oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Βιρμανία

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

13

ΗΜΕΡΕΣ

Βιρμανία

1η ημέρα: Αθήνα – Γιανγκόν

Ολονύχτια πτήση.

2η ημέρα: Γιανγκόν

Άφιξη, Περιήγηση πόλης, δείπνο με παραδοσιακούς χορούς.

3η ημέρα: Γιανγκόν – Πυάο

Αναχώρηση οδικώς για το Πυάο. Το απόγευμα περιήγηση της περιοχής.

4η ημέρα: Πυάο

Νωρίς το πρωί επίσκεψη στο Htone Bo village και συνεχίζουμε με πλοιάριο στο Akaungtaung για να φωτογρα-φίσουμε το Βούδα με θέα τον ομώνυμο ποταμό.

5η ημέρα: Πυάο - Μπαγκάν

Αναχώρηση για το Μπαγκάν με ενδιάμεσες ενδιαφέρουσες επισκέψεις. Άφιξη στην Μπαγκάν (9 ώρες περί-που)

6η ημέρα: Μπαγκάν

Περιήγηση στο μεγαλύτερο Βουδιστικό χωριό της Βιρμανίας. Το απόγευμα θέα απο το τέμπλο του Βούδα.

7η ημέρα: Μπαγκάν – Μανταλέυ

Πτήση για το Μανταλέυ την τελευταία πρωτεύουσα της χώρας. Άφιξη, περιήγηση της πόλης.

8η ημέρα: Μανταλέυ –Παγόδα Μπινγκούν

Πρωινή επίσκεψη με πλοιάριο στην παγόδα Μπινγκούν με την μεγαλύτερη καμπάνα και της παγόδας Mya Thein Tan. Το απόγευμα επίσκεψη στον Mahamuni Golden Buddha, στην παγόδα Ku Thodau και στο Golden Palace Momastery. Συνεχίζουμε με την θέα της πόλης απο το λόφο του Μανταλέυ.

9η ημέρα: Μανταλέυ – Χέχο – Πιντάγια

Πτήση για το Χέχο. Άφιξη, περιήγηση στην περιοχή Πιντάου.

10η ημέρα: Πιντάγια – Λίμνη Ινλέ

Αναχώρηση για την λίμνη Ινλέ (Nyaung Shwe). Επίσκεψη καθοδόν στο μοναστήρι Shwe Yan Pyay. Συνεχίζουμε με πλοιάριο στην λίμνη Ινλέ και επίσκεψη στα πλωτά χωρία με τους πλωτούς κήπους για να καταλήξουμε στην παγόδα Phaung Dawoo. Μεταφορά στο ξενοδοχείο.

11η ημέρα: Λίμνη Ινλέ – Indein Pagoda

Πρωινή επίσκεψη στα παρόχθια χωριά με τις γραφικές αγορές τους.

12η ημέρα: Λίμνη Ινλέ – Γιανγκόν

Πτήση για την Γιανγκόν. Άφιξη, περιήγηση πόλης

13η ημέρα: Γιανγκόν – Αθήνα

Πτήση για την Αθήνα. Άφιξη αυθημερόν.

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία 4* & 5*, πρωινό καθημερινά, μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια, περιήγησεις, εκδρομές, τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί, ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
ΔΩΡΟ: Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απαιτειται έγκυρο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ. Προαιρετική επιβάρυνση: Για ημιδιατροφή (5 γεύματα + 6 δείπνα σε τοπικά εστιατόρια) €160 το άτομο, 11 δείπνα στα ξενοδοχεία €407 το άτομο
Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων περίπου 300 €, Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, Βίζα εισόδου στην Βιρμανία 40$ περίπου
Αναχωρήσεις: κάθε Τετάρτη

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος