oroiΕπικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους στο 2103747000
ή επισκεφθείτε μας Κηφισίας 228, 14562, Κηφισιά

×

Ειδοποίηση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Ιρλανδία

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

8

ΗΜΕΡΕΣ

Δουβλίνο – Κόρκ – Δαχτυλίδι του Κέρυ – Εθνικό Πάρκο Κιλλάρνευ – Κάστρο Μπανρτάτι - Βράχοι Moher –Μπέρρεν – Γκάλγουει - Σλάιγκο – Κάροουμορ – Ντόνεγκαλ  – Εθνικό Πάρκο Γκλένβει – Ντέρυ - GiantsCauseway – Μπέλφαστ

Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η ημέρα
Αθήνα – Δουβλίνο – Κόρκ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Δουβλίνο. Άφιξη και αναχώρηση για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ιρλανδίας, το Κορκ. Στη σύντομη περιήγησή μας θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Σ. Φίνμπαρ και τον κεντρικό εμπορικό δρόμο του Σ. Πάτρικ με την παλιά Αγγλική Αγορά.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

2η ημέρα
Κόρκ - Δαχτυλίδι του Κέρυ – Εθνικό Πάρκο Κιλλάρνευ
Η κομητεία του Κέρυ δεν φημίζεται μόνο για τους προϊστορικούς και παλαιοχριστιανικούς αρχαιολογικούς χώρους αλλά και για το δαχτυλίδι του Κέρυ, το οποίο  αποτελεί την πιο διάσημη πανοραμική διαδρομή της Ιρλανδίας, στη διάρκεια της οποίας θα απολαύσουμε οτιδήποτε συναρπαστικό διαθέτει η χώρα  σε «συμπυκνωμένη απόσταση». 

Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Killarney στις όχθες των λιμνών του Killarney για να επισκεφθείτε τους κήπους Muckross.  Το ομωνυμο αρχοντικό είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό κτίσμα του 19ου αιώνα με υπέροχους κήπους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα
Κιλλάρνευ - Κάστρο Μπανράτι – Βράχοι Moher – Περιοχή Μπέρρεν – Γκάλγουει 
Πρωϊνό και αναχώρηση το κάστρο Μπανράτι ,το οποίο κτίστηκε το 1425 και αναστηλώθηκε το 1954 αποκτώντας και πάλι τη μεσαιωνική του λάμψη με αυθεντικά έπιπλα και εξοπλισμό που αντικατοπτρίζουν την ατμόσφαιρα και το στυλ εκείνης της εποχής. Γύρω από το Κάστρο του Μπανράτι βρίσκεται το θεματικό του πάρκο, όπου θα δούμε αγροικίες και μαγαζιά επιπλωμένα με αυθεντικά κομμάτια που αναδύουν την αίσθηση της εποχής. Πρόκειται για ένα ζωντανό μουσείο όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε ένα αυθεντικό ιρλανδικό αγρόκτημα, να παρακολουθήσουμε πώς υφαίνεται το μαλλί και να απολαύσουμε φρεσκοψημένα ψωμάκια με τσάι στο τεϊοποτείο του θεματικού χωριού.

Συνεχίζουμε για τους φοβερούς βράχους του Μόχερ, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ιρλανδίας, που ελίσσονται μέσα στην άγρια θάλασσα, σε μήκος μεγαλύτερο από 8 χιλιόμετρα και ύψος άνω των 200 μέτρων. Προσφέροντας θέα που κόβει την ανάσα, η περιοχή του Μόχερ δίνει κάθε δικαίωμα στον ταξιδιώτη να αισθάνεται τυχερός που έφθασε σ' αυτή την άκρη του Ατλαντικού.

Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσα από την ιδιόμορφη περιοχή Μπέρρεν μέχρι να φτάσουμε στην φοιτητούπολη του Γκώλγουεϊ, γεμάτη κόσμο, μπαρ, εστιατόρια και μαγαζιά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα
Γκάλγουει - Σλάιγκο – Καροουμορ – Ντόνεγκαλ  
Αναχώρηση για το Ντονεγκαλ, στον δρόμο μας θα επισκεφθούμε την γραφική κωμόπολη Σλάιγκο με το περίφημο Μουσείο Country Life, το οποίο ζωντανεύει τις παραδόσεις της αγροτικής ζωής σε όλη την Ιρλανδία από το 1850 έως την εποχή μας. Οι εκθέσεις, σε τέσσερις ορόφους, επικεντρώνονται στα έθιμα και τις γιορτές, τη γεωργία και την αλιεία, το εμπόριο, τη βιοτεχνία και τη ζωή στο σπίτι.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τα προϊστορικά μνημεία του Κάροουμορ, που είναι το αρχαιότερο μεγαλιθικό κοιμητήριο της Ιρλανδίας. Άφιξη στο Ντόνεγκαλ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

5η ημέρα
Ντόνεγκαλ – Εθνικό Πάρκο Γκλένβει – Ντέρυ 
Σήμερα αναχωρούμε με προορισμό το εθνικό πάρκο Γκλένβεϊ, όπου θα επισκεφθούμε το ομώνυμο κάστρο του. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πάρκο της χώρας, μια έκταση εκπληκτικής ομορφιάς από λίμνες, βουνά και δάση με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.

Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε στην πόλη του Ντέρυ τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Ιρλανδίας και τη μόνη περιτειχισμένη πόλη της Ιρλανδίας, τα μεσαιωνικά τείχη της οποίας διατηρούνται άθικτα μέχρι σήμερα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

6η ημέρα
Ντέρυ – GiantsCauseway – Μπέλφαστ (περιήγηση)  
Αναχωρούμε σήμερα το πρωί για την "Ακτή των Γιγάντων", ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Βόρειας Ιρλανδίας. Έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την Ουνέσκο (1986) και είναι ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο, μια περιοχή με 40.000 κίονες από βασάλτη (ηφαιστειογενές πέτρωμα), οι οποίοι δημιουργήθηκαν από μια ηφαιστειακή έκρηξη που υπολογίζεται ότι έγινε πριν 60 εκατομμύρια χρόνια.

Στην συνέχεια αναχωρούμε για το Μπέλφαστ, την πολυτάραχη πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, που κατάφερε μετά από 30 χρόνια αναταραχών να μεταμορφωθεί σε μια πραγματικά πόλη-έκπληξη. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση στην πόλη, θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του κέντρου της όπως την πλατεία Donegall, η οποία περιβάλλεται απο πολυάριθμα Βικτωριανά κτίσματα, το σύμβολο της πόλης, το κομψό Δημαρχείο (1906), η Όπερα η οποία εγκαινιάστηκε το 1894, το Πανεπιστήμιο Κουήνς και ο κεκλιμένος Πύργος του Ρολογιού. Θα συνεχίσουμε με μια επίσκεψη στην προκυμαία απ΄όπου καθελκύθηκε ο Τιτανικός και ξεκίνησε για το μοιραίο παρθενικό ταξίδι του. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

7η ημέρα
Μπέλφαστ – Δουβλίνο – περιήγηση πόλης
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Δουβλίνο και θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα περιήγηση της πόλης. Θα περάσουμε από το κτήριο του Κεντρικού Ταχυδρομείου που αποτέλεσε το κέντρο της Επανάστασης το 1916, θα διασχίσουμε την οδό Ο’ Κόνελ για να θαυμάσουμε τα κλασικά της κτήρια και τα όμορφα αγάλματα που τη διακοσμούν και θα έλθουμε στη νότια πλευρά για να δούμε το Τρίνιτυ Κόλετζ, το σημαντικότερο και παλαιότερο πανεπιστήμιο της χώρας, που κτίσθηκε το 1952 απο τη βασίλισσα Ελισάβετ Α΄ και του οποίου η βιβλιοθήκη περιέχει σχεδόν 2.800.000 τόμους, με προεξέχον το “Book of Kells”, απο τα ομορφότερα χειρόγραφα της Ιρλανδίας. Θα διασχίσουμε τις γειτονιές της Γεωργιανής περιόδου, του 18ου αιώνα, θα δούμε το σπίτι που γεννήθηκε ο συγγραφέας ‘Οσκαρ Ουάιλντ, θα θαυμάσουμε το κάστρο του Δουβλίνου και θα περάσουμε απο τον Καθεδρικό του Χριστού, την πρώτη εκκλησία της πρωτεύουσας (1038). Η περιήγησή μας θα κλείσει με μια επίσκεψη στη γειτονιά που φιλοξενεί τα κτήρια της περίφημης μαύρης μπύρας Γκίνες και απο το περίφημο Gravitybar θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την πανοραμική θέα 360ο του Δουβλίνου απολαμβάνοντας μια μπύρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

8η ημέρα
Δουβλίνο – Πτήση Επιστροφής
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα.

Παροχές

Περιλαμβάνονται:

üΑεροπορικά εισιτήρια μετ΄ επιστροφής.

üΜεταφορές από και προς τα αεροδρόμια

üΜετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν.

üΔιαμονή σε ξενοδοχεία 4*

üΠρωινό καθημερινά και 5 κύρια φαγητά

üΕκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται.

üΈμπειρος Αρχηγός – Τοπικός Συνοδός.

üΑσφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

üΦ.Π.Α.Δεν περιλαμβάνονται:

û  Φόροι αεροδρομίων.

û  Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

û  Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, και συναφείς χώρους.

û  Ποτά , αναψυκτικά και ότι άλλο ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις και η φορά του ταξιδιού είναι ενδεικτικές και ανάλογα τις πτήσεις δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς καμία παράληψη.

Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στο 210.37.47.000

Προτεινόμενοι Προορισμοί

©2015 Heronia Travel. All rights reserved. Created by CLC Web Solutions.

Αγαπητοί Ταξιδιώτες,

Η Heronia 
σε όλη τη διαδρομή της, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, επιβεβαιώνει διαρκώς το μέλημα και τη φροντίδα της για τους πελάτες της, και τους συνεργάτες της.Η φροντίδα που τη διακρίνει και που εγκάρδια προσφέρει, καθώς και ο σεβασμός στους δυνατούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί με όλους εσάς που εμπιστεύεστε  τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε  όλες αυτές τις δεκαετίες, διαπνέουν τη στάση της απέναντι στην κοινωνία συνολικά.
Με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας, που έχουν περιοριστεί όλο αυτό το διάστημα και σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, που δίνουν αρκετό καιρό, η Heronia, με συνέπεια και ουσιαστική φροντίδα για τους πελάτες της, ανακοινώνει ασφαλείς προτάσεις για τις διακοπές σας εντός Ελλάδος σε επιλεγμένα οικονομικά ξενοδοχεία. 

Παράλληλα, συνεχίζουμε να οργανώνουμε τα ταξίδια της Ευρώπης, τα Μεγάλα ταξίδια, τις Ειδικές Αποστολές, τα Πολιτιστικά ταξίδια, τα Γαμήλια ταξίδια, τα Επαγγελματικά σας ταξίδια και αμέτρητα ακόμη με την αστείρευτη γνώση μας και Μοναδική ποιότητα και με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς για να σας δημιουργούμε Μοναδικές εμπειρίες Ζωής τις οποίες απολαμβάνεται και αποτυπώνετε σε ξεχωριστές γωνιές του σπιτιού σας για 40 και πλέον χρόνια.    

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέο μέτρο ή σύσταση που χρειάζεται να εφαρμοστεί, ώστε να συμβάλουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και μόλις είναι εφικτή η μετάβαση στο εξωτερικό θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για να κλείσετε μια θέση στον προορισμό που θέλετε .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια φορά, θα είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές αναμνήσεις, με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα της Heronia .

Ευχές από όλους μας για υγεία και ασφάλεια,

Nάσος Τρέντζος