oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους
στο 2103747000 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή επισκεφθείτε μας Δροσίνη 9, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Ιάβα – Αυθεντικό Μπαλί – Δράκοι Κομόντο Τζακάρτα

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

14

ΗΜΕΡΕΣ

Τζακάρτα - Πανόραμα Μπαλί - Τσελούκ - Μας - Ουμπούτ - Καντιντάσα - Τενγκανάν - Κινταμάνι - Μπεσακί - Λοβίνα - Σανγκσιτ Μπετουγκουλ - Ταναλότ - Νησιά Φλόρες - Ηφαιστειακές Λίμνες Κελιμούτου - Κομόντο - Δράκοι του Κομόντο

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Πτήση

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Ινδονησία.

Oλονύκτια πτήση.

2η ημέρα
Τζακάρτα

Άφιξη στη Τζακάρτα, πρωτεύουσα της χώρας που απλώνεται νωχελικά στο «σώμα» του ηφαιστειογενούς νησιού της Ιάβα.

Μεταφορά στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα
Τζακάρτα – Περιήγηση Πόλης

Στη σημερινή μας περιήγηση, στην πολυπληθή πόλη  της  Ινδονησίας, θα περάσουμε από πολύβοους δρόμους που σφύζουν από ζωή, για να περιηγηθούμε στα αξιοθέατά της.

Θα έρθουμε στην πλατεία Φαταχιλάχ, θα συνεχίσουμε για το λιμάνι Σούντα Kελέπα και το Eθνικό μουσείο, το οποίο στεγάζει το κρανίο του ανθρώπου της «Iάβας».

Το απόγευμα ελεύθερο.

4η ημέρα
Τζακάρτα – Μπαλί

Πτήση για το ομορφότερο νησί της Ινδονησίας και από τα πιο εξωτικά νησιά του Πλανήτη.

Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

Χρόνος ελεύθερος.

5η ημέρα
Πανόραμα Μπαλί – Τσελούκ – Μπατουμπαλάν - Ουμπούτ

Το πρωί συνεχίζουμε οδικώς για να σας γνωρίσουμε το πραγματικό Μπαλί, ένα πρωτόγνωρο κομμάτι γης.

Στα πανέμορφα χωριά Τσελούκ, Μπατουμπαλαν, Μας, θα ανακαλύψουμε τον τρόπο που επισκευάζουν το χρυσό, το ασήμι και το ξύλο για την τοπική χειροτεχνία. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Ιερό Τέμπλο “ Cumung Kawi” και αργότερα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Ουμπουτ.

6η ημέρα
Ουμπούτ – Καντιντάσα

Πρωινός περίπατος στο Ουμπούτ, κέντρο της μπαλινέζικης ζωγραφικής και θα συνεχίσουμε για την Καντιντάσα μέσα από ήρεμες εκτάσεις ορυζώνων.

Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το Γκερταγκόσα, το παλιό Δημαρχείο, το ιερό σπήλαιο Γκόα Λάβα και το Τενγκαναν, αρχαιότατο χωριό της φυλής των “Bali Aga”.

Άφιξη στην Καντιντάσα.

7η ημέρα
Καντιντάσα – Βόρειο Μπαλί - Λοβίνα – Μαύρη παραλία

Σήμερα θα έρθουμε στον Ναό «Μπεσακί», το «Τέμπλο της Μητέρας», ένα μνημείο 2.000 χρόνων και θα συνεχίσουμε μέσα από μία τροπική διαδρομή για τη Λοβίνα, με επίσκεψη στο Κινταμάνι, με το ηφαίστειο Μπατουρ και την ομώνυμη λίμνη.

Θα δούμε το τέμπλο Σανγκσίτ και αργότερα θα καταλήξουμε στη Λοβίνα, στη Βορειότερη παραλία του νησιού, η οποία φημίζεται για την μαύρη ηφαιστειακή παραλία της. Θα έχουμε μια σύντομη περιήγηση στην πρωτεύουσα Σινγκαράγια και θα έρθουμε στο ξενοδοχείο μας.

8η ημέρα
Λοβίνα – Μπετουγκουλ – Ταναλότ– Μπαλί

Σήμερα θα κατηφορίσουμε για τις νότιες περιοχές του Μπαλί μέσα από ένα ακόμα φανταστικό σκηνικό που η φύση έχει δημιουργήσει.

Θα επισκεφθούμε το Μπετουγκούλ το οποίο βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Μπερατάν, το Τέμπλο Ουλουμ Ντανού και τον μοναδικό ναό της Ινδονησίας, το Ταναλότ, που περιβάλλεται από θάλασσα.

Μεταφορά στο ξενοδοχείο.

9η ημέρα
Μπαλί – Νησί Φλόρες 

Το πρωί θα πετάξουμε για το Φλόρες, ένα εξωτικό νησί, απομονωμένο από τον κόσμο, μια νησιωτική «κιβωτός», με καταπληκτικές παραλίες και άσπρη άμμο, ένας τροπικός παράδεισος στο αρχιπέλαγος των μικρών Σούνδων.

Το νησί διατηρεί άθικτη την ατμόσφαιρά του με δεσπόζοντα τα ζεστά χρώματά του.

Οι τουρίστες φθάνουν εδώ για να επιδοθούν στο κολύμπι, στους γύρους του νησιού με ποδήλατο και επίσκεψη στο νησί του Κομόντο, το οποίο αποτελεί μαζί με το Φλόρες και μία συστάδα άλλων νησιών, τις Μικρές Σούνδες.

Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο - Lodge περιοχή Moni.

10η ημέρα
Νησί Φλόρες – Όρος Κελιμούτου – Ηφαιστειακές Λίμνες

Πολύ νωρίς το πρωί, θα αναχωρήσουμε για το ηφαίστειο Κελιμούτου, για να επισκεφθούμε τις τρεις ηφαιστειακές λίμνες, οι οποίες έχουν διαφορετικά χρώματα και είναι από τα κυριότερα αξιοθέατα του νησιού.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, για το πρωινό μας και θα συνεχίσουμε για το Maumere, την μεγαλύτερη πόλη του νησιού, απολαμβάνοντας την γραφικότητα του Φλόρες και των παραδοσιακών χωριών του. 

Θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό Japu το χωριό Sikke, με τα υπέροχα υφαντά του και το Wiring, ένα γραφικό ψαροχώρι που θα σας αρέσει πολύ.

Άφιξη στο Maumere και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

Ζήσαμε μία ακόμα μέρα που την οραματιζόμασταν σαν πολυπόθητη εδέμ, όπου η ευτυχία κυλάει σαν «καταρράκτης» και έχει πολλούς, το Φλόρες.

11η ημέρα
Νησί Φλόρες – Νησί Komodo – Δράκοι του Κομόντο

Το Κομόντο, που θα έρθουμε σήμερα, είναι γνωστό για τον εξωτισμό του και για τον ομώνυμο Δράκο του.

Ο Βαράνος – γένος σαρκοφάγου σαύρας – που ζει αποκλειστικά στο νησί προστατεύεται από το 1928.

Με μικρό ξύλινο πλοιάριο, στη συνέχεια θα φθάσουμε στο νησί Rinja, όπου μετά από μία μικρή πεζοπορία, θα προσεγγίσουμε τους Δράκους του Κομόντο.

12η ημέρα
Νησί Φλόρες - Μπαλί

Το νησί του Κομόντο είναι πολύ γνωστό χάρις σ’ ένα ζώο που έχει πάρει το όνομά του από τον ομώνυμο Δράκο.

Ο Βάρανος – γένος σαρκοφάγου σαύρας – που ζει αποκλειστικά στο νησί και απειλείται με εξαφάνιση, προστατεύεται μαζί με όλο το νησί, από το 1928.
Με μικρό πλοιάριο θα ξεκινήσουμε την ημερήσια εκδρομή μας για το νησί Komodo, με τους δράκους που φτάνουν το μήκος των τριών μέτρων.
Θα τους φωτογραφήσουμε, θα ζήσουμε μερικές ώρες μαζί τους και όταν θα έχει τελειώσει η περιήγησή μας και πλησιάζει η ώρα της σιωπής, τότε το πλοιάριο θα μας μεταφέρει και πάλι κοντά στα παραμύθια του νησιού Φλόρες. Ένα από αυτά θα το πάρετε για συντροφία το βράδυ στα σεντόνια σας.

13η ημέρα
Μπαλί 

Το πρωϊνό είναι δικό μας. Ζήσαμε την απόλυτη μαγεία.

Αργότερα θα έρθουμε στο αεροδρόμιο, όπου και η πτήση μας με ενδιάμεσο σταθμό για την Αθήνα. 

Ολονύκτια πτήση.

14η ημέρα
Αθήνα

Ύπνος στην πτήση, κάποια στιγμή ξυπνάς. Στο όνειρο που έβλεπες ήσουν ντυμένος με φουστανέλα, κρατώντας την Ελληνική σημαία.

Είναι περίπου η αλήθεια, φτάσαμε στην πατρίδα.

Τιμές

Οι τιμές εμπεριέχουν  έκπτωση έγκαιρης κράτησης 30 μέρες πριν την αναχώρηση.  Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων – Δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας

Αναχωρήσεις (Τιμές κατ' άτομο με έκπτωση έγκαιρης κράτησης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
21/10/20174*2350€3150€
18/11/20174*2350€3150€
21/12/20174*2350€3150€
17/2/20184*2350€3150€
24/3/20184*2350€3150€

Παροχές

Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
  • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4* / Lodge την 9η μέρα / μία νύχτα στο Κομόντο
  • Πρωινό κάθε μέρα
  • Ημιδιατροφή στο Νησί Φλόρες
  • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από / προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
  • Επισκέψεις, Περιηγήσεις, Εκδρομές όπως περιγράφονται
  • Τοπικός αρχηγός / συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα / αχθοφορικά, Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 799 €
  • Βίζα εισόδου στην Ινδονησία 10-15$
  • Τοπικοί Φόροι 40€ περίπου

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημείωση:
Αναχωρήσεις με SQ από Θεσσαλονίκη μέσω Αθηνών ή Ευρώπης
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 190 € το άτομο.
Δυνατότητα παράτασης στο Μπαλί. Ενημερώστε μας 30 μέρες πριν την αναχώρηση.

Tαξιδιωτικά έγγραφα
Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην χώρα
Απαιτείται βίζα εισόδου 10-15$, η οποία πληρώνεται και εκδίδεται επί τόπου.

Υγειονομικές Προφυλάξεις:
Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος