oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους
στο 2103747000 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή επισκεφθείτε μας Δροσίνη 9, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Ανδαλουσία - Ακτή του Ήλιου

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

7

ΗΜΕΡΕΣ

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΚΟΡΔΟΒΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ- ΑΛΓΕΘΙΡΑΣ-ΡΟΝΤΑ-ΜΑΡΜΠΕΓΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
ΑΘΗΝΑ – ΜΑΛΑΓΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μάλαγα, την πόλη που γεννήθηκε ο Πάμπλο Πικάσο. Θα ακολουθήσει μια πανοραμική ξενάγηση της πόλης, κατά την διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ των άλλων το επιβλητικό κάστρο Αλκαζάμπα του 8 ου αιώνα, το πιο καλοδιατηρημένο σε όλη την χώρα και τον καθεδρικό ναό. Αναχώρηση για Γρανάδα, χτισμένη στους πρόποδες της οροσειράς Sierra Nevada. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε μπουφέ. Διανυκτέρευση. 2η μέρα Γρανάδα

2η ημέρα
ΓΡΑΝΑΔΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση όπου θα δούμε το σημαντικότερο αραβικό μνημείο της Ισπανίας στο εντυπωσιακό λόφο του ‘’Alhambra’’. Η ακμή του Σουλτανάτου της Γρανάδας σε όλο της το μεγαλείο. Ένα αριστούργημα ισλαμικής τέχνης του 14 ου αιώνα με αφάνταστη λεπτομέρεια στην διακόσμηση, με αραβουργήματα επίκλησης στον Αλλάχ και με πανέμορφα σιντριβάνια. Δίπλα στην Alhambra είναι το Generalife, ο παράδεισος του Σουλτάνου. Δέντρα, λουλούδια και νερά που θα μας παρασύρουν στο κόσμο της χαλάρωσης και της φαντασίας στην εποχή του Σουλτάνων.  Δείπνο σε μπουφέ, διανυκτέρευση.

3η ημέρα
ΓΡΑΝΑΔΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την  Κόρδοβα. Μέσα από μια όμορφη διαδρομή θα καταλήξουμε στην πασίγνωστη Κορδούη των Ρωμαίων, την μετέπειτα Κορδούβα των Αράβων, την Κόρδοβα των Χριστιανών. Στα χρόνια της ακμής του χαλιφάτου ήταν η πρωτεύουσα των Αράβων στην Ισπανία και αποκαλούνταν η Μέκκα της Δύσης. Εδώ έζησαν ο Αβερρόης, ο Μωχάμετ Αλ Γκαφέκι, ο Μπεν Μαϊμόνιδες σημαντικότατοι λόγιοι Άραβες οι οποίοι μετέφρασαν σχεδόν όλα τα αρχαία Ελληνικά συγγράμματα σε τοπικές γλώσσες. Στο κέντρο της παλιάς πόλης θα δούμε το περίφημο Mezquita de Cordoba, το τζαμί της Cordoba. Σε ένα εμβαδόν 12.000 τ.μ. εκτείνεται ένα μνημείο ασύγκριτης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης στηριγμένο σε ένα δάσος από μαρμαροκολώνες, 850 στον αριθμό, όπου πολλές από αυτές είναι με κιονόκρανα ελληνιστικά (αμύθητης ιστορικής αξίας). Επιβίβαση στο πούλμαν και τελικός προορισμός της σημερινής ημέρας η Σεβίλλη την πρωτεύουσα του Al Andalus. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο σε μπουφέ, διανυκτέρευση.

4η ημέρα
ΣΕΒΙΛΛΗ

Μετά το πρωινό ξεκινάει η ξενάγησή μας στην πόλη της όπερας όπου “έζησαν’’ η Κάρμεν, ο Δον Ζουάν και ο Φιγκαρώ, ο κουρέας της Σεβίλλης. Η πόλη του Ηρακλή όπου Ρωμαίοι, Βησιγότθοι, Άραβες και Χριστιανοί άφησαν βαθιά σημάδια στην αρχιτεκτονική και την κουλτούρα της πόλης. Μετά την πλατεία Αμερικής και την πλατεία Ισπανίας και στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα επισκεφθούμε το Αλκαζάρ (Alcazar) το Αραβοχριστιανικό παλάτι του 9 ου αιώνα με πανέμορφα patios και χώρους διακοσμημένους με τον μοναδικό τρόπο των Αράβων. Δίπλα στο Alcazar δεσπόζει ο μεγαλύτερος Γοτθικός του κόσμου η Giralda. Στο 14 ο αιώνα και στα θεμέλια του παλιού τζαμιού στήνεται το γοτθικό αυτό θαύμα που στους επόμενους καιρούς θα αποτελέσει το κέντρο του καθολικισμού όλης της Ισπανικής Αυτοκρατορίας, εδώ βρίσκεται και ο τάφος του Χριστόφορου Κολόμβου. Δεσπόζει του Ναού, η περίφημη Giralda, το καμπαναριό ύψους 90 μέτρων, το μόνο σημείο που σώζεται από το παλιό τζαμί. Στην συνέχεια, θα περπατήσουμε στην συνοικία Santa Cruz με τα γραφικά σοκάκια της, τα περίφημα patios, με τα μεσαιωνικά κτήρια και τα ανθοστολισμένα μπαλκόνια. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε ένα φλαμένκο (flamenco) στην πόλη που γεννήθηκε, και να αφεθείτε στον γεμάτο πάθος ρυθμό του. Δείπνο σε μπουφέ, διανυκτέρευση.

5η ημέρα
ΣΕΒΙΛΛΗ – ΧΕΡΕΘ ΝΤΕ ΛΑ ΦΡΟΝΤΕΡΑ – ΚΑΝΤΙΘ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ – ΑΛΓΚΕΘΙΡΑΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την καρδιά της Ανδαλουσίας. Πρώτη μας στάση στο Χέρεθ . Η περιοχή είναι κυρίως γνωστή για τα κεράσια και το μπράντι και ειδικότερα το παγκοσμίως γνωστό Sherry. Και αυτή όπως όλες οι πόλεις της Ανδαλουσίας είναι έντονα επηρεασμένες από την Αραβική περίοδο. Η πόλη διαθέτει ένα πανέμορφο ιστορικό κέντρο και ένα καλοδιατηρημένο αραβικό φρούριο του 11ου αιώνα. Συνεχίζουμε για την μεσογειακή ακτή και φθάνουμε στο “Κάντιθ” μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ιβηρικής χερσονήσου , με πολλές πολιτισμικές επιρροές (αραβική, εβραϊκή, χριστιανική). Πάλλευκα κτίσματα, στενά γραφικά σοκάκια που οδηγούν σε πλατείες και καταπράσινα πάρκα, επιβλητικά αγάλματα αλλά και εντυπωσιακά κτήρια με έντονη την επιρροή από τη μαυριτανική αρχιτεκτονική συνθέτουν τη σύγχρονη εικόνα της. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το “Γιβραλτάρ”  . Ο Βράχος της Τζιμπεράλτα, όπως τον ονομάζουν οι Έλληνες ναυτικοί είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για το εντυπωσιακό του ύψος και τη μικρή αποικία των περίπου 200 πιθήκων, που η ιστορία τους θέλει να πέρασαν το Στενό το 711 μ.Χ. μαζί με τους Μαυριτανούς. Αφού περάσουμε τα σύνορα, χρόνος ελεύθερος για ψώνια ή προαιρετικά για όσους επιθυμούν ανάβαση στην κορυφή του βράχου όπου ζουν οι πίθηκοι (Apes Den) του Βράχου , η μοναδική ράτσα πιθήκων στην ευρωπαϊκή ήπειρο, που σύμφωνα με την παράδοση των Άγγλων θα είναι η τελευταία τους άμυνα εναντίων των Ισπανών. Στο διπλανό λιμάνι, την πόλη του Αλγκεθίρας θα είναι η σημερινή μας διανυκτέρευση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ημέρα
ΑΛΓΚΕΘΙΡΑΣ - ΡΟΝΤΑ - ΠΟΥΕΜΠΛΟΣ ΜΠΛΑΝΚΟΣ - ΜΑΡΜΠΕΓΙΑ - ΜΑΛΑΓΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τον τελικό μας προορισμό την Μάλαγα. Οδηγώντας παραλιακά κατά μήκος της Costa Del Sol και στη συνέχεια εσωτερικά, θα ανηφορίσουμε προς το διασημότερο απ’ όλα τα Λευκά Χωριά (PueblosBlancos) της Ανδαλουσίας, την πανέμορφη Ρόντα, με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και τα κατάλευκα σπίτια της. Η Ρόντα αποτελείται από δύο χωριά κτισμένα πάνω στους απόκρημνους βράχους της Sierra Grazalema, με έναν ορμητικό χείμαρρο ανάμεσά τους και ενωμένα με την PuenteNuevo (Νέα Γέφυρα) του 18ου αιώνα. Θα δούμε την παλιά πόλη και το "Mercadillo", τη γέφυρα PuenteNuevo, απ΄ όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει το φαράγγι ElTajo και την πόλη, την Plaza de Toros κ.ά. Χρόνος για βόλτα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με προορισμό και πάλι τα παράλια της Κόστα Ντελ Σολ. Επόμενος σταθμός μας η κοσμοπολίτικη παραθαλάσσια πόλη της Μαρμπέγια (Marbella) και το γραφικό λιμανάκι με τα yachts. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα, καφέ, φαγητό και ψώνια. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Μάλαγα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε μπουφέ, διανυκτέρευση.

7η ημέρα
ΜΑΛΑΓΑ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και λίγος χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

Αναχωρήσεις

09/05/20 ΑΖ719 ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ 12:05 - 13:10 09/05/20 ΑΖ90 ΡΩΜΗ - ΜΑΛΑΓΑ 14:20 - 17:00 15/05/20 ΑΖ91 ΜΑΛΑΓΑ - ΡΩΜΗ 17:50 - 20:25 15/05/20 ΑΖ721 ΡΩΜΗ - ΑΘΗΝΑ 21:50 - 00:45

Τιμές

Παιδί έως 12 ετών 665€

Αναχωρήσεις (Τιμές κατ' άτομο με έκπτωση έγκαιρης κράτησης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
09/05/20204*735€945€

Παροχές

Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης  Αθήνα – Μάλαγα - Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά  
  • ΔΩΡΟ 6 δείπνα σε μπουφέ
  • ΔΩΡΟ η εκδρομή στην Ρόντα-Bueblos Blancos
  • Εξασφαλισμένη είσοδος στο παλάτι της Alhambra &
  • Μεταφορές, Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Επίσημος ελληνόφωνος ξεναγός /συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 145 €   
  • Ο δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ποτά – αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο ή δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

  • Εξασφαλισμένη είσοδος στο παλάτι της Alhambra &
  • Δώρο 6 Δείπνα σε μπουφέ &
  • Δώρο η εκδρομή στην Ρόντα -Bueblos Blancos
Σημειώσεις :
  • Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, πε-ριηγήσεις είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν
  • Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  • Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12 ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες , σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
  • Παιδιά που ταξιδεύουν συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γο-νέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  • Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώ-πη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας . Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν.  Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  • Στα ξενοδοχεία μπορεί να ζητηθεί πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφε-ται με το check out.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος