oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Κασμίρ - Ινδία - Γάγγης

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

11

ΗΜΕΡΕΣ

Σριναγκάρ - Βόλτα με Σικάρα στην Λίμνη Νταλ - Γκούλμαρκ - Δελχί - Άγκρα - Οχυρό Γκβαλιόρ - Όρτσα - Καζουράχο - Μπενάρες - Γάγγης - Σαρνάθ

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα - Πτήση

Χώρα τυλιγμένη στα σύννερφα, μακριά από τον δυτικό τρόπο ζωής, το Κασμίρ απαιτεί διαφορετική προσέγγιση. Ολονύκτια πτήση για την κορυφή της Ινδικής Χερσονήσου, εκεί που τα Ιμαλάϊα «συναντούν» τις οροσειρές του Ινδικού Καυκάσου.

2η ημέρα
Δελχί - Σριναγκάρ - Λίμνη Νταλ

Προσγειωνόμαστε στο Δελχί, όπου και η ανταπόκρισή μας για την Σριναγκάρ, πρωτεύουσα του φημισμένου για τις φυσικές ομορφιές του και τα χαλιά του, Κασμίρ, που είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Τζελούμ. Άφιξη και συνεχίζουμε με τις παραδοσιακές «Σικάρα» για το μικρό πλωτό ξενοδοχείο μας «houseboat”, που βρίσκεται στο μέσο της λίμνης. Θα ξεκουραστούμε, για λίγο και αργότερα θα έχουμε μία αξέχαστη βόλτα στα νερά της λίμνης Νταλ, με την τοπική «γόνδολα», που θα δώσει γοητεία στο ταξίδι μας.

3η ημέρα
Σριναγκάρ - Περιήγηση Πόλης

Το πρωί θα πραγματοποιήσουμε μία περιεκτική περιήγηση στην «Πόλη της λίμνης», για να δούμε Ισλαμικά και Ινδουϊστικά Ιερά και να φωτογραφήσουμε τα παλιά σπίτια, κατά μήκος της όχθης του ποταμού Γιαμούντα. Θα συνεχίσουμε με τους ονειρεμένους κήπους MughalNishadBash (Κήπος της απόλαυσης) και τους Salimar, που δημιουργήθηκαν για την ευλογία του αυτοκράτορα Jahangir.

4η ημέρα
Σριναγκάρ - Γκουλμάργκ (112 χλμ.)

Σήμερα έχουμε προγραμματίσει μία ενδιαφέρουσα εκδρομή, για να καμαρώσουμε τις κοντινές εξοχές του Κασμίρ με κατάληξη στο Γκουλμάργκ, που βρίσκεται 46 χλμ. δυτικά της πρωτεύουσας σε ύψος 2730 μ. Το απόγευμα θυμηθείτε ότι το Κασμίρ είναι το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε ένα μεταξωτό χαλί, είδη παπιέ-μασέ ή ένα υπέροχο σάλι από μαλί σαχτούς.

5η ημέρα
Σριναγκάρ -Δελχί - Άγκρα - Ταζ Μαχάλ, «Μνημείο της Αγάπης»

Αφήνουμε τις Βορειότερες εσχατιές της Ινδίας και επιστρέφουμε στο Δελχί, από όπου οδικώς συνεχίζουμε για την Άγκρα, πρωτεύουσα κατά διαστήματα των Μογγόλων. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα στην ξενάγηση την παράσταση «κλέβει» το μοναδικό Ταζ Μαχάλ, το επιβλητικό Μαυσωλείο με τις άριστες αρχιτεκτονικές αναλογίες και την ρομαντική του φιγούρα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Κόκκινο Φρούριο, έργο του αυτοκράτορα Άκμπαρ και τους Τάφους του Chini-KaRauza, ενός υπουργού οικονομικών και του Itmad-ud-Daulah.

6η ημέρα
Άγκρα - Γκβαλιόρ - Ανάκτορα ManSingh

Είμαστε όλοι φίλοι και ξεκινάμε με χαμόγελο με το τρένο για το Gwalior, που βρίσκεται στην ανατολική άκρη της οροσειράς Vindhyas, η φήμη του οποίου οφείλεται στα τείχη του Οχυρού του, που βρίσκονται σε βραχώδες υψίπεδο πάνω από την πόλη και στα γιγάντια, ύψους 17 μέτρων, αγάλματα που είναι τοποθετημένα στις βάσεις του βράχου, τα οποία λόγω της ομορφιάς τους και της ιδιαιτερότητάς τους, είναι μοναδικά σε ολόκληρη την Ινδία. Θα το επισκεφθούμε και θα περιηγηθούμε στα ανάκτορα JaiVilasMahal, τόπος διαμονής των Μαχαραγιάδων Scindia, στα πάρκα και στους ναούς του και θα εντυπωσιασθούμε από τον όγκο, την έκταση και τις επάλξεις του.

7η ημέρα
Γκβαλιόρ - Όρτσα - Καζουράχο

Το πρωί με πούλμαν θα αναχωρήσουμε για το Καζουράχο, με επίσκεψη καθ’ οδόν στην Μεσαιωνική πόλη Όρτσα, στολίδι αρχιτεκτονικής με τα Παλάτια και τους Ναούς της. Άργότερα θα συνεχίσουμε για το Καζουράχο, με τους 22 παράξενους Ινδουϊστικούς Ναούς του. Το απόγευμα θα ξεναγηθούμε στους Ναούς του Καζουράχο, που οι περισσότεροι είναι αφιερωμένοι στον Βισνού και τον Σίβα και θα θαυμάσουμε τα ερωτικά τους λιθόγλυπτα, αποθέωση της Ινδουϊστικής αντίληψης για την ιερότητα του σεξ.

8η ημέρα
Καζουράχο - Βαρανάσι - Σαρνάθ

Στο σημαντικότερο λατρευτικό κέντρο του Ινδουϊσμού, θα έρθουμε με σύντομη πτήση, σήμερα το πρωί. Στο Βαρανάσι, που βρίσκεται στη δυτική όχθη του Γάγγη. Άφιξη και αργότερα με Rickshaw, θα έχουμε μία βόλτα στην Ιερή πόλη. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε τελετές Aarti και θα επισκεφθούμε το Σαρνάθ, όπου πρωτοδίδαξε ο Βούδας.

9η ημέρα
Βαρανάσι - Βαρκάδα στον Γάγγη - Δελχί - Θρησκευτικά Μνημεία

Μία απρόσμενη μέρα είναι μπροστά μας, ξεκινάμε με βαρκάδα στον Γάγγη, το ποτάμι της ζωής, που από τους Ινδούς λατρεύεται σαν θεός. Εδώ καίνε τους νεκρούς τους και σκορπάνε την στάχτη στα νερά του. Περπατάμε στη συνέχεια στην Ιερή Πόλη και γυρίζουμε για το πρωινό μας στο ξενοδοχείο. Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο και συνεχίζουμε με πτήση για το Δελχί, που είναι περίπου τόσο αρχαίο, όσο και η Ρώμη και το οποίο υπήρξε πρωτεύουσα πολλών βασιλείων. Άφιξη και ο αρχηγός σας θα σας «χορτάσει» στη συνέχεια με μία μοναδική περιήγηση, που μόνο εμείς προσφέρουμε, στα θρησκευτικά Μνημεία της πόλης, μεταξύ των οποίων το Τέμπλο Lotus, το LakshmiNarayanκαι το SikhBanglaSahib.

10η ημέρα
Δελχί - Περιήγηση Πόλης

Η δράση της σημερινής μας περιήγησης εξελίσσεται με την παρουσίαση των αξιοθέατων του Νέου και του Παλιού Δελχί. Μετά το χορταστικό πρόγευμά μας, μπαίνουμε στο Νέο Δελχί, με τις καλοσχεδιασμένες λεωφόρους, όπου ξεχωρίζουν το Κοινοβούλιο, το Προεδρικό Ανάκτορο, η Μνημειακή Πύλη και ο φαλλόσχημος Μιναρές Κουτούμπ. Αργότερα θα καταλήξουμε στο Παλιό Δελχί με τους συνοστισμούς στο δρόμο και τα ιστορικά του μνημεία, όπως το Κενοτάφιο του Γκάντι, το Κόκκινο Φρούριο, το Τέμενος Μασγίντ και το Μαυσωλείο του Χουμαγιούν, τα οποία θα επισκεφθούμε.

11η ημέρα
Δελχί - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στην Αθήνα αυθημερόν.

Τιμές

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 5*.
 • Φιλοξενία σε Houseboat στη Σριναγκάρ.
 • Ημιδιατροφή στην Ινδία, πλήρη Διατροφή στο Κασμίρ
 • Ασφαλή λεωφορεία για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος.
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές όπως περιγράφονται.
 • Τοπικοί έμπειροι Ξεναγοί.
 • Έμπειρος Αρχηγός / συνοδός από την Ελλάδα.
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα / αχθοφορικά, Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 599 €
 • Βίζα εισόδου 55$ περίπου
 • Τοπικοί Φόροι 40 € περίπου.

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημείωση:
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση.

Ταξιδιωτικά έγγραφα:
 • Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην περιοχή
 • Βίζα εισόδου στην Ινδία περίπου 55$, η οποία εκδίδεται ηλεκτρονικά https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html   
 • Απαραίτητο σκαναρισμένο διαβατήριο και σκαναρισμένη φωτογραφία διαβατηρίου

Υγειονομικές Προφυλάξεις:
Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος