λιμάνι, όπου επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας στο Hue, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο από τον 19ο αιώνα του κεντρικού Bιετνάμ. ‘Aφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

13η ημέρα
Xουέ - Βαρκάδα στον ποταμό των αρωμάτων – Nτανάγκ - XόιAν

Ξεκινάμε με χαμόγελο για μια πρωινή βαρκάδα στον διάσημο ποταμό των Aρωμάτων.

Θα συστηθούμε στην παγόδα ΘιένMου, που δροσίζεται, στην όχθη του ποταμού και θα δούμε τους εξαι-ρετικής αρχιτεκτονικής αυτοκρατορικούς τάφους «TουNτουκ» και «KάιNτιν».

Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε οδικώς, μέσα από μια καταπράσινη βλάστηση, διασχίζοντας το θεαματι-κό πέρασμα του βουνού HaiVan, για να έρθουμε στο Nτανάνγκ, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο Tσαμ, με τη καλύτερη παγκοσμίως συλλογή των Tσαμ, του αρχαιότερου πολιτισμού της Iνδοκίνας.

Aργότερα άφιξη στο XόιAν, το οποίο δείχνει να έχει μείνει άθικτο από τον 16ο αιώνα.

Mεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

Xρόνος ελεύθερος.

Η δράση συνεχίζεται με μια πεζή περιήγηση στην παράξενη πόλη για να δούμε την περίφημη σκεπαστή γιαπωνέζικη γέφυρα, η οποία κατασκευάστηκε πριν 400 χρόνια, τα αρχαία σπίτια των Eμπόρων και την γεμάτη ζωντάνια αγορά στην όχθη του ποταμού.

14η ημέρα
Χοι Αν -Χο Τσι Μινχ –Κρουαζιέρα στον Ποταμό - Saigon

Πρωινό και φεύγουμε για το αεροδρόμιο, από όπου πετάμε για το Χο Τσι Μινχ.

Πανέμορφη μεγαλούπολη του πολύχρωμου Bιετνάμ, που για πολλά χρόνια υπήρξε η πρωτεύουσα του παλιού NότιουBιετνάμ. Aπό το 1975 έχει «φορέσει» το καινούριο της όνομα, XοTσιMινχ και αποτελεί το κό-σμημα της χώρας.

Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

Αργότερα θα σας φέρουμε οργανωμένα στην μεριά του ποταμού, όπου έχουμε σχεδιάσει μια δίωρη κρουαζιέρα που θα έχει το δικό της χρώμα και θα την χαρείτε.

Με ευχάριστη διάθεση, θα έχετε εδώ και το δείπνο σας με μουσική και μετά η πόλη είναι δική σας, για να συμπληρώσετε την μαγεία της ημέρας.

15η ημέρα
Xο Tσι Mινχ- Κουτσί – Χο Τσι Μινχ- Περιήγηση Πόλης

Σήμερα θα ζήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία.

Θα έρθουμε στις υπόγειες σήραγγες Κουτσί, οι οποίες ήταν το καταφύγιο των Βιετκόγκ στη διάρκεια του Βιετναμέζικου Πολέμου και ο αρχηγός μας θα «σφυροκοπεί» συνέχεια τα αυτιά μας με βομβαρδισμό πλη-ροφοριών.

Οι σήραγγες βρίσκονται 75 χλμ από την πόλη και αξίζει να τις επισκεφθούμε για να ανακαλύψουμε κρυ-φές αλήθειες μίας περιόδου γεμάτη περιπέτειες, εμπειρίες, τραγωδίες.

Αργότερα θα επιστρέψουμε στο Χο Τσι Μινχ.

Δείτε ότι το παρελθόν δεν έχει εγκαταλείψει τη πόλη. Αντίθετα διεισδύει παντού καθώς τα αποικιακά της αρχοντικά και τα κιόσκια στους δρόμους όπου πωλούνται οι baguettes προσδίδουν σε πολλές συνοικίες μία γαλλική ατμόσφαιρα.

Στην απογευματινή μας περιήγηση, στην πολύβουη μητρόπολη, κατοικούν μονάχα αναμνήσεις.

Δεν θα χορταίνουν τα μάτια σας, ομορφιές.

Θα σας γνωρίσουμε το υπέροχο κέντρο της, το Προεδρικό Μέγαρο σήμερα μουσείο, αποικιακά κτίρια, τον καθεδρικό ναό ΝοτρΝταμ και το κεντρικό ταχυδρομείο το οποίο αποτελεί υπόδειγμα αποικιακής αρχι-τεκτονικής.

Στον ελεύθερο χρόνο σας δείξτε «χαρακτήρα». Πηγαίνετε για ψώνια στα παζάρια της πόλης, για προσφο-ρές καλοδεχούμενες.

16η ημέρα
Χο Τσι Μίνχ - Δέλτα του ποταμού Mεκόνγκ – MyTho και εννέα Δράκοντες

Όσο δεν μας προδίδει το σώμα και η θέληση μας συνεχίζουμε το ταξίδι.

O Mεκόνγκ που έχει τις πηγές του στα Iμαλάια στα οροπέδια του Θιβέτ, ξεδιπλώνεται σε ένα μήκος 4000 χιλιομέτρων και λίγο πριν εκβάλλει στη θάλασσα της NότιαςKίνας, χωρίζεται σε εννέα παραποτάμους, με πλάτος τριών χιλιομέτρων – που οι Bιετναμέζοι ονομάζουν «εννέα δράκοντες».

Eπιβίβαση στο πούλμαν και ακολουθεί μια απολαυστική διαδρομή, με κατεύθυνση το Nότο.

Είμαστε στο Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ, όπου ο ήλιος λάμπει σαν όνειρο από πάνω του.

Ετοιμαστείτε γιατί θα ξεκινήσουμε με ένα πλοιάριο για να ζήσουμε μια αξέχαστη γνωριμία σ’ ένα ευλογη-μένο πανώριο κομμάτι του πλανήτη μας, όπου όλα μοιάζουν να κινούνται ανέμελα, αλλά σε διαφορετι-κούς ρυθμούς.

Η φύση «αγκαλιάζει» σπίτια πάνω σε πασσάλους, λάσπες, χρώματα φανταχτερά, δραστηριότητες αγορα-στών και πωλητών, άνθρωποι και βάρκες, φρούτα και κήποι, τόσο πληθωρικά, που συναντά η ματιά σου, όπου και αν κοιτάξεις τριγύρω σου.

Αφήστε τώρα τα παζάρια, τις αγορές στο ποτάμι, τα χειροποίητα πλεκτά, τα ψάθινα που κανένας ξένος δεν περιφρονεί, γιατί συνεχίζουμε για την παγόδα VinchTrang, που μας περιμένει να την καμαρώσουμε.

Ανάγεται στις αρχές του 19ου αιώνα και συνδυάζει γοητευτικά αρχιτεκτονικά στοιχεία του Βιετνάμ, της Κί-νας και των Χμέρ.

Έχετε χρόνο να την περιεργαστείτε, αλλά μας κατατρέχουν οι «εννέα δράκοντες» και πρέπει να επιστρέ-ψουμε στο Χο Τσι Μίνχ, όπου οι νύχτες είναι εύθυμες και γοητευτικές συνάμα.

17η ημέρα
Χο Τσι Μινχ – Σιέμ Ρίπ – Παραδοσιάκοι Χοροί Apsara.

Αποχαιρετάμε τα κωνικά ψάθινα καπέλα, και τις Βιετναμέζες, με τα μαύρα παντελόνια και την τουνίκα, - το σχιστό στις δύο άκρες μεταξωτό ράσο – που κυματίζει σαν όνειρο, γιατί ο πιλότος, θα μας προσγειώσει απαλά, στο Άνγκορ, στην βορειοανατολική Καμπότζη, δίπλα στο Ιερό βουνό Meru. Εδώ θα ζήσουμε τρεις μέρες από τον Βούδα ευλογημένες.

Στη διαδρομή προς το ξενοδοχείο μας, ο ντόπιος ξεναγός μας θα ικανοποιήσει την

περιέργειά μας, για την κατασκευή του Άνγκορ Βατ, το οποίο ξεκίνησε το 1113.

Την ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα του Άνγκορ, θα την ζήσουμε έντονα αύριο.

Σήμερα θα απολαύσουμε το δείπνο μας που ακολουθεί χορεύοντας μπροστά μας, χορευτές ντυμένοι με χρωματιστά κουστούμια. Είναι ένα θέαμα από χορούς Apsara, που όποιος τους δει, λένε φεύγει ευχαρι-στημένος.

18η ημέρα
Σιέμ Ριπ-Ναοί του Ανγκορ-Περιήγηση στην ζώνη των αρχαιοτήτων

Στην «πολιτισμένη» ζούγκλα.

Σήμερα το πρωί θα νοιώσουμε την χαρά να βρεθούμε στο αρχαίο σύμπλεγμα ναών και μνημείων της Άν-γκορ πρωτεύουσα της παλιάς αυτοκρατορίας των Χμερ.

Ο ναός Άνγκόρ Βατ είναι το πιο μεγάλο το πιο υπέροχο αρχιτεκτονικό αριστούργημα από το τόσα που άφησε κληρονομιά στην ανθρωπότητα η θαυμαστή τέχνη των Χμερ.

Θα τον περιηγηθούμε και θα διαπιστώσουμε ότι το Άνγκορ Βατ σαν έργο τέχνης έρχεται πάνω από τους Αιγυπτιακούς και Ρωμαϊκούς ναούς, πάνω από γοτθικές καθεδρικές μητροπόλεις και πάνω από την Α-ναγέννηση. Στη συνέχεια θα αφήσουμε τις δύο χιλιάδες πέτρινες γοητευτικές χορεύτριες που μας υποδέ-χτηκαν με ένα γλυκό χαμόγελο και θα συνεχίσουμε για έναν από τους μεγαλύτερους ναούς του Άνγκορ.

Το «Τα Προμ», ο οποίος μένει ακόμα πνιγμένος από την άγρια τροπική βλάστηση της ζούγκλας.

Είναι συνταρακτική η εντύπωση από τη δύναμη της καταστροφής που δείχνουν εδώ τα τροπικά δένδρα. Η φύση λες ότι έβαλε τα δυνατά της να τελειώσει τον άνθρωπο που πίστεψε ότι θα μπορούσε να δημιουρ-γήσει και αυτός βουνά υψώνοντας τους ναούς τόσο ψηλά. Τεράστιες σε μέγεθος ρίζες, άπειρες, ατέλειω-τες σε μήκος ξεχύνονται έξω από το χώμα, απλώνονται πάνω στα κτίσματα και τα σφίγγουν από τη βάση ως την κορυφή.

Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει τέτοιο θέαμα, είναι μοναδικό.

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο θα χειροκροτήσουμε την μέρα που πέρασε.

19η ημέρα
Σιέμ Ριπ - περιήγηση στο Banteay Srey και Banteay Samre

Οι περιηγήσεις είναι ασταμάτητες.

Το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς για το KbalSpean.

Στην συνέχεια περπατώντας, μία ώρα περίπου, μέσα σε πυκνό δάσος θα έρθουμε στην κορυφή του λό-φου που φέρει την ποιητική ονομασία «ThousandLingasRiver» όπου θα ανακαλύψουμε λαξεμένα στην βραχώδη κοίτη του ποταμού γλυπτά του 10ου και 12ου αιώνα, τον καταρράκτη και τα βασιλικά λουτρά.. Το BanteaySrey και το BanteaySamre είναι δύο γοητευτικοί ναοί με διακοσμητικά σκαλίσματα και ροζ τείχη αντίστοιχα με γλυπτά και ανάγλυφα που περιμένουν την επίσκεψη μας.

20η ημέρα
Σιέμ Ριπ – Λίμνη TonLe Sap – Πνομ Πενχ

Μαζί μας δεν σταματάς ποτέ να ανακαλύπτεις.

Το πρωί, ένα «σόου της φύσης», που δεν θέλουμε με τίποτα να χάσετε, θα το απολαύσουμε στην διαδρο-μή μας προς την υπέροχη λίμνη TonleSap.

Σε μία «αγαπημένη» κρουαζιέρα, θα χαρούμε ένα «κολάζ» της σημερινής της καθημερινότητας, φωτογρα-φίζοντας πλωτά χωριά, σχολεία, εστιατόρια, νοσοκομεία και ανθρώπους.

Γνωρίζουμε ότι οι ταξιδιώτες μας είναι εραστές της τέχνης, γι΄ αυτό και θα συνεχίσουμε με μία επίσκεψη στην σχολή Καλών Τεχνών όπου θα γνωρίσουμε τον τρόπο με τον οποίο εντρυφούν, οι νέοι καλλιτέχνες την κλασσική Καμποτιανή τεχνοτροπία.

Ελάτε όμως γρήγορα, και ας μας κατηγορήσουν για νεανικό σφρίγος, γιατί η Πνομ Πενχ, μας περιμένει.

Πτήση για την πρωτεύουσα της Καμπότζης. Ευχάριστη, γραφική και με ζωντάνια μας υποδέχεται με άφθο-νη αγάπη, που την επισκεπτόμαστε.

Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

21η ημέρα
Πνομ Πενχ - Μουσείο Γενοκτονίας

Σήμερα το πρωί θα «ταράξουμε τα νερά». Θα έρθουμε στη διαβόητη φυλακή, η οποία στην διάρκεια των KhmerRouge, ήταν γνωστή ως S 21.

Αρχικά ήταν ένα γυμνάσιο όπου χιλιάδες άνθρωποι βασανίστηκαν και έχασαν την ζωή τους.

Θα συνεχίσουμε με το Βασιλικό Παλάτι και την Παγόδα Ounelom, που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα, το μνημείο της Νίκης, που έχει σχήμα λωτού και είναι επίσης γνωστό ως το Μνημείο της Ανεξαρτησίας.

Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο και ολονύκτια πτήση για την Αθήνα.

22η ημέρα
Αθήνα

Αυτό το ταξίδι έγινε μια Ιστορία αγάπης, και μάλιστα από τους πρώτους διδάξαντεςστην Ασία. «Φυλακί-στε» το, για πάντα στην καρδιά σας. Άφιξη στην Αθήνα.

 

Τιμές

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4* ή 5* επιλογής σας/ στη Σάπα 4*
 • Κρουαζιέρα και διανυκτέρευση σε παραδοσιακό πλοιάριο στον Halong Bay με Πλήρη διατροφή
 • Ημιδιατροφή κάθε μέρα
 • Ένα φαγητό επιπλέον στο Σιέμ Ριπ
 • Πλήρης Διατροφή στη Σάπα (4 κύρια γεύματα)
 • Μεταφορά από / προς τη Σάπα με τρένο σε τετράκλινες κλιματιζόμενες κλινάμαξες
 • Παράσταση σε θέατρο με μαριονέτες στο νερό στο Ανόι
 • Παρακολούθηση χορών Apsara
 • Εκδρομή στο Χόα Λου και Ταμ Κοκ
 • Κρουαζιέρα στον ποταμό Μεκόνγκ, στα Σπήλαια Πακού και στον κόλπο Tonechino του Χα Λονγκ με σαμπάν
 • Κρουαζιέρα στον ποταμό των Αρωμάτων στο Χουε
 • Κρουαζιέρα στον Ποταμό Saigon με μουσική
 • Επίσκεψη στα τούνελ Κου Τσι και στα σπήλαια ThienGung
 • Βόλτα με παραδοσιακό πλοιάριο στο Δέλτα του Μεκόνγκ
 • Βόλτα με παραδοσιακό πλοιάριο στην Λίμνη ΤονλεΣαπ
 • Ασφαλή λεωφορεία για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
 • Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
 • Ταξιδιωτική θήκη με ενημερωτικά έντυπα
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 820 €
 • Βίζα εισόδου στο Βιετνάμ – Καμπότζη και στο Λάος, 120€ περίπου, πληρώνονται και εκδίδονται τοπικά. Απαιτούνται 6 έγχρωμες φωτογραφίες σε λευκό φόντο
 • Τοπικοί Φόροι 65€ περίπου

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημειώσεις:
 • Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον)
 • το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 140€ το άτομο.
 • Το ταξίδι ανάλογα τις πτήσεις ενδέχεται να εκτελείται αντιστρόφως.
 • Τα τουριστικά λεωφορεία στην περιοχή δεν διαθέτουν ζεστό αέρα.
Ταξιδιωτικά έγγραφα:
 • Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην περιοχή
 • Η βίζα στο Βιετνάμ – Καμπότζη – Λάος κοστίζει 110$ περίπου και εκδίδεται τοπικά σε κάθε χώρα, απαραίτητο να έχετε μαζί σας 6 φωτογραφίες έγχρωμες σε λευκό φόντο. Να έχετε δολάρια ΗΠΑ μαζί σας για την εξυπηρέτηση σας.
Υγειονομικές Προφυλάξεις:
 • Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
 • Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος