oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Φωκίωνος 8 & Ερμού 34, 10563, Αθήνα

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Πανάρχαιοι Πολιτισμοί - Νότια Κίνα - Εξωτικό Λάος

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

13

ΗΜΕΡΕΣ

Κουν Μίνγκ - Πέτρινο Δάσος Shilin - Λι Γιάνγκ - ΝτάλιΚρουαζιέρα στη Λίμνη Εράϊ - Τζινκχονγκ - Χωριά των Μπάϊ - Λουάνγκ Πραπάνγκ - Σπήλαια Πακού - Καταρράκτες Κουανγτσί

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα – Κουνμίνγκ

Πτήση για ένα αποκλειστικό ταξίδι που συνδυάζει ένα μεγάλο μέρος των αξιοθέατων του Γιουνάν και του εξωτικού Λάος.

Ένα πρόγραμμα μοναδικό σε σύλληψη που του χρόνου θα το αντιγράψουν άλλοι. Ολονύκτια πτήση για έμπειρους ταξιδιώτες, που θέλουν να ζήσουν ένα οδοιπορικό σε πρώτη εκτέλεση.

2η ημέρα
Κουν Μίνγκ

Άφιξη στην πρωτεύουσα του Γιουνάν και μία από τις ξεχωριστές πόλεις της Κίνας, χτισμένη σε υψόμετρο 1900 μέτρων στη Βόρεια απόληξη της Λίμνης Dianchi.  

Σε αυτήν την περιφέρεια της Κίνας ζουν περισσότερες από 24 εθνοτικές μειονότητες, οι οποίες διαμορφώνουν τον χαρακτήρα της περιοχής.

Μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το επαρχιακό μουσείο με τους θησαυρούς του πολιτισμού των Ντοκ, την αγορά των πουλιών και το Βουδιστικό μοναστήρι Γιαντόνγκ.

3η ημέρα
Κουν Μίνγκ – Πέτρινο δάσος Shilin

Χάρμα οφθαλμών θα είναι η σημερινή μας εκδρομή στο πέτρινο δάσος, Shilin, ένα από τα πλέον εντυπωσιακά δημιουργήματα της φύσης, το οποίο καλύπτει μία έκταση 800 στρεμμάτων.

Στην περιοχή κατοικούν οι Σάνι, μία πολύχρωμη φυλή με επιδόσεις στην χειροτεχνία. Βγάζουμε φωτογραφίες, απολαμβάνουμε τις εντυπωσιακές γεωλογικές συνθέσεις που δημιουργούν ένα απόκοσμο τοπίο και ενθουσιασμένοι επιστρέφουμε στο Κουν Μίνγκ.

4η ημέρα
Κουν Μίνγκ – Λι Γιάνγκ

Το πρωί πετάμε για την μεσαιωνική Λι Γιάνγκ, πρωτεύουσα του παλιού βασιλείου των Naxi, που η ονομασία τους σημαίνει «μαύρος άνθρωπος» και διατηρούν ακόμα τις παραδόσεις τους.  

Άφιξη στις παρυφές των Ιμαλάϊων και αμέσως το πλούσιο «φιλμ» της πόλης ξετυλίγεται στα μάτια μας.

Στην περιήγηση που ακολουθεί θα περπατήσουμε την γραφική παλιά πόλη με τα αναρίθμητα κανάλια και τα δαιδαλώδη δρομάκια της και θα ανέβουμε με τελεφερίκ στο βουνό Γιουλάνγκ Σούε Σαν για ένα εξαιρετικό θέαμα της περιοχής.

5η ημέρα
Λι Γιάνγκ-Ποταμός Γιανγκτσέ-Φαράγγι της Τίγρης (Hutlao)

Η σημερινή μας ολοήμερη εκδρομή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού επικεντρώνεται στον ποταμό Γιανγκτσέ, ο οποίος στριμώχνεται σ’ ένα στενό φαράγγι, «το φαράγγι της τίγρης», όπου τα κάθετα τοιχώματά του και το μεγάλο βάθος του, το καθιστούν ένα από τα πιο εντυπωσιακά του κόσμου.

6η ημέρα
Λι Γιάνγκ – Νταλί

Οι δραστηριότητες στην περιοχή του εγκεφάλου μας σήμερα είναι έντονες και σχετίζονται με την κίνηση, την προσοχή και την αποθήκευση.

Ωραία ημιορεινά τοπία, με έντονα χρώματα και χωριουδάκια στολίζουν την οδική μας διαδρομή προς το Νταλί, αρχαία πόλη στο δυτικό Γιουνάν, κτισμένο κοντά στη λίμνη Εράϊ στα 1900 μέτρα με φόντο τα βουνά Κανγκτσάν.

Άφιξη και μία απρόσμενη πόλη φαντάζει μπροστά μας που συνδυάζει την φυσική ομορφιά με την γοητεία της παλιάς Κίνας.

Στην απογευματινή περιήγηση θα την εντάξουμε στην καρδιά μας φωτογραφίζοντας την περιτοιχισμένη παλιά πόλη με τις όμορφες πύλες, τα πέτρινα σπιτάκια, τα στενά δρομάκια και τις τρεις γνωστές Παγόδες που φτάνουν τα 69 μέτρα.

7η ημέρα
Νταλί – Κρουαζιέρα στη λίμνη Εράι – Χωριά των Μπάι

Ξεκινάμε με χαμόγελο για μία ακόμα εκδρομή άριστα συναρμολογημένη.

Στην λίμνη Εράι από τις μεγαλύτερες της Κίνας θα έρθουμε το πρωί για να δούμε εικόνες που θα γίνουν «βορά» στις φωτογραφικές μηχανές μας.

Θα παρακολουθήσουμε πρόγραμμα τοπικών χορών σε παραδοσιακούς οικισμούς των Bai, με αναπαράσταση γάμου, ενώ χαριτωμένα κορίτσια θα μας σερβίρουν το παραδοσιακό τσάι της φυλής.

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο μας θα χειροκροτήσουμε θερμά την μέρα που πέρασε.

8η ημέρα
Νταλί – Τζινκχόνγκ

Με τα μάτια μας να λάμπουν από ευτυχία «πετάμε» για το Τζινκχόνγκ, πρωτεύουσα της εξωτικής Σισουανγκμπάνα στο Νότιο Γιουνάν.
Άφιξη και η περιήγησή μας είναι μία εισαγωγή στον τρόπο ζωής της φυλετικής μειονότητας των Ντάι, οι οποίοι είναι Βουδιστές, μένουν σε υπερυψωμένα σπίτια από μπαμπού και διατηρούν άθικτα τα παλιά έθιμά τους.

9η ημέρα
Τζινκχόνγκ – Λουάνγκ Πραπάνγκ-(Λάος)

Το πρωί με πτήση θα έρθουμε στο Λάος που εδώ και χρόνια ήταν μία βαθιά νοσταλγία για τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες που θέλουν να ζήσουν έντονα τα χρώματα και τον ρυθμό του.

Μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος στη διάθεσή σας.

10η ημέρα
Λουάνγκ Πραπάνγκ – Περιήγηση πόλης – Σπήλαια Πακού

Το πρωί θα έχουμε τετ α τετ με το πιο παλιό Τέμπλο της πόλης Sene και το εξαίσιο Τέμπλο Xiengthong που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα.

Στη συνέχεια ακολουθεί κροαζιέρα στον ποταμό Μεκόνγκ για να έρθουμε στα Σπήλαια Πακού, και να εξερευνήσουμε, λατρευτικά πεδία από χιλιάδες χρυσά, λακαρισμένα αγάλματα του Βούδα σε διάφορες μορφές και σχήματα που εντυπωσιάζουν.

Επιστρέφοντας στην πόλη θα δούμε το χωριουδάκι BanXanghai που παράγει κρασί από ρύζι και το BanPhanem σπουδαίο για την χειροτεχνία του.

11η ημέρα
Λουάνγκ Πραπάνγκ – Καταρράκτες Κουανγκτσί

Το πρωί θα παρακολουθήσουμε την «λειτουργία» των Μοναχών Βουδιστών σε μοναστήρι και θα φωτογραφίσουμε τους πιστούς που προσφέρουν ρύζι.

Αργότερα θα επισκεφθούμε την αγορά της πόλης και θα συνεχίσουμε για τους καταρράκτες Κουανγκτσί με τα τουρκουάζ νερά και παρακείμενο δάσος.

Το απόγευμα επιστροφή στην πόλη όπου θα φωτογραφήσουμε το χρυσαφένιο ηλιοβασίλεμα από τον Ναό Shiphouthabath.

12η ημέρα
Λουάνγκ Πραπάνγκ - πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.  

Ολονύκτια πτήση

13η ημέρα
Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4*
 • Ημιδιατροφή κάθε μέρα
 • Ασφαλή λεωφορεία για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και γιαόλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικοί έμπειροι Ξεναγοί
 • Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά
 • Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη,
 • Βίζα εισόδου στην Κίνα 70 € και στο Λάος 35 €
 • Τοπικοί φόροι 90 €

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημειώσεις:
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση.

Ταξιδιωτικά έγγραφα:
Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην περιοχή
Βίζα εισόδου στην Κίνα 70 € και στο Λάος περίπου 35 €. Απαιτούνται 4 έγχρωμες φωτογραφίες. Η Βίζα στο Λάος εκδίδεται επί τόπου.

Υγειονομικές Προφυλάξεις:
Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.