oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους
στο 2103747000 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή επισκεφθείτε μας Δροσίνη 9, 14562, Κηφισιά

Γύρος Ναμίμπια – Πάρκο Ετόσα

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

14

ΗΜΕΡΕΣ

Γύρος Ναμίμπια – Πάρκο Ετόσα

1η ημέρα: Αθήνα – Βιντχούκ

Ολονύχτια πτήση.

2η ημέρα: Βιντχούκ

Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: Βιντχούκ – Εθνικό Πάρκο Etosha

Αναχώρηση (SIC) οδικώς μέσω της πόλης Otziwaronga. Άφιξη μέσω της πύλης Anderson, διαμονή σε Λοτζ.

Το απόγευμα ακολουθεί φωτογραφικό σαφάρι, Γεύμα-Δείπνο.

4η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Etosha

Ολοήμερο φωτογραφικό σαφάρι. Γεύμα-Δείπνο.

5η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Etosha – Skeleton Coast - Σβάκοπουντ

Αναχώρηση οδικώς μέσω του δραματικού σκηνικού της περιοχής Damaraland και των αγορών των Ινδιάνων Herero.

Light γεύμα στο Brandberg – το ψηλότερο βουνό της χώρας. Άφιξη στο Σβακοπουντ μέσω της ακτής των σκελετών. 

6η – 7η ημέρα: Σβάκοπουντ

Δύο ημέρες ελεύθερες  στην πόλη όπου μπορείτε να έχετε προαιρετικά μερικές σπουδαίες δραστηριότητες: Living Desert Tour, Ocean Kayaking, Sandboarding, Dolphin cruise, Sky diving

8η ημέρα: Σβάκοπουντ – Βιντχούκ

Νωρίς το πρωί αναχώρηση οδικώς για το Βιντχουκ. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο.

9η ημέρα: Βιντχούκ

Ημέρα ελεύθερη.

10η ημέρα: Βιντχούκ – Sesriem – Ερημος Ναμιμπ

Το πρωί αναχώρηση μέσω του όρους Eros για μια εξερεύνηση της ερήμου Ναμίμπ με τα πολύχρωμα χρώματα και τους πανέμορφους λόφους. Άφιξη και τακτοποίηση σε σκηνές. Γεύμα-Δείπνο.

11η ημέρα: Sesriem - Ερημος Ναμιμπ

Ολοήμερη δραστηριότητα στην Έρημο. Γεύμα-Δείπνο.

12η ημέρα: Sesriem – Βιντχούκ

Το πρωί επιστροφή στο Βιντχούκ μέσω διαφορετικής ενδιαφέρουσας διαδρομής. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Γεύμα.

13η ημέρα: Βιντχούκ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και ολονύχτια πτήση με ενδιάμεσο σταθμό.

14η ημέρα: Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια,  Ξενοδοχεία-δωμάτια lodge τουριστικής κατηγορίας, camping 10η και 11η ημέρα,  πρωινό καθημερινά, διατροφή όπως περιγράφεται – συνολικά 6 γεύματα και 4 δείπνα, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, εκδρομές, περιηγήσεις, δραστηριότητες, φωτογραφικά σαφάρι,  τοπικός αγγλοφωνος ξεναγός, ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.

ΔΩΡΟ:  Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

-Απαιτειται έγκυρο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ.

-Την 10η & την 11η ημέρα, απαιτείται η βοήθεια σας για την εγκατάσταση της σκηνής σας και χρειάζεσθε sleeping bag το οποίο θα μεταφέρετε απο την Ελλάδα. Το φαγητό παρασκευάζεται απο τον συνοδό σας επι τόπου και χρειάζεται η βοήθεια σας επίσης στην καθαριότητα των σκευών που θα χρησιμοποιήσετε.

Δεν περιλαμβάνονται:  Φόροι αεροδρομίων περίπου 300-380 €, Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, Βίζα εισόδου στην Ναμίμπια περίπου 100 €. Απαιτούνται 4 φωτογραφίες, τοπικοί φόροι
Αναχωρήσεις: κάθε Σάββατο

Ξενοδοχεία & Lodge

Τιμή Κατ΄άτομο σε δίκλινο
Ξενοδοχεία & Lodge Περίοδος Δίκλινο Επιβ. μονοκλίνου
Chameleon Backpapers Lodge, Halali Camp, Etosha Village, Amanpuri Travellers Losge, Camping at Sesriem 01/01-31/03/20 1895 Κατόπιν ζήτησης
01/04-31/12/20 1920 Κατόπιν ζήτησης

ΑΠΟ € Δείτε περισσότερα

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος