oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Απόκοσμή Γη – Κασμίρ – Λαντάκ – Μπουτάν

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

15

ΗΜΕΡΕΣ

Σριναγκάρ - Γκούλμαρκ - Σονμαργκ - Καργκίλ -  Μοναστήρι Lamayuru - Λεχ - Δελχί - Μπαγκτόγκρα - Φουντσολίνγκ - Τχίμπου - Πάρο

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα - Πτήση


Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για να σας γνωρίσουμε μ’ ένα εξαιρετικό ταξίδι, που κουβαλά την δική του φήμη, τα Βασίλεια των Ιμαλαϊων και το άγνωστο Μπουτάν. Με ολονύκτια πτήση αφήνουμε τον «κάλπικο» κόσμο.

2η ημέρα
Δελχί – Σριναγκάρ


Άφιξη στο Δελχί και ανταπόκριση για την ονειρική Σριναγκάρ, πρωτεύουσα της χώρας. Μεταφορά με παραδοσιακές «σικάρα» σε πλωτό ξενοδοχείο της λίμνης Νταλ. Αργότερα αφού ξεκουρασθούμε, συνεχίζουμε με μία βόλτα στη μαγεία της λίμνης, με την τοπική «γόνδολα», που θα δώσει γοητεία στο ταξίδι μας.

3η ημέρα
Σριναγκάρ - Περιήγηση Πόλης


Το πρωί, μεταξύ άλλων θαυμαστών αξιοθέατων, θα επισκεφθούμε τους κήπους Mughalκαι NishadBash, τους κήπους Shalimar και θα συνεχίσουμε την γνωρίμία μας με άλλα αξιοθέατα της πόλης, όπως Ισλαμικά και Ινδουϊστικά Ιερά και παλιά σπίτια, κατά μήκος του Ποταμού Γιαμούντα.

4η ημέρα
Σριναγκάρ - Γκουλμάργκ (112 χλμ.)


Σήμερα θα έχουμε μία ολοήμερη εκδρομή στις κοντινές εξοχές του Κασμίρ και στο Gulmargπου βρίσκεται σε υψόμετρο 2730 μ. Εδώ «φιλοξενείται» το υψηλότερο γήπεδο γκολφ και υπάρχει η καλύτερη πλαγιά για σκι. Το απόγευμα έχουμε χρόνο για να αγοράσουμε ένα μεταξωτό χαλί ή ένα υπέροχο σάλι από μαλλί σαχτούς.

5η ημέρα
Σριναγκάρ - Σονμαργκ - Καργκίλ (205 χλμ)


Η ανάβαση των Ιμαλαϊων. Το πρωί θα συνεχίσουμε οδικώς για το Λαντάκ, με μία ενδιαφέρουσα στάση στο Sonmarg. Αφού περάσουμε από τις εύφορες κοιλάδες του Κασμίρ στη Θιβετιανή στέπα, θα έρθουμε στο στενό Ζότσιλα σε υψόμετρο 4000 μ. και δια μέσου της πόλης Drassθα καταλήξουμε στο Καργκίλ. Εγκατάσταση και διανυκτέρευση σε λιτό ξενοδοχείο.

6η ημέρα
Καργκίλ - Μοναστήρι Lamayuru - Λεχ (234 χλμ.)


Ταξιδεύοντας προς το Λαντάκ, το επονομαζόμενο «Μικρό Θιβέτ», κατά μήκος του «Μονοπατιού των Γκόμπας», θα επισκεφθούμε το περίφημο Μοναστήρι Λαμαγιούρου που βρίσκεται κτισμένο σε βράχο κοι οι μοναχοί του ακολουθούν τον Ταντρικό Βουδισμό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μαγεία και τους δαίμονες. Συνεχίζοντας, με θέα τα φαράγγια του Ινδού ποταμού και διάσπαρτα Γκόμπας, σε λόφους και βουνά, θα έρθουμε στο Μοναστήρι AlchCompa, με την μοναδική του ξυλογλυπτική. Αργότερα θα κατευθυνθούμε προς το Λεχ.

7η ημέρα
Λεχ - Περιήγηση Πόλης - Κοιλάδα του Ινδού


Σήμερα θα επισκεφθούμε μερικά από τα εντυπωσιακά μοναστήρια της κοιλάδας του Ινδού. Θα δούμε το εντυπωσιακό Μοναστήρι Tiksey, καρφωμένο στη βουνοκορφή, το SheyPalace, παλιό θερινό Παλάτι των Βασιλέων Λαντάκ και το Hemis, ένα από τα μεγαλύτερη και πιο σημαντικά μοναστήρια του Λαντάκ, κρυμμένο σε ένα φαράγγι.

8η ημέρα
Λεχ - Περιήγηση Πόλης - Παλιά Πόλη


Η συμπληρωματική μας περιήγηση στην πόλη συνεχίζεται με το «Παλάτι του Λεχ», την Κόκκινη Γκόμπα, στον λόφο Tsemo και την Παλιά Πόλη του Λεχ με αρκετές όμορφες «Gompass», όπως η Jokhang, το GuruLakhangκαι το ChemrezigLakhang που θα επισκεφθούμε. Το απόγευμα γνωρίστε τα δαιδαλώδη σοκάκια της παλιάς πόλης, παζαρεύοντας Θιβετιανούς πλεκτούς τάπητες, χειροποίητα κοσμήματα με ήλεκτρο, ασήμι, κεχριμπάρι και λάπις λάζουλι ή απλά μία σημαία προσευχής.

9η ημέρα
Λεχ - Δελχί - Περιήγηση Πόλης - Παλιό και Νέο Δελχί


Πτήση για το Δελχί. Άφιξη και συνεχίζουμε με μία περιήγηση στα αξιοθέατα της παλιάς και της Νέας πόλης του Δελχί. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

10η ημέρα
Δελχί - Μπαγκτόγκρα - Φουντσολίνγκ (165 χλμ.)


Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση με προορισμό το εξωτικό Μπουτάν, το «Βασίλειο του Δράκου». Άφιξη στη Μπαγκτόγκρα και συνεχίζουμε οδικώς για το Μπουτάν, που βρίσκεται σκαρφαλωμένο στα πανύψηλα και δύσβατα Ιμαλάϊα, μία χώρα που μοιάζει περισσότερο με αετοφωλιά παρά με κατοικία ανθρώπων. Άφιξη στην συνοριακή πόλη Φουντσολίνγκ και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

11η ημέρα
Φουντσολίνγκ - Τχίμπου (180 χλμ.)


Το πρωί συνεχίζουμε το δρόμο που ακολουθεί την κοίτη του ποταμού, Βονγκ-Τσου, και πλαισιώνεται από ψηλά βουνά με σκόρπια «τζονγκ» στις πλαγιές τους – οχυρωμένα μοναστήρια και ταυτόχρονα θρησκευτικά και διοικητικά κέντρα – για να ανηφορίσουμε στην «Στέγη του Κόσμου». Άφιξη στο Τχίμπου, πρωτεύουσα της χώρας και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

12η ημέρα
Τχίμπου - Περιήγηση Πόλης


Στην ολοήμερη περιήγηση που θα έχουμε στην πόλη θα επισκεφθούμε την Βασιλική «Τσορτέν», το ντζονγκ Τασίτσο, τα Θιβετιανής αρχιτεκτονικής νοοτροπίας Τσακάνγκ Λακάνγκ, με εξαίσιες τοιχογραφίες και παλιές μάσκες, την Εθνική Βιβλιοθήκη, το Μουσείο Μπουτάν και το Μουσείο υφαντών. Αργότερα θα έλθουμε στην υπαίθρια αγορά για να την φωτογραφήσουμε και να ζήσουμε την ατμόσφαιρά της.

13η ημέρα
Τχίμπου - Πάρο (55 χλμ) - Περιήγηση Πόλης


Το πρωί θα αναχωρήσουμε με κατεύθυνση δυτικά όπου βρίσκεται η Παλία πρωτεύουσα της χώρας, Πάρο. Η πόλη είναι κτισμένη σε υψόμετρο 2200 μ. σε μία από τις πιο γραφικές κοιλάδες του Μπουτάν με αρκετά ενδιαφέροντα αξιοθέατα τα οποία θα επισκεφθούμε φθάνοντας. Σε κοντινό λόφο βρίσκεται το μοναστήρι Τακτσαάνγκ «Φωλιά της Τίγρης» κτισμένο στην κορυφή ενός κάθετου βράχου, από τα ωραιότερα και παλαιότερα μοναστήρια, τόπος προσκυνήματος απαγορευμένος στους ξένους. Θα το προσεγγίσουμε από παρακείμενο λόφο. Στη συνέχεια θα έλθουμε στο επιβλητικό Ντόνγκ Ριμπιούνγκ που δεσπόζει στον ορίζοντα με τα πέντε πατώματά του. Το Εθνικό μουσείο με το οποίο θα κλείσουμε την περιήγησή μας έχει ενδιαφέροντα εκθέματα, με πλούσια συλλογή από «Τάνγκας» και μοναστηριακά θρησκευτικά αντικείμενα.

14η ημέρα
Πάρο - Δελχί


Σήμερα αποχαιρετάμε την μοναστική πολιτεία του Μπουτάν. Πτήση για το Δελχί, όπου η αυριανή μας ανταπόκριση για την Αθήνα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο.

15η ημέρα
Αθήνα


Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Άφιξη αυθημερόν.

Τιμές

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4* και 5* στο Δελχί.
 • Φιλοξενία σε Houseboat στο Σριναγκάρ.
 • Πρωινό στο Δελχί
 • Πλήρης διατροφή στην Σριναγκάρ και στο Μπουτάν
 • Ημιδιατροφή στο Λαντάκ
 • Ασφαλή λεωφορεία για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος.
 • Τοπικοί έμπειροι Ξεναγοί.
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές όπως περιγράφονται.
 • Έμπειρος Αρχηγός / συνοδός από την Ελλάδα.
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Φιλοδωρήματα / αχθοφορικά.
 • Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη.
 • Βίζα στο Μπουτάν 40 € (Περίπου)
 • Βίζα εισόδου 55 € περίπου
 • Τοπικοί Φόροι 90 € περίπου.

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημειώσεις:
Αναχωρήσεις με TK από Θεσσαλονίκη  μέσω Κωνσταντινούπολης
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 180 € το άτομο.
Δεν προβλέπεται αγορά τσιγάρων στο Μπουτάν.

Ταξιδιωτικά έγγραφα:
Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην περιοχή.
Βίζα εισόδου στην Ινδία περίπου 55 €, η οποία εκδίδεται ηλεκτρονικά. 
Βίζα εισόδου στο Μπουτάν περίπου 40 €. Εκδίδεται 30 μέρες περίπου πριν από την αναχώρησή σας και παραδίδεται επί τόπου.
Ενδέχεται να χρειαστούν 2 έγχρωμες φωτογραφίες να τις έχετε μαζί σας.

Υγειονομικές Προφυλάξεις:
Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

Προσοχή : Το πρόγραμμα εκτελείται σε μεγάλα υψόμετρα.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος