oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Τανζανία - Εξωτική Ζανζιβάρη

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

11

ΗΜΕΡΕΣ

Κιλιμάντζαρο - Αρούσα - Εθνικό Πάρκο Ταραγκιρε - Κρατήρας Νγκόρο Νγκόρο - Εθνικό Πάρκο Σερενγκετι - Εθνικός Δρυμός Λίμνης Μανυάρα - Ζανζιβάρη - Στόουν Τάουν - Ντάρ ες Σαλάμ

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Πτήση

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Κιλιμάνταζαρο, το οποίο βρίσκεται ελαφρώς νότια του Ισημερινού και παρουσιάζει όπως άλλα τροπικά βουνά, χαρακτηριστική εναλλαγή της βλάστησης.

Ολονύκτια πτήση.

2η ημέρα
Κιλιμάντζαρο–Εθνικό Παρκο Ταραγκίρε

Άφιξη στο Κιλιμάντζαρο το ηφαιστειακής φύσης βουνό το οποίο υψώνεται 4.000 μέτρα πάνω από την γύρω πεδιάδα και φαίνεται επιβλητικό και απόρθητο.

Συνεχίζουμε οδικώς για την συγκλονιστική Τανζανία η οποία κατοικείται από 130 διαφορετικές φυλές και ιδρύθηκε το 1964 απο την ομοσπονδιακή ενωση της Τανγκανίκα και της Ζανζιβάρης.

Διασχίζοντας τα σύνορα και μέσω της Αρούσα, θα έρθουμε στο Εθνικό Πάρκο Ταρανγκίρε.

Άφιξη και εγκατάσταση σε Lodge.

Το Πάρκο φέρει το όνομα του ομώνυμου ποταμού που το διασχίζει και είναι πασίγνωστο, όχι μόνο για την ζωή των άγριων ζώων που ζουν εδώ και ιδιαίτερα των ελεφάντων, των οποίων ο αριθμός είναι ο μεγαλύτερος από όλα τα πάρκα της Αφρικής, αλλά και ως η κατοικία για εκατοντάδες είδη πουλιών.

Δείπνο στο Lodge.

3η ημέρα
Εθνικό Πάρκο Ταραγκίρε-Κρατήρας Νγκόρο Νγκόρο

Νωρίς το πρωί θα απολαύσουμε ένα υπέροχο φωτογραφικό σαφάρι και το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το Νγκόρο Νγκόρο, Εθνικός Δρυμός με ηφαιστειακούς κώνους, που το ύψος τους πολλές φορές αγγίζει τα 2.000 μέτρα.

Στο κέντρο του κρατήρα κατοικούν πολλά υδρόβια πτηνά, όπως φοινικόπτερα, πελεκάνοι και αιγυπτιακές χήνες.

4η ημέρα
Νγκόρο Νγκόρο-Σαφάρι στην «Καλδέρα»-Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι

Ο κρατήρας του Νγκόρο Νγκόρο , με 30 χιλιόμετρα μήκος και 20 πλάτος, είναι ένας από τους μεγαλύτερους στη Γη και το υπερθετικό όλων των συναφών πάρκων για σαφάρι.

Εντός του κρατήρα υπάρχουν η λίμνη Magati, ο ποταμός Munge, οι βάλτοι Mandusi, το δάσος Lewai, η πηγή Ngoitokirok και μια σαβάνα με μεγάλη ποκιλία ζώων όπως: λιοντάρια, τσιταχ, ελέφαντες, ιπποπόταμοι, ρινόκεροι, βούβαλοι, διάφορα είδη αντιλόπης, ζέβρες, ύαινες, στρουθοκάμηλοι και πίθηκοι.

Στο σαφάρι που ακολουθεί στο εσωτερικό του κρατήρα θα ζήσουμε ένα όνειρπ μοναδικό. Picnic lunch και συνεχίζουμε για το εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι στην Βορειοκεντρική Τανζανία.  

Άφιξη και εγκατάσταση στο Serengeti σε Lodge.

5η ημέρα
Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι–Εθνικός Δρυμός Λίμνης Μανυάρα

Το διάσημο πάρκο του Σερενγκέτι φιλοξενεί 35 είδη ζώων και πουλιών και βεβαια φημίζεται για τα λιοντάρια του, τα οποία ζουν εδώ σε μεγαλύτερη πυκνότητα από τα υπόλοιπα εθνικά πάρκα της Αφρικής.

Στη διάρκεια του σαφάρι σήμερα το πρωί, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε και τις «πέντε ζώνες» του πάρκου για να φωτογραφίσουμε τα πιο σπάνια άγρια ζώα του κόσμου.

Ανάμεσα στα «big five» (ελέφαντες, ρινόκεροι, λιοντάρια, λεοπαρδάλεις και βούβαλοι) ζουν και αντιλόπες, ζέβρες, και περσότερα από 540 είδη πουλιών. 

Picnic lunch και θα συνεχίσουμε για τον Εθνικό Δρυμό της Λίμνης Μανυάρα, ο οποίος εκτείνεται στην βορειοδυτική πλευρά της ομώνυμης λίμνης, που καλύπτει τα 2/3 του ίδιου του Δρυμού, και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για τους ιπποπόταμους.

Η προστατευόμενη περιοχή του Δρυμού, που περιλαμβάνει σαβάνες, δάση, έλη και θάμνους, είναι γνωστή για τα λιοντάρια της, που σκαρφαλώνουν στα δέντρα.

Οι όχθες και τα νερά της λίμνης είναι το βασίλειο των ιπποποτάμων, των φοινικοπτέρων και άλλων πολλών ειδών πουλιών, τα οποία θα φωτογραφήσουμε στο σαφάρι που ακολουθεί.

6η ημέρα
Εθνικός Δρυμός Λίμνης Μανυάρα–Αρούσα–Ζανζιβάρη

Απολαμβάνοντας μια ακόμα υπέροχη διαδρομή θα συνεχίσουμε το πρωί για την Αρούσα, όπου και η πτήση μας για τη Ζανζιβάρη.

Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

7η ημέρα
Ζανζιβάρη-Περιήγηση Πόλης στην Stone Town

Στη σημερινή μας πρωϊνή ξενάγηση θα σας γνωρίσουμε τα κυριότερα αξιοθέατα του «Νησιού των Αρωμάτων» όπως, μεταξύ άλλων, είναι η παλιά πόλη της Ζανζιβάρης – Stone Town που ανακηρύχθηκε σε μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco.

8η ημέρα
Ζανζιβάρη

Στις δύο ελεύθερες μέρες, που έχετε στη διάθεσή σας, απολαύστε το κολύμπι σας. Πηγαίνετε στην πόλη να δείτε τα σπίτια των προβεβλημένων οικογενειών αραβικής καταγωγής, τα οποία κατασκευάστηκαν με κοράλλινους όγκους και τα θολωτά υπόγεια των παρακείμενων σπιτιών τα οποία υπήρξαν οι χώροι που κρατούσαν τους σκλάβους.

Μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα στην ψαραγορά όπου θα ζήσετε το έντονο τοπικό χρώμα βλέποντας τους ψαράδες να συναθροίζονται και να πουλούν τα προϊόντα τους.

9η ημέρα
Ζανζιβάρη

Στις δύο ελεύθερες μέρες, που έχετε στη διάθεσή σας, απολαύστε το κολύμπι σας. Πηγαίνετε στην πόλη να δείτε τα σπίτια των προβεβλημένων οικογενειών αραβικής καταγωγής, τα οποία κατασκευάστηκαν με κοράλλινους όγκους και τα θολωτά υπόγεια των παρακείμενων σπιτιών τα οποία υπήρξαν οι χώροι που κρατούσαν τους σκλάβους.

Μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα στην ψαραγορά όπου θα ζήσετε το έντονο τοπικό χρώμα βλέποντας τους ψαράδες να συναθροίζονται και να πουλούν τα προϊόντα τους.

10η ημέρα
Πόλη της Ζανζιβάρης-Νταρ ες Σαλάμ 

Το Νταρ ες Σαλάμ, η αρχαία πρωτεύουσα της Τανζανίας, υπήρξε διοικητικό κέντρο της γερμανικής αποκίας από το 1891 έως το τέλος του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Σήμερα είναι η μεγαλύτερη πόλη της χώρας, κτισμένη στις ακτές του Ινδικού, βασικό λιμάνι και σημαντικός σιδηροδρομικός κόμβος.

Στο Νταρ Ελ Σαλάμ, θα έρθουμε με σύντομη πτήση το απόγευμα, όπου η ανταπόκρησή μας για την Αθήνα. Ολονύκτια πτήση.

11η ημέρα
Αθήνα 

Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους.

Τιμές

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται
 • Aεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχείο A’ κατηγορίας στη Ζανζιβάρη και επιλεγμένα Λοτζ στα πάρκα.
 • Ημιδιατροφή στην Ζανζιβάρη
 • Πλήρης διατροφή στα εθνικά πάρκα
 • Mεταφορές από/προς τα αεροδρόμια
 • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται
 • Φωτογραφικό σαφάρι στο Πάρκο Ταραγκίρε, Νγκόρο Νγκόρο, Σερενγκέτι και Μανυάρα, με έμπειρους τοπικούς «οδηγούς»
 • Eιδικά λεωφορεία στη διάρκεια του σαφάρι
 • Έμπειροι τοπικοί ξεναγοί
 • Έλληνας αρχηγός συνοδός από την Ελλάδα
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης 

Δεν Περιλαμβάνονται
 • Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά, Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 820 €
 • Βίζα εισόδου 50-60 $ περίπου

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Ταξιδιωτικά έγγραφα :
Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνες ισχύ από την είσοδό σας στην περιοχή
Βίζα εισόδου στην Τανζανία, 50-60 $ περίπου. Απαιτούνται 2 έγχρωμες φωτογραφίες και εκδίδεται επί τόπου.

Υγειονομικές Προφυλάξεις :
Συνιστάται λήψη αγωγής κατά της ελονοσίας (Τανζανία)
Το νερό δεν είναι πόσιμο

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος