oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Φωκίωνος 8 & Ερμού 34, 10563, Αθήνα

Άρωμα Κίνα - Τονγκλι

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

12

ΗΜΕΡΕΣ

Πεκίνο - Σινικό Τείχος - Καλοκαιρινό παλάτι - Τάφοι των Μίνγκ - Ναός του Ουρανού - Απαγορευμένη πόλη - Σιάν - Μαυσωλείο Πήλινου Στρατού - Σπήλαια Νταζού - Μαγευτική πλεύση στα Τρία - Φαράγγια του Ποταμού Γιανκτσέ - Γιτσάνγκ - Φράγμα Γκετζόου - Σαγκάη - Σουτσόου - Τονγλί - Kung Fu show - Μογγολικοί χοροί - Ακροβατικά

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα – Πτήση

Πτήση για να ζήσετε την «επανάσταση» του απρόοπτου. Αυτό που μετατρέπει το αυτονόητο. Ο λόγος που ένα ταξίδι μπορεί να μείνει για πάντα στη ζωή μας. Ολονύκτια πτήση για να αρχίσουμε να «μετράμε» τα αστέρια του Ουρανού.

2η ημέρα
Πεκίνο

Άφιξη το πρωί στο Πεκίνο, πρωτεύουσα της χώρας, η οποία σύμφωνα με τους κανόνες της γεωμαντείας έχει κτισθεί επάνω στα σχέδια της αρχαίας πόλης. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

Χρόνος στη διάθεσή σας.

Το βράδυ δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, όπου θα δοκιμάσουμε το εύγευστο Παπάκι Πεκίνου.

3η ημέρα
Πεκίνο-Καλοκαιρινό Παλάτι-Σινικό Τείχος-Τάφοι Μινγκ-Μογγολικοί Χοροί

Πρόγευμα αξέχαστο και σήμερα το πρωί θα γνωρίσουμε τα καλοκαιρινά ανάκτορα των Αυτοκρατόρων της Κίνας που από τον 18ο αιώνα κτίσθηκαν στις όχθες της λίμνης Κουνμίνγκ.

Στη συνέχεια θα έρθουμε να περπατήσουμε στο Μεγάλο Σινικό Τείχος – Κυκλώπεια Τείχη – που χτίσθηκε πριν 3.000 χρόνια και συμβολίζει με την έκτασή του και την αντοχή του, την δύναμη της Κινέζικης θέλησης και υπομονής.

Αργότερα θα έρθουμε στους Τάφους των 13 αυτοκρατόρων της δυναστείας των Μίνγκ (1368-1644), που βρίσκονται διασκορπισμένοι σε μία έκταση 40 χλμ. σε τόπο που έχει επιλεγεί από αρχαίους γεωμάντηδες, ως ιδανικός για την αιώνια ανάπαυση.

Το βράδυ ξεχνάμε την μελιτζανοσαλάτα της γιαγιάς και δοκιμάζουμε μογγολικό φαγητό παρακολουθόντας λαογραφικούς χορούς. Σχιέν-Σχιέν - ευχαριστώ και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα
Πεκίνο-Απαγορευμένη Πόλη- Τιεν Αν Μέν-Ναός Ουρανού-Παράσταση Kung Fu

Μη καθυστερείτε στο πρόγευμα γιατί σήμερα θα πάμε σε τρία θρυλικά αξιοθέατα της πόλης. Το πλούσιο φιλμ είναι η Πλατεία Τιέν Αν Μεν, όπου είναι και το Μαυσωλείο του Μάο, η Απαγορευμένη Πόλη, που βρίσκεται απέναντί της με τα μεγαλόπρεπα ανάκτορα των Παλιών Αυτοκρατόρων, μία αισθητική αρμονία αρχιτεκτονικής και το Τέμπλο του Ουρανού, με την τριπλή στέγη, σύμβολο του Πεκίνου, που μαρτυράει μία πολιτιστική παράδοση μεγάλης αξίας. Το βράδυ στο «Κόκκινο Θέατρο» θα τονώσουμε περισσότερο την ψυχική μας διάθεση με ευχάριστη παράσταση Kung Fu.

5η ημέρα
Πεκίνο-Σιάν-Μυθικός Πήλινος Στρατός

Πλούσιο πρόγευμα και με πτήση θα έρθουμε στο Σιάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Saanxi, ένα από τα σπουδαιότερα αρχαιολογικά κέντρα της χώρας.

Άφιξη και αμέσως θα συνεχίσουμε για την περιοχή που ανακαλύφθηκε ο Πήλινος Στρατός, που αποτελείται από 8.000 πήλινους στρατιώτες και άλογα σε φυσικό μέγεθος, ο οποίος δεν εντυπωσιάζει μόνο με την πληθώρα των αγαλμάτων, αλλά και με την καλλιτεχνική του ποιότητα.

Αργότερα ερχόμαστε στην πόλη για μία γνωριμία με τα ιστορικά αξιοθέατα του Σιάν, όπως η Παγόδα της μικρής και μεγάλης Χήνας, τα καλοδιατηρημένα Τείχη των Μίνγκ και τον Πύργο της Καμπάνας.

6η ημέρα
Σιάν-Τσουνγκτσίνγκ-Σπήλαια Νταζού-Κρουαζιέρα στα Φαράγγια Γιανγκτσέ

Βάλτε τρία ξυπνητήρια. Μετά το πλούσιο πρωινό πετάμε για την μεγαλούπολη της Τσουνγκτσίνγκ, χτισμένη στην συμβολή των ποταμών Γιανγκτσέ και Jialing. Από εδώ ο ακούραστος αρχηγός μας θα μας φέρει στην Νταζού για μία περιήγηση με επιμέλεια στα ομώνυμα Σπήλαια, όπου δημιουργήθηκε πριν από 1.000 χρόνια, ένα καλειδοσκόπιο της Βουδιστικής γλύπτικής, με πληθώρα από θαυμάσια, σκαλισμένα σε βράχους, αγάλματα.

Αργότερα θα έρθουμε στο λιμάνι για να επιβιβασθούμε στο πλοίο για μια τετραήμερη κρουαζιέρα στον μεγαλύτερο ποταμό της Κίνας και τρίτο στον κόσμο.

7η ημέρα
Κρουαζιέρα στα Φαράγγια Κουτάνγκ και Βου

Είμαστε στον Γιανγκτσέ. Βασικός άξονας επικοινωνίας των κατοίκων επτά επαρχιών, γνωστός για τη μοναδική ομορφιά των «σκηνικών» της φύσης με κορυφαίο τμήμα τα θρυλικά Τρία Φαράγγια, που εμείς θα γνωρίσουμε. Ταξιδεύοντας προς την αντίθετη ροή του ποταμού, θα επισκεφθούμε την πόλη του «Λευκού Αυτοκράτορα» και το Φενγκτού και θα έρθουμε στο Φαράγγι Κουτάνγκ, από όπου στη συνέχεια θα προσεγγίσουμε το Φαράγγι Βου.

8η ημέρα
Κρουαζιέρα στο Φαράγγι Σιλίνγκ

Το πράσινο τοπίο δεξιά και αριστερά, ψηλά βουνά καταπράσινα, «κόβουν» τον ουρανό.

Θα περάσουμε από τα στενά του Σενόνγκ για να φτάσουμε στο σημείο όπου θα πάρουμε «σαμπάν» που θα κουμαντάρουν Βαστάζοι. Αργότερα επιβίβαση και πάλι στο πλοίο και προσεγγίζουμε το Σιλίνγκ, το τρίτο Φαράγγι.

9η ημέρα
Γιτσάνγκ-Επίσκεψη του Φράγματος Γκετζόου-Σαγκάη-Σουτσόου

Πλέοντας προς το Γιτσάνγκ θα παρακολουθήσουμε τη διαδικασία που θα ακολουθήσει το ποταμόπλοιο για να κατεβεί τα «5 σκαλιά», που θα το φέρουν στο παλιό επίπεδο του ποταμού. Άφιξη στο Γιτσάνγκ. Αποβίβαση και συνεχίζουμε με μία ενδιαφέρουσα επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα υδροηλεκτρικά φράγματα στον κόσμο, το Γκετζόου. Αργότερα πτήση για τη Σαγκάη. Άφιξη και μεταφορά στο Σουτσόου, που απέχει 100 χλμ. με τους πολυάριθμους κήπους, τα κανάλια, τις γέφυρες και τις αριστοκρατικές εγκαταστάσεις του, που αντιπροσωπεύουν ρυθμούς της Κινέζικης ιστορίας.

10η ημέρα
Σουτσόου-Τονγλί-Σαγκάη-Ακροβατικά Σόου

Στην πρωινή μας βαρκάδα στα κανάλια του Σουτσόου, μεταξύ άλλων, θα φωτογραφήσουμε τις σειρές των λευκών παλιών σπιτιών, δίπλα από τα κανάλια, το πάρκο και την Παγόδα της «Λευκής Τίγρης» και θα συνεχίσουμε για το Τονγλί. Μία παλιά υδάτινη πόλη, πάνω από 1.000 χρόνια με καλοδιατηρημένη την αρχαία αρχιτεκτονικής της. Θα δούμε 15 μικρές λωρίδες ποταμών, τους ναούς και τους κήπους της και αργότερα συνεχίζουμε για την Σαγκάη, την μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο και αργότερα θα παρακολουθήσουμε ακροβατικές επιδείξεις σε θέατρο της πόλης.

11η ημέρα
Σαγκάη-Περιήγηση Πόλης

Ολοήμερη θα είναι η περιήγησή μας στα αξιοθέατα της Σαγκάης, από τα οποία ξεχωρίζουν ο «Κήπος του Μανδαρίνου», η Ιστορική Προμενάντ «Μπουντ», η Παλιά Πόλη, ο Ναός του Βούδα, με το τεράστιο άγαλμα από ζαντ και η Παγόδα Λούνγκ Χούα.

Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και ολονύκτια πτήση για την Αθήνα, με ενδιάμεσο σταθμό.

12η ημέρα
Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις (Τιμές κατ' άτομο με έκπτωση έγκαιρης κράτησης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
13/11/20174*&5*2130€2930€
22/12/20174*&5*2130€2930€
20/1/20184*&5*2130€2930€
17/2/20184*&5*2130€2930€
23/3/20184*&5*2130€2930€

Παροχές

Περιλαμβάνονται:  
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 5* και 4* στο Σουτσόου και στη Σαγκάη
 • Διαμονή στο ποταμόπλοιο στον ποταμό Γιανγκτσέ, σε δίκλινες καμπίνες (standard)
 • Όλες οι προβλεπόμενες επισκέψεις στη διάρκεια της κρουαζιέρας.
 • Ημιδιατροφή κάθε μέρα
 • Πλήρης διατροφή στο ποταμόπλοιο την 7η και 8η μέρα
 • Δείπνο με παπάκι / μογγόλικο δείπνο με σόου / Κουνγκ Φου σόου / ακροβατικό σόου
 • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
 • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
 • Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά
 • Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη
 • Βίζα Εισόδου στην Κίνα 70€
 • Τοπικοί φόροι 90 € περίπου

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημείωση :
Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη με ΤΚ μέσω Κωνσταντινούπολης ή με SQ μέσω Αθηνών ή Ευρώπης
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 150 € το άτομο.

Ταξιδιωτικά έγγραφα:
Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην περιοχή
Βίζα εισόδου στην Κίνα 70 €. Απαιτούνται 2 έγχρωμες φωτογραφίες σε λευκό φόντο.

Υγειονομικές Προφυλάξεις:
Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.