oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Φωκίωνος 8 & Ερμού 34, 10563, Αθήνα

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Κορυφαία Κίνα - Χονγκ Κονγκ

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

18

ΗΜΕΡΕΣ

Πεκίνο - Σινικό Τείχος - Καλοκαιρινό παλάτι Τάφοι των Μίνγκ - Ναός του Ουρανού - Απαγορευμένη πόλη Σιάν - Πήλινος Στρατός - Κουν Μίνγκ - Πέτρινο Δάσος Shilin - Εθνοτικές Μειονότητες Bai και Naxi - Νταλί - Λίμνη Εράϊ - Χωριά των Μπαι - Λι Γιάνγκ - Ποταμός Γιανγκτσέ - Φαράγγι Hutlao - Γκουιλίν - Κρουαζιέρα στον Ποταμό Li Γιανγκτσόου - Καντόνα - Χονγκ Κονγκ -  Kung Fu Show - Μογγολικοί Χοροί

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα – Πτήση

Πτήση για ένα ταξίδι στις πιο κρυφές γωνιές της Κίνας, το πιο πλήρες στην αγορά και οικονομικό συνάμα, που προσφέρει την χαρά της ανακάλυψης, του μοναδικού και του ωραίου. Του χρόνου θα το αντιγράψουν άλλοι.

Ολονύκτια πτήση για το Πεκίνο.

2η ημέρα
Πεκίνο

Πίσω από κάθε πρόγραμμά μας κρύβονται δύο έμπειροι «σκηνοθέτες» και ένας «γκουρού». Γι’ αυτό η άριστη «συναρμολόγηση» των μνημείων, των ξενοδοχείων, των γευμάτων και των αγορών, προσδίδουν στα ταξίδια μας μία ασυναγώνιστη αξιοπιστία.

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Κίνας, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε τοπικό εστιατόριο με κινέζικη κουζίνα, που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, ιδιαίτερα όταν περιλαμβάνει και το εύγεστο παπάκι Πεκίνου.

3η ημέρα
Πεκίνο-Καλοκαιρινό Παλάτι-Σινικό Τείχος-Τάφοι Μινγκ –Μογγολικοί Χοροί

Σήμερα το πρωί θα γνωρίσουμε τα καλοκαιρινά Ανάκτορα των Αυτοκρατόρων της Κίνας, που από τον 18ο αιώνα κτίσθηκαν στις όχθες της λίμνης Κουνμίνγκ.

Στη συνέχεια θα έρθουμε για να περπατήσουμε στο Σινικό Τείχος – Κυκλώπεια Τείχη – που κτίσθηκε πριν από 3000 χρόνια και συμβολίζει με την έκτασή του και την αντοχή του, την δύναμη της Κινέζικης θέλησης και υπομονής.

Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τους Τάφους των 13 Αυτοκρατόρων της δυναστείας των Μινγκ (1368-1644) που βρίσκονται διασκορπισμένοι σε μία έκταση 40 χλμ.

Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο και το βραδινό μας φαγητό σε τοπικό εστιατόριο θα είναι Μογγολικού χαρακτήρα, απολαμβάνοντας συνάμα λαογραφικούς χορούς.

4η ημέρα
Πεκίνο-Απαγορευμένη Πόλης-Τιεν Αν Μεν-Ναός Ουρανού- KungFu στο Κόκκινα Θέατρο

Το πρωί θα έρθουμε στην τεράστια Πλατεία Τιέν Αν Μεν και στη συνέχεια θα περάσουμε στην Απαγορευμένη Πόλη, που απλώνεται απέραντη. Εδώ υπάρχουν τα μεγαλόπρεπα ανάκτορα των παλιών Αυτοκρατόρων, μία αισθητική αρμονία αρχιτεκτονικής.

Σε άλλο σημείο της πόλης θα επισκεφθούμε τον Κυκλικό Ναό του Ουρανού με την τριπλή στέγη που μαρτυράει μία πολιτιστική παράδοση μεγάλης αξίας.

Το βράδυ μετά το δείπνο μας θα ψυχαγωγηθούμε με μία παράσταση KungFu στο «Κόκκινο Θέατρο» της πόλης.

5η ημέρα
Πεκίνο-Σιάν

Πτήση για το Σιάν, γνωστό και ως Σικίνγκ, πρωτεύουσα της επαρχίας Shaanxi και άλλοτε της Κίνας, διάσημη για τον πολιτισμό της και τον Πήλινο Στρατό του πρώτου Κινέζου Αυτοκράτορα.

Άφιξη και στη συνέχεια περιήγηση στην Παγόδα της μικρής και μεγάλης Άγριας Χήνας, στα καλοδιατηρημένα Τείχη των Μίνγκ, τον Πύργο της Καμπάνας και στα άλλα αξιοθέατα της πόλης.

6η ημέρα
Σιάν-Μυθικός Πήλινος Στρατός

Ολοήμερη είναι η σημερινή μας περιήγηση στο Μαυσωλείο του Αυτοκράτορα QinShiHuangh, που βρίσκεται ανάμεσα στο Σιάν και της πόλης Weihan. Πρόκειται για έναν τεράστιο ασύλητο Αυτοκρατορικό Τάφο με 8.000 πήλινους πολεμιστές και άλογα σε φυσικό μέγεθος για να τον φυλάνε στην άλλη ζωή.

7η ημέρα
Σιάν-Κουν Μίνγκ

Η πόλη του Κουνμίνγκ, στην επαρχία Γιουνάν της Νότιας Κίνας, που θα έρθουμε με πτήση σήμερα, είναι κτισμένη σε υψόμετρο 1900 μέτρων στην βόρεια απόληξη της Λίμνης DlanChi, η οποία ονομάζεται και «αστραφτερή λίμνη».

Σε αυτή την νοτιοδυτική περιφέρεια ζουν περισσότερες από 24 Εθνοτικές μειονότητες, οι οποίες και διαμορφώνουν τον χαρακτήρα της περιοχής ιδιαίτερα στα περίχωρα της πόλης.

Το απόγευμα θα περιηγηθούμε στο επαρχιακό Μουσείο με εκθέματα του πολιτισμού των Ντοκ και την αγορά των πουλιών.

8η ημέρα
Κουν Μίνγκ-Πέτρινο Δάσος Shilin

Ολοήμερη θα είναι η εκδρομή μας Νοτιοανατολικά της πόλης του Κουν Μίνγκ, όπου σε απόσταση περίπου 120 χλμ. βρίσκεται το Shilin με το περίφημο Πέτρινο Δάσος από καρστικούς βραχώδεις σχηματισμούς με παράξενες φιγούρες που φτάνουν σε ύψος τα 35 μέτρα.

Όλα αυτά τα θαυμαστά θα γίνουν «βορά» στις φωτογραφικές μηχανές μας και θα επιστρέψουμε ενθουσιασμένοι στο ξενοδοχείο μας.

9η ημέρα
Κουν Μίνγκ-Νταλί (Xianguan)

Πτήση για το Νταλί, την αρχαία πόλη με τα παραδοσιακά σπίτια κτισμένη στα 2000 μέτρα, όπου θα συναντήσουμε τους ανθρώπους της φυλής Bai, που κατοικούν στην περιοχή.

Άφιξη και θα συνεχίσουμε με την γνωριμία της πόλης που συνδυάζει την φυσική ομορφιά με την γοητεία της Παλιάς Κίνας.

Θα φωτογραφήσουμε την παλιά πόλη με τις όμορφες Πύλες, τα πέτρινα σπιτάκια, τα στενά δρομάκια και τις τρεις Παγόδες (SanTasi) από τις οποίες η ψηλότερη φθάνει σε ύψος τα 69 μέτρα.

10η ημέρα
Νταλί-Κρουαζιέρα στη Λίμνη Εράϊ-Χωριά των Bai

Ξεκινάμε με χαμόγελο για μία ακόμα εκδρομή άριστα συναρμολογημένη.

Στην λίμνη Εράι από τις μεγαλύτερες της Κίνας θα έρθουμε το πρωί για να δούμε εικόνες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Θα παρακολουθήσουμε πρόγραμμα τοπικών χορών σε παραδοσιακούς οικισμούς των Bai, με αναπαράσταση γάμου, ενώ χαριτωμένα κορίτσια θα μας σερβίρουν το παραδοσιακό τσάι της φυλής.

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο μας θα χειροκροτήσουμε θερμά την μέρα που πέρασε.

11η ημέρα
Νταλί-Λι Γιάνγκ

Με τον αρχηγό μας, που είναι η ψυχή του ταξιδιού, αναχωρούμε οδικώς για τη Μεσαιωνική Λι Γιάνγκ, όπου ζει ο λαός των Naxi, που σημαίνει «Μαύρος Άνθρωπος», διατηρώντας ακόμα τις παραδόσεις του.

Το απόγευμα θα περπατήσουμε στην καλοδιατηρημένη παλιά πόλη Dayan, με τα στενά δρομάκια και τα αμέτρητα κανάλια, λόγω της οποίας το Λι Γιάνγκ, έχει ανακηρυχθεί από την Unesco ως μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

12η ημέρα
Λι Γιάνγκ-Φαράγγι Hutlao-Ποταμός Γιανγκτσέ-«Ποτάμι της Ζωής»

Το πρωί θα επισκεφθούμε τον ποταμό Γιανγκτσέ στο σημείο όπου ο πιο μεγάλος σε όγκο ποταμός της Κίνας, έχει δημιουργήσει ένα από τα βαθύτερα φαράγγια του κόσμου, το Hutlao.

Θα φωτογραφήσουμε τοπία μοναδικής ομορφιάς και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

Το απόγευμα χρόνος στη διάθεσή σας.

13η ημέρα
Λι Γιάνγκ-Γκουιλίν

Σε μία ακόμη από τις παλιές πόλεις της Κίνας, θα πετάξουμε σήμερα, το Γκουιλίν, η οποία αναμφισβήτητα είναι εξαιρετικά όμορφη σε τοπία και αποτελεί το αγαπημένο θέμα πολλών ποιητών και ζωγράφων της χώρας.

Κτισμένη στις όχθες του ποταμού Li μας υποδέχεται πνιγμένη στο πράσινο.

Αργότερα θα επισκεφθούμε τα Σπήλαια με τους σταλακτίτες.

14η ημέρα
Γκουιλίν-Κρουαζιέρα στον Ποταμό Li

Είμαστε όλοι φίλοι. Μετά το πλούσιο πρόγευμά μας θα έχουμε μία εκδρομή κοντά στην πόλη, όπου βρίσκεται μία από τις πιο γνωστές τοποθεσίες της Κίνας, η οροσειρά την οποία διασχίζει ο Ποταμός Li με τις παράξενες μορφές των κορυφών της, που διαθέτουν μ ία ανυπέρβλητη ομορφιά.

Θα έχουμε μία ολοήμερη κρουαζιέρα στο Ποτάμι, για να καταλήξουμε στο γραφικό Γιανγκτσόου. Επιστροφή οδικώς στο ξενοδοχείο μας.

15η ημέρα
Γκουιλίν-Καντώνα-Χονγκ Κονγκ

Το πρωί θα πετάξουμε στα πόδια «του άσπρου σύννεφου», εκεί που βρίσκεται η Καντώνα. Μία πόλη με ιστορία 2.000 χρόνων, όπου ο θρύλος μιλάει για πέντε ουράνια πλάσματα που έμαθαν την σπορά στους ντόπιους της περιοχής.

Θα περιηγηθούμε την Μοντέρνα Πόλη που καθρεπτίζεται στον Μαργαριταρένιο Ποταμό και θα συνεχίσουμε με το τρένο για το Χονγκ Κονγκ.

Φτάνουμε και αμέσως ένα ανθρώπινο μελίσσι πολύβουο μας υποδέχεται. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

16η ημέρα
Χονγκ Κονγκ-Περιήγηση Πόλης-Λόφος της Βικτόρια

Υποβρύχια λεωφόρος ενώνει την Καουλούν με το νησί του Χονγκ Κονγκ, στο οποίο θα έρθουμε για να επισκεφθούμε το ψαροχώρι του Αμπερντήν.

Στη συνέχεια θα περάσουμε στην κορυφή Βικτόρια για να χορτάσουμε μία θεά ανεπανάληπτη.

Στο ελεύθερο απόγευμά σας βγείτε για ψώνια.

Η Νάθαν και ο σταθμός του Ωκεανού έχουν πολλά μαγαζιά που κλείνουν αργά το βράδυ.

17η ημέρα
Χονγκ Κονγκ

Χρόνος στη διάθεσή σας μέχρι την ώρα της πτήσης της επιστροφής. Ολονύκτια πτήση με ενδιάμεσο σταθμό.

18η ημέρα
Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

Οι τιμές εμπεριέχουν  έκπτωση έγκαιρης κράτησης 30 μέρες πριν την αναχώρηση.  Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Τιμές

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4* και 5* στο Πεκίνο, Σιάν, Γκουιλίν, Σαγκάη
 • Πρωινό στο Χονγκ Κονγκ
 • Ημιδιατροφή στην Κίνα
 • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και γιαόλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικοί έμπειροι Ξεναγοί
 • Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά, Aτομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 875 €
 • Βίζα εισόδου στην Κίνα 70 €
 • Τοπικοί φόροι 130 € περίπου

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημειώσεις:
Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη με ΤΚ μέσω Κωνσταντινούπολης ή με SQ μέσω Αθηνών ή Ευρώπης
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση.

Ταξιδιωτικά έγγραφα:
Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην περιοχή
Βίζα εισόδου στην Κίνα 70 €. Απαιτούνται 2 έγχρωμες φωτογραφίες.

Υγειονομικές Προφυλάξεις:
Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.