oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Απόκοσμη Γη - Κασμίρ - Λαντάκ

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

10

ΗΜΕΡΕΣ

Σριναγκάρ - Λίμνη Νταλ – Γκούλμαρκ – Σονμαργκ – Καργκίλ - Μοναστήρι Lamayuru – Λεχ – Κοιλάδα του Ινδού - Δελχί

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα - Πτήση

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για να ζήσουμε για δέκα ολόκληρες μέρες το πρωτόγονο και το ανόθευτο, σε χώρους που «απορροφούν» την ελαφρότητα της ψυχής. Ολονύκτια πτήση.

2η ημέρα
Δελχί - Σριναγκάρ

Άφιξη στο Δελχί και ανταπόκριση για την ονειρική Σριναγκάρ, πρωτεύουσα της χώρας. Μεταφορά με παραδοσιακές «σικάρα» σε πλωτό ξενοδοχείο της λίμνης Νταλ. Αργότερα αφού ξεκουρασθούμε, συνεχίζουμε με μία βόλτα στη μαγεία της λίμνης, με την τοπική «γόνδολα», που θα δώσει γοητεία στο ταξίδι μας.

3η ημέρα
Σριναγκάρ - Περιήγηση Πόλης

Το πρωί, μεταξύ άλλων θαυμαστών αξιοθέατων, θα επισκεφθούμε τους κήπους Mughalκαι NishadBash, τους κήπους Shalimarκαι θα συνεχίσουμε την γνωρίμία μας με άλλα αξιοθέατα της πόλης, όπως Ισλαμικά και Ινδουϊστικά Ιερά και παλιά σπίτια, κατά μήκος του Ποταμού Γιαμούντα.

4η ημέρα
Σριναγκάρ - Γκουλμάργκ (112 χλμ.)

Σήμερα θα έχουμε μία ολοήμερη εκδρομή στις κοντινές εξοχές του Κασμίρ και στο Gulmargπου βρίσκεται σε υψόμετρο 2730 μ. Εδώ «φιλοξενείται» το υψηλότερο γήπεδο γκολφ και υπάρχει η καλύτερη πλαγιά για σκι. Το απόγευμα έχουμε χρόνο για να αγοράσουμε ένα μεταξωτό χαλί ή ένα υπέροχο σάλι από μαλλί σαχτούς.

5η ημέρα
Σριναγκάρ - Σονμαργκ - Καργκίλ (205 χλμ)

Η ανάβαση των Ιμαλαϊων. Το πρωί θα συνεχίσουμε οδικώς για το Λαντάκ, με μία ενδιαφέρουσα στάση στο Sonmarg. Αφού περάσουμε από τις εύφορες κοιλάδες του Κασμίρ στη Θιβετιανή στέπα, θα έρθουμε στο στενό Ζότσιλα σε υψόμετρο 4000 μ. και δια μέσου της πόλης Drass θα καταλήξουμε στο Καργκίλ. Εγκατάσταση και διανυκτέρευση σε λιτό ξενοδοχείο.

6η ημέρα
Καργκίλ - Μοναστήρι Lamayuru - Λεχ (234 χλμ.)

Τα Λαμαϊστικά μοναστήρια και η μεγαλοπρέπεια της φύσης συναγωνίζονται σε ομορφιά στην σημερινή μας διαδρομή. Θα διασχίσουμε την πράσινη κοιλάδα Μουλμπέχ και δύο ψηλά στενά περάσματα για να επισκεφθούμε τη Γκόμπα Λαμαγιούρου, το πιο αρχαίο και πολυφωτογραφημένο μοναστήρι του Λαντάκ. Άλλο ένα σπουδαίο μοναστήρι το Alchi, γκόμπα που ιδρύθηκε πριν 900 χρόνια, είναι στο δρόμο μας προς το Λεχ.

7η ημέρα
Λεχ - Περιήγηση Πόλης - Κοιλάδα του Ινδού

Η σημερινή μας περιήγηση νοτιοανατολικά του Λεχ στην εύφορη κοιλάδα του Ινδού, περιλαμβάνει τρία από τα πολλά Βουδιστικά εντυπωσιακά μοναστήρια, που είναι διάσπαρτα κτισμένα σε βραχώδη υψώματα ή στις κορφές των λόφων. Θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι Thiksey, με το ασβεστωμένο «Τσορτέν», το μοναστήρι Hemis, το πλουσιότερο του Λαντάκ, το Τσεμρέϊ και θα κλείσουμε με το TospeyPalace, άλλοτε τόπος κατοικίας του Βασιλιά.

8η ημέρα
Λεχ - Περιήγηση Πόλης - Παλιά Πόλη

Το Λεχ διατηρει ακόμα πολλά στοιχεία εξωτισμού κυρίως στην Παλιά πόλη, όπου υπάρχουν πολλά Γκόμπας και στο πολύχρωμο παζάρι του. Θα τα επισκεφθούμε στην πρωινή μας περιήγηση, που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει το «Παλάτι του Λεχ» που χτίσθηκε από τον Βασιλιά Σενγκέ Ναμγκνάλ, το GuruLakhang, το GompaSona και την στούπα Shanti. Στον ελεύθερο χρόνο σας παζαρέψτες Θιβετιανούς πλεκτούς τάπητες, χειροποίητα κοσμήματα με ασήμι και λάπις λάζουλι ή απλά μία σημαία προσευχής.

9η ημέρα
Λεχ - Δελχί - Περιήγηση Πόλης - Παλιό και Νέο Δελχί

Τελειώνει σήμερα το συναρπαστικό μας ταξίδι με το έντονο φυσιολατρικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον. Αφήνοντας το «απόκοσμο» Λαντάκ και τους μοναχούς του δόγματος Γκελούγκπα, «πετάμε» για την, πρωτεύουσα της Ινδίας, την οποία αμέσως μετά την άφιξή μας θα περιηγηθούμε στα ενδιαφέροντα αξιοθέατα του Νέου και του Παλιού Δελχί.

10η ημέρα
Δελχί - Αθήνα

Νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα, με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη αυθημερόν.

Τιμές

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Παροχές

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 4* & 5* στο Δελχί 
 • Φιλοξενία σε Houseboat στη Σριναγκάρ.
 • Πλήρης διατροφή στη Σριναγκάρ, ημιδιατροφή στο Λαντάκ
 • Πρωινό στο Δελχί
 • Ασφαλή λεωφορεία για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και γιαόλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος.
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές όπως περιγράφονται.
 • Έμπειρος Αρχηγός / συνοδός από την Ελλάδα.
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Φιλοδωρήματα / αχθοφορικά.
 • Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη.
 • Βίζα εισόδου 55€  περίπου.
 • Τοπικοί Φόροι 50€ περίπου.

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημείωση:
Αναχωρήσεις με TK από Θεσσαλονίκη  μέσω Κωνσταντινούπολης
Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 105 € το άτομο.

Ταξιδιωτικά έγγραφα:
Έγκυρο διαβατήριο με 6 μήνες ισχύ από την είσοδο σας στην περιοχή.
Βίζα εισόδου στην Ινδία περίπου 55€, η οποία εκδίδεται ηλεκτρονικά.
Απαραίτητες 2 έγχρωμες φωτογραφίες βιομετρικές 5Χ5 με λευκό φόντο.

Υγειονομικές Προφυλάξεις:
Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

Προσοχή : Το πρόγραμμα εκτελείται σε μεγάλα υψόμετρα.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος