oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Λεμούριος Νήσος - Πανόραμα Κλασικής Μαδαγασκάρης

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

12

ΗΜΕΡΕΣ

Ανταναναρίβη - Αντασιμπέ (Περινέτ) - Αντσιράμπε - Μπετάφο - Αμποσίτρα - Ζαφιμανίρι - Φιαναραντσόα - Αμπαλαβάο - Ρανοχίρα - Εθνικό Πάρκο Ισαλο - Τολιάρα

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα–πτήση

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για ένα ταξίδι-στάση στη ζωή σας, στη μαγευτική Μαδαγασκάρη ,με ενδιάμεσο σταθμό. Ολονύκτια πτήση.

2η ημέρα
Ανταναρίβη-Ταναρίβη

Άφιξη στη Ταναναριβη, Τάνα όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά οι ντόπιοι την μοναδική πόλη του νησιού που έχει πάνω από ένα εκατομύριο κατοίκους.
Μεταφορά στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα
Ανταναναρίβη–Πάρκο Peritas-Αντασιμπέ (Περινέτ)(145χλμ)

Η άγρια φύση της Μαδαγασκάρης, είναι χάρμα οφθαλμών. Περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα πανίδας και χλωρίδας που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τα 300 καταγεγραμμένα είδη ερπετών, το 95% των αμφίβιων και των πεταλούδων καθώς και η συντριπτική πλειονότητα των θηλαστικών με εξέχοντες τους λεμούριους, είναι ενδημικά.

Για να γνωρίσουμε αυτή την παραδεισένια φύση του νησιού, θα έρθουμε σήμερα οδικώς μέσω της Mandraka στο Εθνικό πάρκο Αντασιμπέ, που θεωρείται το σπίτι του «Ιντρι», ενός γιγάντιου λεμούριου.

Στην διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το πάρκο Peryeras με πλήθος από χαμαιλέοντες, πεταλούδες, βατράχους και μικροσκοπικούς λεμούριους.

Διαμονή σε απλό λοτζ, με στοιχειώδεις ευκολίες ή σε απλά ξενοδοχεία.

4η ημέρα
Αντασιμπέ (Περινέτ)

Το πρωί θα περιηγηθούμε το εξαιρετικό πάρκο (Δάσος της Βροχής) όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους μεγάλους Λεμούριους «Ιντρι» οι οποίοι είναι οι πιο μεγάλοι προπίθηκοι που υπερβαίνουν σε ύψος το ένα μέτρο, καθώς και πολλά σπάνια ενδημικά πουλιά μεταξύ των οποίων το ErsteIbis, Tylas.

Το απόγευμα θα έχουμε χρόνο για να επισκεφθούμε προαιρετικά το νησί των Λεμουρίων.

5η ημέρα
Αντασιμπέ (Περινέτ)–Αντσιράμπε (315χλμ)

Αναχώρηση για την Αντσιράμπε που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, πόλη γνωστή για τις θερμές πηγές της.

Θα καταλήξουμε στην πόλη αφού προηγουμένως θα έχουμε διασχίσει το κεντρικό οροπέδιο του νησιού, θα έχουμε θαυμάσει τις αναβαθμίδες που έχουν σκαφτεί στις πλαγιές των λόφων για την καλλιέργεια του ριζιού και βέβαια θα έχουμε φωτογραφίσει την ηφαιστειακή λίμνη Αντραϊκιμπα.

Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

6η ημέρα
Αντσιράμπε–Αμποσίτρα–Ζαφιμανίρι-Φιαναραντσόα (230χλμ)

Το πρωϊ συνεχίζουμε για μία γνωριμία με τις φυλές που έχουν κάνει καθημερινότητα τους τα έργα τέχνης χωρίς να το γνωρίζουν, καθώς ζωγραφίζουν ολόκληρα τοπία με τα σπίτια τους και τις καλλιέργειές τους.

Θα αρχίσουμε από τη γραφικότατη πόλη Αμποσίτρα, η οποία είναι διάσημη για τους ξυλογλύπτες της φυλής Ζαφιμανίρι, που κατοικούν στο τροπικό δάσος ανατολικά της Αμποσίτρα και το όνομα της στα Μαλαγκάσι σημαίνει «οι απόγονοι εκείνων που επιθυμούν».

Στη συνέχεια μετά από μία όμορφη διαδρομή, θα έρθουμε στη Φιναρατσόα ονομαστή γεωργική περιοχή κέντρο της αμπελουργίας στη Μαδαγασκάρη.

7η ημέρα
Φιαναρατσόα–Αμπαλαβάο–Ρανοχίρα(290χλμ)

Αφήνουμε σήμερα το Φιαναρατσόα το οποίο περιφερειακά πνίγεται σε φυτείες τσαγιού ορυζώνες και αμπέλια και ερχόμαστε λίγο πιο νότια στο Αμπαλαβάο με εντυπωσιακά σπίτια τυπικό δείγμα αρχιτεκτονικής Μπεντσιλέο.

Θα δούμε τη μεγάλη αγορά Ζεμπού (των Βοδοειδών) της Μαδαγασκάρης και θα επισκεφθούμε στη συνέχεια ένα μικρό εργοστάσιο κατασκευής χειροποίητου χαρτιού το Antaimoro που διακοσμούν με φύλλα και πέταλα λουλουδιών.

Αργότερα συνεχίζουμε για την μικρή πόλη Ρανοχίρα που βρίσκεται στις παρυφές του Εθνικού Πάρκου Ίσαλο αφού προηγουμένως θα έχουμε εξερεύνηση το «AnjaPark» όπου ζούν Λεμούριοι με δακτυλωτή ουρά.

Εγκατάσταση σε λοτζ.

8η ημέρα
Ρανοχίρα–Εθνικού Πάρκου Ίσαλο (15χλμ)

Σήμερα σε μία ολοήμερη εκδρομή, θα επισκεφθούμε τον εθνικό δρυμό Ντελ Ίσαλο ο οποίος περικλείει όλο το ομώνυμο ψαμμολιθικό όρος στο οποίο, λόγω της διάβρωσής του από το νερό και από τον άνεμο στα βράχια του έχουν δημιουργηθεί πολύ περίεργα σχήματα.

Θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με το πάρκο που είναι γνωστό για τα σπήλαια, τα φαράγγια και τα βράχια του, και το απόγευμα θα επιτρέψουμε στην Ρανοχίρα.

9η ημέρα
Ρανοχίρα–Τολιάρα (Τυλεάρ)(240χλμ)

Στην πόλη Τολιάρα στην οποία θα έρθουμε στην συνέχεια του ταξιδιού μας κυριαρχούν οι βίλες, οι μεγάλοι κήποι, οι σκιερές πλατείες και οι πλατιοί δρόμοι.

Στη διάρκεια της διαδρομής θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε τα μεγαλύτερα Baoba του νησιού και να επισκεφθούμε τα μυστηριώδη ταφικά μνημεία των Mahafaly.

10η ημέρα
Τολιάρα–Ανταναναρίβη

Μετά το πρωϊνό μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Ανταναναρίβη.
Άφιξη και χρόνος ελεύθερος.

11η ημέρα
Ανταναναρίβη–Περιήγηση Πόλης

Περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης.  
Θα δούμε την αγορά, την λεωφόρο Ανεξαρτησίας, το Πανεπιστήμιο, το Μνημείο του Πρωθυπουργού και άλλα ενδιαφέροντα.
Αργότερα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο από όπου θα αποχαιρετήσουμε το μεγαλύτερο νησί της Αφρικής.  Ολονύκτια πτήση.

12η ημέρα
Αθήνα

Άφιξη με ενδιάμεσο σταθμό στην Αθήνα.

Τιμές

Οι τιμές εμπεριέχουν έκπτωση έγκαιρης κράτησης 30 μέρες πριν την αναχώρηση. Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Αναχωρήσεις (Τιμές κατ' άτομο με έκπτωση έγκαιρης κράτησης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
10/4/20173*/4*1.790€2390€
29/5/20173*/4*1.790€2390€
26/6/20173*/4*1.790€2390€
31/7/20173*/4*1.790€2390€
7/8/20173*/4*1.790€2390€
21/8/20173*/4*1.790€2390€
18/9/20173*/4*1.790€2390€
23/10/20173*/4*1.790€2390€

Παροχές

Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 3* ή Lodge και 4*
 • Μία νύχτα Ανταναναρίβη & μία νύχτα στο αεροσκάφος
 • Hμιδιατροφή κάθε μέρα εκτός της πρώτης μέρας
 • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
 • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
 • Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται
 • Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά, Ατομική Ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 750 €
 • Τοπικοί φόροι περίπου 70€

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων. Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση.

Ταξιδιωτικά Έγγραφα:
Έγκυρο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ από την είσοδό σας στην περιοχή.

Υγειονομικές Προφυλάξεις:
Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος